- 25 Mart 2017
- 366
- 728
- 103
- 34
- Konu Sahibi Sunset in the mirror
-
tesekkur ederim deneyecegim pilatesiO terziye bu saatten sonra tabiri caizse Allah'ın selamını bile vermezdim densize bak yagöbek için internette pilates hareketleri var onlar ise yarıyor diyorlar
diyetisyene gitmeyi gercekten dusundum ama tamamen bolgesel 3 aydir calismiyorum zaten evdeyim.haliyle cikti yani .Diyetisyene gitseniz belki iyi gelecek şeyi der
haklisiniz rwsmen kendime geldim su saatten itibaren arastiracagim spor egzersiz.Yanı hamile gibi duruyorsa karnın bu ayıp değil ki teyzede art niyet yok yani
Madem dert ediyorsun kendine bir program yaparsın diyetisyen spor bitti gitti göbek böyle utanmak sıkılmak üzülmekle göbek gitmiyor
İcraat lazım
boyum 1. 60Boyunuz kac bilmiyorum ama 64 kilo cok dert edilecek bi kilo degil bence verilir fazlaliklar
Sizin kilonuz yine düşük ben hamile olmadığım halde 72 yim beni görse 3 çocuklu desin barimerhaba resmen bu göbekte bana dert oldu.sizden egzersiz onerisi , yardim istiyorum.
gelelim konumun detayina dogumdan sonra gerek zor bir bebegim oldugundan, gerekse asiri buanlimda oldugumdan yemek yiyemiyordum haliyle cok zayiflamistim hamile kalmadan onceki kilomdan bile daha zayiftim. ama su anda 64 kiloyu bulmusum bile.oldum olasi gobekli olmaya cok yatkinim zaten.bugun
bugun terziye gideyim dedim. kadin bana 5 aylik hamilemisin dedi.resmen utandim, uzuldum.bana yardimci olun lutfen onerilerinizi bekliyorum.
nasil oluyor hurma diyeti biraz daha anlatir misinizBöyle bir yorumun gelmesi belki de iyi olmuş, bu şekilde terzin seni zayıflamaya itmiş oldu.
Aralıklı oruç ve yürüyüş iyi gelir.
Ben ve eşim şu an yoğurt hurma diyetini yapıyoruz, eşim 5 kg, ben de 3 kg verdim.
KK'da aramada hurma diyeti diye aratırsanız çıkar, bayağı tok tutan bir diyet.nasil oluyor hurma diyeti biraz daha anlatir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?