Bana Akıl Verebilir Misiniz?

Mihrisaah

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2010
1.795
2.362
333
Arkadaslar bir sene önce nisanlimdan ayrıldım bu süre zarfında kimseyle görüşmedim ısrar edenler oldu görüşmek isteyenler ama bir türlü olmadı yapamadım. Geçen is yerinde ki bir abla biriyle tanistirmak istediğini söyledi ben yine hayir cevabını verince baya söylendi bana " Böyle giderse yasin geçecek sonra kimseyi bulamayacaksin, etrafına bir bak coluk çocuk evli sen hala bekle " falan filan laflar eşliğinde gaza geldim evet dedim ama iki gündür içim içimi yiyor kesinlikle tanışmak istemiyorum niye bilmiyorum(Sanirim biraz hayat tarzi ve aile farkliligi etkilemis olabilir). Simdi o ablaya nasil hayir diyecem diye kara kara dusunuyorum. Ama asil soru aranızda benim gibi olan var mı ? Bir kere sütten ağzım yanıgi içim mi bir türlü bu olaylar beni daraltıyor. (Yazım hatalarım için şimdiden Özür dilerim telefonda yazmak çok sıkıntı oluyor)

Bir görsen oglanı ne kaybedersin?
Aklım olsa kendime kullanırım ama yok.:KK53:

Ya erkekler iatedigi yasta evlenir
Istedigi yasta baba olurda.
Kadinlarin niye bi yasi oluyo
Neden kadinlar bu baskiya maruz kaliyo.

Ve siz hanimefendi diyemedinizmi o ablaniza nebicim bi konusma sekli bu.
Varsa kardesin kizin buyur ever onlari.
Niye baskiyi kabul ediyorsunuz

Gaza en son gelinecek konu evlilik. görüşmeyi kabul etti isen otur konuş sonra olumsuz kararını iletirsin artık yapacak birşey yok. devamında da gaza gelip kendini nikah masasında bulma ama
Normalde asla yapmam böyle birşey bu yüzden ailemle tartismisligin fazlasıyla ama işte o gün söyledikleri canımı acitti biraz sanırım o yüzden evet dedim. Gitmesem sizce ayıp olur mu bir bahane bulup?

Abla mı evlenecek ayol evlenecek kişi sensin. Bir sıkıntın olur o abla "Ben karışmam bundan sonrasına" der hooop kenara çekiliverir. Hayat senin hayatın, ister evlenirsin, ister evlenmezsin. İnsanların hayatın hakkında yorum yapmalarına izin verme naçizane tavsiyem.

Sen daha elin kadinina hadi ordan işine diyemiyorsun ki sana akil yagdirsak az.

Ya erkekler iatedigi yasta evlenir
Istedigi yasta baba olurda.
Kadinlarin niye bi yasi oluyo
Neden kadinlar bu baskiya maruz kaliyo.

Ve siz hanimefendi diyemedinizmi o ablaniza nebicim bi konusma sekli bu.
Varsa kardesin kizin buyur ever onlari.
Niye baskiyi kabul ediyorsunuz
Bunu defalarca dedim hatta is yerinde kimseyle konuşamaz oldu herkes fazlasıyla soğuk buluyor beni birde oranın tek bekar bayani benim benden 6 yaş küçükler bile evli olunca herkesten bunu duyuyorum zaten hangi biriyle tartisabilirim bir süre sonra artık ben sustum.

Sen daha elin kadinina hadi ordan işine diyemiyorsun ki sana akil yagdirsak az.
Haklısınız gercekten ama işte cidden is yerinde mesafeli tavrim yüzünden hiç arkadaşım yok okuldaki arkadaşlarım da atanip gitti ailemde ve akrabalarim dan başka kimse kalmadı bu yüzden biraz yakın olmak istedim sustum sadece dinledim

Kısmet ise olacağına varır konuşun bakalım sonrada olumlu yada olumsuz ise kararını söylersin aracı ablaya .
Rabbim hakkında en hayırlısını versin amin canım

babannem 55 yaşında küçük halamı doğurmuş :KK51:

üstelik tıp da ilerledi artık nedir bu 25 yaşında çocuk sahibi olmazsan asla olamazsın kafası anlamadım yani

