bana akıl verin lütfeen

asada

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2012
150
2
118
İstanbul
hoşlandığım çocuk bana bu salı mesaj attı buluşalım mı diye ama çıkmıyoruz. ben de kendimi ağırdan satmak için 3 gün sora buluşalım mı dedm..o da tamam falan dedi.gününü falan ayarladık ama saatini ayarlmadık.2 gün oldu ve yarın da buluşucaz.daha ondan ses yok..galiba unuttu buluşcağımızı.inşallah unutmamıştır yoksa gözlerini oyarım kendim mesaj atarsam sanki üstüne düşmüş gibi görünmekten korkuyorum ama o da hala mesaj atmadı odun sizce kendim mi mesaj atıyım yoksa onun atmasını mı bekleyim??

belki de o da naza çekiyodur kendini hep sen mi ağırdan satacaksın kendini :)

ben insanarı sıkmaktan çok korkuyorum ondan öyle davranıyorum canım. ama o da çok dengesiz valla. nasıl davranıcağımı şaşırttırıyo bana

nerede buluşacaksınız. hem sevgili iseniz günlerce konuşmadan mı birbirinizi görmeden mi geçiyor. hiç mi laf açılmadı yani şu gün şuarada şu saatte buluşalım gibisinden yani yemek yemeğe mi gideceksiniz sinemaya mı gideceksiniz lunapark mı özel olarak ne yapacaksınız hem giysini saç makyajını da ona göre ayarlarsın.

hem o 3 gün sonraya atmanı bence işlerin var veya ailenden izin koparma tarzında algılamıştır. hiç de ağırdan satma şeklinde algıladığını sanmıyorum. hem ne zaman buluşacağınız konuşurken baştan herşeyi konuşacaktınız bence neresi saati ne yapacaksınız sonrasında özel bir yerlere gidecekmisiniz vs. ona göre hazırlanırsın yani

sevgili değiliz ama ben ondan hoşlanıyorum aslında hepsibirden aynı yerde sinema yemek lunapark işte avm gibi istanbulda şimdi yer adı vermeyim...unutmadıysa gidicez işte.ama unutmasaydı mesaj atardı ben atmayım demi

arkadaşlarla buluşcaz dedim hehe

Niye atmayasın canım yarın görüşeceğiz değil mi, senden ses çıkmayınca merak ettim de.
Sonuçta o aramadığı kadar sende aramamışsın.
Eğer sen adım atmazsan onu oyaladığını düşünür.
Ki bunu yaşamış biri olarak söylüyorum.

unutmamıştır ama o da senden haber bekliyo olabilir bence :) senin araman da çok mu önemsiyomuş gibi olur bilmiyorum kiii

doğru söylüyosun canım ama onu sıkmak da istemiyorum işte inşallah o atar saat de 7 ye geliyo daha ne zaman ataıcak bilinmez.o atmazsa atarım artık napıyım

doğru söylüyosun canım ama onu sıkmak da istemiyorum işte inşallah o atar saat de 7 ye geliyo daha ne zaman ataıcak bilinmez.o atmazsa atarım artık napıyım

Canım biriyle tanışmıştım. Hatta çok değil geçen ay içinde
Buluşacağımız günü, saati ve yeri bile belirlemiştik.
2 gün geçti ses soluk yok. Zırt pırt arayan adam aramıyor.
Bende aramadım, istemediğini düşündüm.
Buluşma saatine 1 saat kalmış hala aramıyor.
Ve beni iş çıkışınca buluşma yerinde beklemiş gitmiş.
Bende herhangi sebeb belirtmeyince tabi daha olamadan terketti
Hatırlayınca gülüyorum kendime
Görüşecek miyiz demende meraklıymış filan hissi uyandırmazsın aksine beni unutmamış der.
Erteleyen sendin gülüm senin sorman gerekir.

Şu zor kız oyununu fazla abartmayın yahu. Atıverin bir mesaj ne olacak, elinize mi yapışır... Öbür türlü yaptığınızda size "kolay kız" diyeceğine inanıyorsanız, bu kadar uzak durarak da "soğuk kız" ya da "ruhsuz kız" damgası yemeniz muhtemel. Ayrıca kusura bakmayın ama ben ilişkilerin böyle küçük planlarla, oyunlarla kurulduğunda sağlam olacağına inanmıyorum. İçinizden geleni yapın, en güzeli öyle. Her adımı hesaplayarak ne kadar dürüst ve samimi olunabilir ki... Size de yazık.

Ha bir de, şunu da ekleyeyim, siz içinizden geleni yapıp, buluşma davetini kabul edince, "meraklıymış, kolaymış" diyebileceğini düşünüyorsanız, ihtimal veriyorsanız onunla olmayın bence. Ne düşüneceğini kestiremiyorsanız da biraz daha zaman verin, hemen sevgili olmayın. İyice tanıyın önce.

Son düzenleme:

ahahahah güldürdün beni ayol tamam 1-2 saat daha bekleyim atmazsa atarım

bir mesaj atmayla kolay kiz olmassin hemen yarin bulusacakmissiniz ben 2 gun sonra sandim di bekle bi kac saat daha atmassa sen at bulusacakmiyiz yoksa baska plan yapicam de

Son düzenleme:
bu tür oyunlari planlar banada çok saçma geliyo bence gerçekten hoşlanıyo ve onu elde etmek istiyosan bu tür şeyler düşünme elinden geleni yap,yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…