bu tür oyunlari planlar banada çok saçma geliyo bence gerçekten hoşlanıyo ve onu elde etmek istiyosan bu tür şeyler düşünme elinden geleni yap,yani.
kalas bey mesaj atmadı.bi tane arkadaş daha gelicekmiş o aradı beni ben de geliyorum diye..o da erkek olduğu için onlar haberleşir zaten..büyük ihtimalle buluşucaz ama unuttuğuna eminim.neyse en azından beni sevmediğini anladımühüüüü odunun bayrak taşıyanı o çocuk var ya
Ay nooldu acaba .Haberleşildi mi
Nasıl yani o çocuk bir başka bay arkadaşı ve sen üçünüz mü buluşacaksınız canım . Doğru mu anladm
Ben olsam sabah arardım . 3.şahsın geleceğini öğrenince siz takılın ben gelmiyorum derdim sanırım
evet canım ya tepkimi belli etcem zaten hoşlanıyorum diye tepeme bincek hali yok.herkese size verdiği değer kadar değer verin.demek bana bu kadar değer veriyomuş..ben de yavaş yavaşa unutmaya çalışırım
Ne olduuuu bulustunmu nasil gecti
hayır..ve ben buluşmak için onca hazırlık yaptım dünden ben ona mesaj atmasam buluşmuycağımızdan haberim bile olmıcaktı ..ben de şöyle dedim bu öğlen ''başka arkadaşım haber bekliyo benden buluşcak mıyız ona göre plan yapcam'' dedim..odun da dedi ki ''buluşamıcaz tatlım ''demiş...ve o sıfatsız napmış biliyomusunuz..arkadaşlarıyla pes oynamaya gitmiş..facede gördüm.
hayır..ve ben buluşmak için onca hazırlık yaptım dünden ben ona mesaj atmasam buluşmuycağımızdan haberim bile olmıcaktı ..ben de şöyle dedim bu öğlen ''başka arkadaşım haber bekliyo benden buluşcak mıyız ona göre plan yapcam'' dedim..odun da dedi ki ''buluşamıcaz tatlım ''demiş...ve o sıfatsız napmış biliyomusunuz..arkadaşlarıyla pes oynamaya gitmiş..facede gördüm.
Sen buna yol ver gitsin resmen oynuyor seninle pis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?