- Konu Sahibi izmit_1982
-
vajinismus olmak senin hamilelik şansını düşürmez herkesin ne kadar şansı varsa başka bi sorun yoksa senin de o kadar canım.Bu yüzden daha işin başında bu kadar germe kendini
arkadaşlar ben vajinismus hastasıyım eşimle ilişkiye giremiyorum 2,5 senelik evliyim ve çocuk sahibi olmak istiyoruz doktor aşılama dedi pazartesi yapılacak çok korkuyorum ya tutmazsa diye o şekil olup yaptırıp tutanlar varmı acaba???????[/SIZE]:roflol::1no2::a015:
ben de izmitliyim ve izmirliyim sende öyle sanırım.sana yardımcı olmsk isterim.bu durumun sana bi dezavantaj değil.böyle olup ta tutan var mı diyosun.zaten aşılamamyla hamile kalmak normal yolla kalmayaçok da büyük fark atmıyor.bu yüzden sen bu yolla kalanı bence zor bulursun.o yüzden hiç kafanı bulandırma canım ama bişeyi merak ediyorum.eşinle birlikte olamazken nasıl dr a muayene olabiliyosun.o daha zor değil mi.ben dr dan çok korkuyordum muayene olamıyordum mesela.bide özel dra mı gidiyosun merkeze mi.inşallah seni bunaltmadım.
arkadaşlar ben vajinismus hastasıyım eşimle ilişkiye giremiyorum 2,5 senelik evliyim ve çocuk sahibi olmak istiyoruz doktor aşılama dedi pazartesi yapılacak çok korkuyorum ya tutmazsa diye o şekil olup yaptırıp tutanlar varmı acaba???????[/SIZE]:roflol::1no2::a015:
ya kızlar haklısınız ama eşim çok çocuk istiyor bunun için aşılamayı düşündük zaten dünde aşılamamı oldum ve kadın oldum bide:))))))))kızlık zarım da gitti bu sayede bilmiyorum tutaarmı beklemesi çok zor ya
tek sorun bebekmiş gibi yazmışsınız, halbuki ortada daha büyük bir sorun var, neden bunun üstüne düşmüyorsunuz?
Eşiniz cinsellik olmadan ne kadar sadık kalabilir size hiç düşündünüz mü? Bebek herşeyi halledecek mi yani?
Acı acı yazdım farkındayım ama gerçekleri söyledim üzgünüm...ne pahasına olursa olsun tedavi olun, yenin şu vajinusmusu...
merhaba kızlar bende o hasatalıgı ceken biriyim evet dediğiniz gibi yenmek cok güzel olmalı belki ama biz mücadeleyi sadece onun vajınusmusu yenmek için cekmiyoruz yanında eşlerimizi kaybetme korkusu ve evlat sevgisi de var ve inanın en zor ve ağır olanı evet bunu yaşayamayan asla bilemez kendini kadın gibi hisssstmek istersin ama olmaz anne gibi hisstmek istersin ama olmaz çünkü yazor ya imkansızdır işte biz yaramıza merheem olucak bir şeyi sectik tutmasada inanın o 15 günlük dönem bile benim için çok güzeldi hem anne hem kadın gibi hissttim ve belki bu hayalim yarınki testle bitecek ama olsun birgün bizzde başarıcaz ve anne olucaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?