nerede buluşacaksınız. hem sevgili iseniz günlerce konuşmadan mı birbirinizi görmeden mi geçiyor. hiç mi laf açılmadı yani şu gün şuarada şu saatte buluşalım gibisinden yani yemek yemeğe mi gideceksiniz sinemaya mı gideceksiniz lunapark mı özel olarak ne yapacaksınız hem giysini saç makyajını da ona göre ayarlarsın.
hem o 3 gün sonraya atmanı bence işlerin var veya ailenden izin koparma tarzında algılamıştır. hiç de ağırdan satma şeklinde algıladığını sanmıyorum. hem ne zaman buluşacağınız konuşurken baştan herşeyi konuşacaktınız bence neresi saati ne yapacaksınız sonrasında özel bir yerlere gidecekmisiniz vs. ona göre hazırlanırsın yani
sevgili değiliz ama ben ondan hoşlanıyorumaslında hepsibirden aynı yerde sinema yemek lunapark işte avm gibi istanbulda şimdi yer adı vermeyim...unutmadıysa gidicez işte.ama unutmasaydı mesaj atardı ben atmayım demi
Niye atmayasın canım yarın görüşeceğiz değil mi, senden ses çıkmayınca merak ettim de.
Sonuçta o aramadığı kadar sende aramamışsın.
Eğer sen adım atmazsan onu oyaladığını düşünür.
Ki bunu yaşamış biri olarak söylüyorum.
unutmamıştır ama o da senden haber bekliyo olabilir bence :) senin araman da çok mu önemsiyomuş gibi olur bilmiyorum kiii
doğru söylüyosun canım ama onu sıkmak da istemiyorum işte inşallah o atar saat de 7 ye geliyo daha ne zaman ataıcak bilinmez.o atmazsa atarım artık napıyım
Canım biriyle tanışmıştım. Hatta çok değil geçen ay içinde
Buluşacağımız günü, saati ve yeri bile belirlemiştik.
2 gün geçti ses soluk yok. Zırt pırt arayan adam aramıyor.
Bende aramadım, istemediğini düşündüm.
Buluşma saatine 1 saat kalmış hala aramıyor.
Ve beni iş çıkışınca buluşma yerinde beklemiş gitmiş.
Bende herhangi sebeb belirtmeyince tabi daha olamadan terketti
Hatırlayınca gülüyorum kendime
Görüşecek miyiz demende meraklıymış filan hissi uyandırmazsın aksine beni unutmamış der.
Erteleyen sendin gülüm senin sorman gerekir.
bir mesaj atmayla kolay kiz olmassin hemen yarin bulusacakmissiniz ben 2 gun sonra sandim dibekle bi kac saat daha atmassa sen at bulusacakmiyiz yoksa baska plan yapicam de
vayy mantıklı çok sağoool
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?