- 20 Mayıs 2017
- 355
- 110
- 33
- Konu Sahibi Mutluluk61
-
Ve bizim çocuklar da korkuyor bi de korku müziği kokuyorlar arka fonaBunların elinden cocuk alınmalı resmen pskopat cocuk yetiştiriyorlar yazık ya ne hale geldik para için günahsız melekleri ne hallere sokuyorlar
Kendi çocuklarının da psikolojisi bozuluyor her önüne gelen YouTube kanalı açıyor ve saçma sapan videolar çekiyorYuuuhhh izlerken ben bile gerildim . Onden bi de cocuklari yolluyor nasil bir ruh halinde bu
Egitici bisey de degil sonucta . Cocuklarin bilincaltini mafetmis bu yaşta.Kendi çocuklarının da psikolojisi bozuluyor her önüne gelen YouTube kanalı açıyor ve saçma sapan videolar çekiyor
Bazen kızım ben iş yaparken izliyor ve galiba böyle denk geliyor ses duyduğu zaman korkuyorum diyor. Yazık günah yaAa ruh hastasi. Video adi altinda cocuklarin bilincine soktugu seye bak
O kadar eğitici video çeken insanlar var onları izlesin derken bunları açıp izliyorlar yanlışlıklaEgitici bisey de degil sonucta . Cocuklarin bilincaltini mafetmis bu yaşta.
Aynen öyleÇocukları internetten korumak o kadar zor Li. Küçükken neyse de ergenken daha da zorlaşıyor. Keşke internetin olmadığı zamanlarda yaşasak. Hayatı kolaylaştırdığından fazla zorlaştırıyor
Çocuğunda dikkatini cekiyor ama demmekki onu izledikce benzer videolari da oneriliyor . Nasil bir cozum yolu bulunur bilememO kadar eğitici video çeken insanlar var onları izlesin derken bunları açıp izliyorlar yanlışlıkla
Bir de yoruma kapatıyorlar ki kötü bişey yazmayalımBu insanların da iki tane fazla tık almak için yapmadıkları gerizekalılık kalmadı. Çocuk değil para kaynağı doğurmuşlar herhalde. Instagram'da ürün tanıtımlarında filan sürekli çocuklarını kullanan ünlü anneler var. Hepsi aynı b.kun şeysi. Çocukların ne işi var sosyal medyada ya?
Yorumlara da kapatıyorlar açık olsa çok şeyler yazacağım ama kapalıÇocuğunda dikkatini cekiyor ama demmekki onu izledikce benzer videolari da oneriliyor . Nasil bir cozum yolu bulunur bilemem
Çünkü biliyor; hak ettiği tek şey küfür.Bir de yoruma kapatıyorlar ki kötü bişey yazmayalım
Çocuk istismarı diye şikayet ettim de, bakalım ilgilenecekler mi...Allah aşkına bakın ya kaç tane var lütfen şikayet edin
İnşallah ilgilenirler bir de bunların sayfaya düşmemesi için ne yapmalıyız biliyor musunuz ?Çocuk istismarı diye şikayet ettim de, bakalım ilgilenecekler mi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?