- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.455
- 198
- Konu Sahibi Sunset in the mirror
-
Saçmalamış. 64 kiloda olsa olsa ne kadar göbek olabilirmerhaba resmen bu göbekte bana dert oldu.sizden egzersiz onerisi , yardim istiyorum.
gelelim konumun detayina dogumdan sonra gerek zor bir bebegim oldugundan, gerekse asiri buanlimda oldugumdan yemek yiyemiyordum haliyle cok zayiflamistim hamile kalmadan onceki kilomdan bile daha zayiftim. ama su anda 64 kiloyu bulmusum bile.oldum olasi gobekli olmaya cok yatkinim zaten.bugun
bugun terziye gideyim dedim. kadin bana 5 aylik hamilemisin dedi.resmen utandim, uzuldum.bana yardimci olun lutfen onerilerinizi bekliyorum.
nasil diyeyim vucudum biraz orantisiz yani ust bolge ince alta dogru kalinlasiyor. basen fln varSaçmalamış. 64 kiloda olsa olsa ne kadar göbek olabilir
Canım ama hepi topu 64. 80 85 olsa neyse. :)nasil diyeyim vucudum biraz orantisiz yani ust bolge ince alta dogru kalinlasiyor. basen fln var
Bide ayına kadar mı söyledihani hamilemisin diye sorulurda 5 aylık hamilemisin diyen muhtemelen bilinçli dalga geçmek için söylemiştir
Hahahahhaaahah di mi 5 aylık
sanırım 22 haftalık hamilesin gibi
cok zor zamanlar gecirmissinizdir anliyorum sizi oncelikle gecmis olsun bebeginize sagsalim kavustugunuz icin. ama cok sinirlendim o kadinin pervasizca konusmasina. zaten spora basladim. tesekkur ederim cevabiniz icin.Terziye bak be... Bir daha asla muhattap olsa.
O göbek varya o göbek sana Allah'ın mucizesini verdi, sana bı bebek verdi, sana bı melek verdi, sana bı can verdi, sana anne dedirtti.
Benim dunya standartlarında fiziğim vardı, boyum da var. Ben %700 ölüm riski ve her gün birbirinden zor günler geçirdim. Bı gün artık öyle hale geldim ki doktorum 17 gün vardı doğumuma acil sezeryana aldı.
Ve ben 90 kilo ya yakın doğuma girdim.
O 53 kilo kadın nerde şimdi ben neredeyim.
Hiç umrum değil bu güzel günlerimin tadını çıkarıyorum. Boyunun kaldıracağı kiloya hemen indim ama inan ki o çatlaklar o kocaman olmuş göbek deligim hafif göbeğimi çok seviyorum.
Verirsin kilonu, herşey düzelir kafana takma luften.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?