- 7 Mayıs 2021
- 3
- 1
- 1
- 33
- Konu Sahibi Yorgunkadinn
Merhaba hanımlar 10senelik evliyim 3cocugum var ve 29yasindayim iki hafta önce aldatildigimi öğrendim beni alman bir kadınla aylarca aldatmış kadın beni aradı anlattı kocam evden kaçtı ailesi terk et bu şehire dediler ona ve aradan 3gun geçti bana msj atmaya başladı yalvardı yakardı affet beni son bir şans ver bana dedi elini Kur'an'a vurdu bidaha yapmayacağım diye ben çocuklar için son bir şans verdim ve eve geldi ama bundan çok eminim aşık olduğu başka biri var ve onun için nekadar çok acı çektiğinin farkındayım yemin ediyor yok diye ama yalan yere çok yeminler etti aşk acısı sözleri paylaşıyor bilmem ne maden aşıksın ne diye geldin geri eve bitirseydin ve ben onun aci cektigiini görünce niye affettim diye kendime kızıyorum ve bitirmek istiyorum bu evliliği kesinlikle tek başıma ayakta duracak imaknim var ama durduk yere bana son bir şans verdin şimdi niye ayriliyordun derse bedenen lazım başka biri için acı çektiğini kabul etmiyor hanımlar bana bir fikir verin şuan okadar çok ihtiyacım var ki buna.