Arkadaslar bir sene önce nisanlimdan ayrıldım bu süre zarfında kimseyle görüşmedim ısrar edenler oldu görüşmek isteyenler ama bir türlü olmadı yapamadım. Geçen is yerinde ki bir abla biriyle tanistirmak istediğini söyledi ben yine hayir cevabını verince baya söylendi bana " Böyle giderse yasin geçecek sonra kimseyi bulamayacaksin, etrafına bir bak coluk çocuk evli sen hala bekle " falan filan laflar eşliğinde gaza geldim evet dedim ama iki gündür içim içimi yiyor kesinlikle tanışmak istemiyorum niye bilmiyorum(Sanirim biraz hayat tarzi ve aile farkliligi etkilemis olabilir). Simdi o ablaya nasil hayir diyecem diye kara kara dusunuyorum. Ama asil soru aranızda benim gibi olan var mı ? Bir kere sütten ağzım yanıgi içim mi bir türlü bu olaylar beni daraltıyor. (Yazım hatalarım için şimdiden Özür dilerim telefonda yazmak çok sıkıntı oluyor)

bence bu kadar ön yargılı iken çocukla görüşme, boşu boşuna beğenmedim deyip kalbini kırma
senin o iş yerindeki abla, kendinde sana " Böyle giderse yasin geçecek sonra kimseyi bulamayacaksin, etrafına bir bak coluk çocuk evli sen hala bekle " deme hakkını görüyorsa, üstelik söylene söylene
sen de çekinmeden "vazgeçtim" diyebilmelisin
uyuz oluyorum böyle insanlara

bence biraz daha hazır olmayı bekleyebilirsin
başkalarının dolduruşuna gelme
istiyorsan gidip bir uzmanla görüş, normal mi değil mi öğren

Normalde asla yapmam böyle birşey bu yüzden ailemle tartismisligin fazlasıyla ama işte o gün söyledikleri canımı acitti biraz sanırım o yüzden evet dedim. Gitmesem sizce ayıp olur mu bir bahane bulup?
Olmaz , olsa da hiç önemli değil. zaten sonunda olumsuz cevap vereceksin o daha kötü bence. şimdi ablaya söyle içimden gelmiyor kusura bakmasın zorla olacak işler değil vakti var daha demekki de kestirip at , ısrar etmesine izin verme.

Hayat senin nasıl istersen öyle yaşa, bu konularda da başkasını kırıcam diye korkup yapmak istemediğin bişeyi yapma hiçbir zaman

yasin kac? herkes evlenmk isticek die bisi yok. ama warsa planin kendni kapatma tani gör.
26 yaşındayim ne iş yerinde ne akrabalarim da benim yaşında kimse kalmadı ailemi, akrabalarimi bu konuda susturabildim birinin sözü ya da nişanı olmadığı sürece konusmuyorlar ama is yerindekiler biraz sıcak davranmaya gelmiyor hemen söylüyorlar kırmak istemiyorum susuyorum.

Olmaz , olsa da hiç önemli değil. zaten sonunda olumsuz cevap vereceksin o daha kötü bence. şimdi ablaya söyle içimden gelmiyor kusura bakmasın zorla olacak işler değil vakti var daha demekki de kestirip at , ısrar etmesine izin verme.

Hayat senin nasıl istersen öyle yaşa, bu konularda da başkasını kırıcam diye korkup yapmak istemediğin bişeyi yapma hiçbir zaman
Gerçekten çok teşekkür ederim dediklerinizi yapmaya calisacam inşallah da yapacam çok sagolun.

Böyle konularda ısrar eden bir de onlara neyse sanki isyan edercesine davranan insanlara sinir oluyorum.
Hiç içinizden gelmiyorsa vazgeçtim deyin.

26 yaşındayim ne iş yerinde ne akrabalarim da benim yaşında kimse kalmadı ailemi, akrabalarimi bu konuda susturabildim birinin sözü ya da nişanı olmadığı sürece konusmuyorlar ama is yerindekiler biraz sıcak davranmaya gelmiyor hemen söylüyorlar kırmak istemiyorum susuyorum.

galibe hemşireymişsiniz Elazığ'da
çevrenizdeki tüm insanların zihniyeti aynı anladığım kadarıyla
siz gidin, kendinize, Richard Bach'ın, incecik, Martı diye bir kitabı var onu alın ve okuyun
gerçekten çok ciddiyim

Kısmet ise olacağına varır konuşun bakalım sonrada olumlu yada olumsuz ise kararını söylersin aracı ablaya .
Rabbim hakkında en hayırlısını versin amin canım
Allah razı olsun iyi dileğiniz icin cok tesekkur ederim eski nisanlimdan ayrılma sürecin çok kotuydu belkide onun verdiği bir sorun bu benimkisi.

Gerçekten çok teşekkür ederim dediklerinizi yapmaya calisacam inşallah da yapacam çok sagolun.
Rica ederim ayrıca "evlilikte b.k mu var görüyoruz evlenenlerin halini. ben böyle çok mutluyum. gidin kocalarınızın çamaşırını yıkayın ütüsünü yapın tuvaleti banyoyu temizleyin bakkala giderken bile izin alıp çıkın bana bulaşmayın, ben halimden memnunum " da diyebilirsin ama bunu diyemezsin herhalde

Back
X