Bana Akıl Verin Deliricem

OrganikHatun

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2014
11
2
8
Balıkesir
Merhaba aslında neden yazıyorum bilmiyorum buraya ama sanırım hikayenin dışında birilerinden fikir almak istiyorum.. 2011 yılında 24 yaşımda ilk defa aşık oldum.. Hemde öyle böyle bir aşk değildi.. iliklerime kadar sevildiğimi hissettiren bir adamdı. Kuzenimin eşinin kardeşiydi. Kuzenim o sene evlenmişti bende onu bu sayede tanıdım.. Harika bir aşk yaşadık hiç kavga etmedik.. benden iki yaş küçüktü ve ben evlenip ayrılmış bir bayanım.. İki yaş küçük olmasına rağmen çok çok olgun biriydi. Düşünceleri konuşmaları sevmeleriyle.. Çok başkaydı.. Ailesi muhafazakar olduğu için bunları sorun yapabilirdi. Ama o bunların karşısında dimdik duracağını söyledi. Sevgime inandığı sürece yanımda olacağını.. Kimseye söylemden başladık bu aşka ama ne aşk.. tatil sonu ikimizde kendi şehirlerimize döndük herşey yine çok güzel devam ediyordu ben onun şehrine gittim orda parmağıma yüzük takıp senin olayım ben dedi sende benim.. kuzenimle konuşmuş oda ailesinin onay vermyeceğini söyleniş ama benim muhteşem sevgilim beni sevdiğini ve herkesin bigün bunu kabul edeceğini ve kimsenin düşüncesinin umrunda olmadığını benden vazgeçmeyeceğini söylemiş... Biz hiç kavga bile etmedik o kadar muhteşemdi ilişkimiz. Ama bigün abisi yani kuzenimin kocası öğrendi.. Ve karşı çıktı ona da bana da ben onun arkasında durdum ne derse desin hep savundum aşkımızı.. Oda aynısı yapmış olacak ki bu olaydan sonra arayıp sakın endişe etme ve benden vazgeçme bize bişey olmasına izin vermem asla dedi.. Nasıl güveniyorum ona bize hçbişey olmayacağına.. İki saat sonra aradı heyecanla açtım telefonu ve bana ''bitti'' dedi ve hiçbir açıklama yapmadan telefonu kapattı... Aradım aradım mesaj attım dönmedi.. Beni öylece bıraktı...sonrası berbat öyle bağlamışım ki hayatımı ona tamamen çöktüm.. işimi kaybettim evimi kaybettim arkadaşlarımdan uzaklaştım ilaçlar kullandım hatta hastaneye bile yattım.. Daha yeni yeni kendimi toparlıyorum.. Ama bir türlü aşamıyorum işte bu acıyı.. Kuzenime ayrılığımızda eşinin katkısını sordum.. Bana olmayacağını ona söyledi ama O inatla olacağını savundu dedi çok kararlı olduğunu söyledi.. O zamandan sonra onu hiç görmedim... Şimdi ilk defa 1 ay sonra göreceğim, karşı karşıya geleceğiz.. Çünkü verdiğim kayıplardan sonra ailemin yanına döndüm.. Oda bir ay sonra buraya geliyo.. Karşılaştığımızda nasıl davranmalıyım bilmiyorum.. Gözlerimin içine nasıl bakacak onuda bilmiyorum.. Hatta hangi yüzle bulunduğum ortamda bulunacak onuda bilmiyorum... yıllarca hayatımda var olan herşeyi onun bitti demesiyle kaybettim. Şimdi hesap mı sormalıyım.. susup yanından sesszice geçmelimiyim bilmiyorum... Aylardır bunu düşünüyorum... Bu kadar sevip aynı oranda nefret ettiğim bu adama nasıl davranmalıyım.. Bana nolur akıl verin...

Cıkıp yanınadamı gitmediniz.
Onu tanımamış gibi.davranın. görmezden gelin... bu en iyisi olucaktır...
Sevgisine sahip cıkmayana...

ıster yakın ıster uzak ıster arkadasının arkadası olsun daha sevgılı durumunddayken bıle yarınyolda bırakmıs mı bu adam senı
ıykı allah gerceklerı gostermıs kı yarı yolda bırakmıs
dönusu olmayan yollardan dönmüşsün resmen bir işaret
ben ınanıyorum kiiii ılerde karsına daha kalıtelı en azından yanında durabılcek bırını cıkıcagına
daha mutlu bır evlılık yapıcanı

her seyden önce şunu hiç unutma her ilişki bir sonrakinin provasıdır yanı bunda olan hataları onda daha temkınlı gıdıceksın

haaa karsılastınız mııı basın dik dimdik olsun o utansınnnn !!!! görmemeslıkten gel
bir neviiii onu kagıt pecete gıbı kullanıp attını dusun

Son düzenleme:
kesinlikle görmezden gelmelisin.
eğer çok seviyordusa sizi ailesini bile karşısına alabilirdi ve sizinle evlenebilirdi ama o ne yaptı.sizi yarı yolda bıraktı.

Bitmis hersey zaten yillar olmus. O yillarda baska kimseyle gorusmedin mi? Ayrica da oyle davransan noolur boyle davransan noolur adam seni hatirlamaz. Hic kafa yorma

onu öyle bir sil ki hiç tanımamış gibi, hiç bu kötü şeyleri yaşamamış gibi.. öyle güzel bir gülümseme kondur ki dudağına hatta yüreğine "hala yaşıyorum, güçlüyüm bak ve bunu ben izin vermeden kimse elimden alamaz" der gibi.. "sen de kimsin der" gibi gülümse sadece... ve bunları ona nispet yapar gibi değil gerçekten onu silmişsin gibi, 5 para etmez bir kişiye verdiğin gerçek değer gibi, bir hiçmiş gibi yap.. nolur.

tükür geç ve devam et!

Neden bittiğini kendisine hiç mi sormadınız? Belki bilmediğiniz şeyler var.

Son düzenleme:
Bitmis hersey zaten yillar olmus. O yillarda baska kimseyle gorusmedin mi? Ayrica da oyle davransan noolur boyle davransan noolur adam seni hatirlamaz. Hic kafa yorma

Hatırlamayacağına hiç sanmıyorum çünkü kuzenim senin adın her geçtiğinde geriliyo ve ortamdan çıkıyo diyor. Neden böyle tepki verdiğini de anlamıyorum. Ama en güzeli yokmuş gibi davranmak olacak sanırım..

Dimi ama en güzeli böyle yapmak bence de .. Okurken bile tatmin oldum yaparkan nasıl hoşuma gidecek düşün.. Teşekkürler arkadaşım. Destek görmek iyi geliyo

Neden bittiğini kendisine hiç mi sormadınız? Belki bilmediğiniz şeyler var.

Sormam mı defalarca.. Sadece bana nedenini söyle sonra nereye istiyorsan git bile dedim ama yok. Tek bir kelime bile söylemedi. Abisinin benimle ilgili bişiler söylediğini düşündüm ama hakkımda herşeyi biliyordu zaten ve benden ayrılmasını gerektirecek hiçbişey yoktu ortada. Velhasıl ben hiç cevap bulamadım sanırım bu yuzden bu kadar taktım ya buna.. Bir kere bile bana surat asılmadı bu ilişkide hep takdir edildim ama nedensizde terkedildim..

ayyyyy bu yorum çok hoşuma gitti herşey gözümün önünde canlandı yaşamış gibi zevk aldım resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…