Bana Akıl Verin Eşimden Nasıl Kurtulabilirim?

avrasya

Guru
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2011
648
88
298
Eşim en ufak şeyleri bile büyütüp bana hakaret ediyor, üstüme yürüyor, beni dövmekle ve öldürmekle tehdit ediyor, ve itip kakıyor vuruyor.

Boşanma konusunu açtığım an sinir krizleri geçiriyor, beni ve bebeğimi öldüreceğini söylüyor.

Bebeğim bir yaşında. Şu anda işsizim ama iş bulabilirim mesleğim var. Ailemden hiçkimse ile görüşmüyorum. Onun ailesini işin içine soksam ondan yana olurlar ve beni desteklemezler.

Kendimi öldürtmeden nasıl kaçabilirim?

Az önce kavga ettik. Küpemi düşürdüğümü farkettim tam yatacakken. Muhtemelen çocuğun yatağında düştü dedim. Uyandırmadan Alabileceksen git al dedi. Uyanır dedim. Bilmiyorum dedi. Bekliyorum ki sen çocuğu kucakla ben arayayım gbi bir şey desin... demedi, allah beni kahretsin ki senden bir şey istedim dedim. Bunun üzerine sinir krizi geçirdi, üstüme yürüyüp beni tartakladı, Hakaret ve beddua etti. Şu anda kendimi bebeğimle odaya kilitledim. Kapıya geldi vurdu ama gitmezsen polisi arıyorum dedim gitti. evden git diye mesaj attım gitmeyeceğim diyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

O evde durmak sağlıklı değil biran önce çocuğu da alıp gitmeniz en iyisi hemen bi evarkadaşı filan aramaya başlayın biçok site var durumunuzu yazın illaki birisi yardımcı olur iş bulana kadar idare eder sizi ben bile biçok kişiye yardım ettim iş bulmaya çalışan bazısından para bile almadım.

Yahu it herif, bebeğin olduğu odanın kapısına hayvan gibi vurmak ne demek.. O çocuğun psikolojisini hiç mi düşünmüyorsun sığır oğlu sığır.. Bugün hiçbir şey yapmayın. Çıkmayın odadan. Sakinleşsin . Sabah sakin kafayla ayrıntılı yazın. Hep beraber ne yapılabilir konuşalım.. Sakin olun. Eğer abartırsa mutlaka polis çağırın..

Çocuk uyanınca alsan olmuyormu böyle bi konuda küpe mi önemli çocuğunun uyumasımı
Böyle bi adama bide çocuk yapmışsın aferin :işsiz:
Ya bende öyle düşündüm de belki çocuk uyanır küpeyi bulur yutar falan diye acele etti.
De öte yandan böyle öfke patlamaları yaşayan birine lanet okumak damarına basmak da pek sağlıklı davranışlar değil.

Ona demedim kendime dedim “allah beni kahretsin ki...” dedim
Farketmez her türlü kıvılcım üretiyorsunuz
Madem şu an onunla yaşamak zorundasınız olabildiğince az muhattap olun

Canm bence az konus onunla ve sakin davranmaya calis para biriktr yada ise girebiliyorsan gir maddiyat iyi olunca baktn halen ayni yoluna bak ama seninde braz sakin olup konusurken dikkat etmen gerekiyo zaten itin teki belliki o .

Kupeyi illa almak zorunda miydin??? Hadi zorundaysan acik acik cocugu tutmasini isteseydin ve kupeyi arayacagini soyleseydin direk. Hem birsey soylemiyorsun "kupe dusmus muhtemelen" diyorsun hemde istedigin cevap gelmeyince bela okuyorsun, ne yapmaya calisiyorsun ben anlamadim.

Hayir dusunce bekledigin adam da ortada yani neyi zorluyorsun daha. Zaten itilip, kakildigin ve tehtit gordugun evliligin icinde hersey bitti incelik dusunmesi kaldi.

Evden ayrilma ihtimalin yoksa gereksiz beklentilerle, gereksiz kavgalar cikarma.

Bence kades uygulamasını indirin polis çagırın bu işin şakası olmaz kadıncağızın hiç mi tuvslrti gelmicek ua mecbur çıkıcak odadan dışarı. Sabah işi var mı işe gider mi ? Gerçi çok sinirlenirse işe gider gibi yapıp sizin kapıdan çıkmanızı da bekler. Ben tabi senaryo üretiyorum eşinizi tanımıyorum ama muhtemel şeyler bunlar. Lütfen eğer eşiniz size bişey yapacak kadar sinirli ve manyak bir herifse nolur polisi çağırın ve odaya kapatıldığınızı can güvenliğinizin olmadığını söyleyin. Bunu ona duyurmayın kapıy kırmak çok da zor olmasa gerek.

Back
X