bana akıl verin lütfeen

iyide sana haber vermeden bir baska kisiyi nasil dahil edebiliyor ki yerinde olsam son anda gelmiyorum derim kapak olsun

Nasıl yani o çocuk bir başka bay arkadaşı ve sen üçünüz mü buluşacaksınız canım . Doğru mu anladm

Ay nooldu acaba .Haberleşildi mi

kalas bey mesaj atmadı.bi tane arkadaş daha gelicekmiş o aradı beni ben de geliyorum diye..o da erkek olduğu için onlar haberleşir zaten..büyük ihtimalle buluşucaz ama unuttuğuna eminim.neyse en azından beni sevmediğini anladım ühüüüü odunun bayrak taşıyanı o çocuk var ya

msj at yada ara işte de ki " biz senle plan yapmıştık yarın için buluşacakmıyız buluşmayacaksak başka arkadaşlar davet ediyor sanada söz vermiştim buluşmayacaksak onlarla buluşucam" falan de işte..hem seni sallamıyorum hemde sallıyorum gibi olur

Bence o üçüncü şahıs kendi kendisini de dahil etmiş olaiblir plana. Hoşlandığın çocuk da daha sevgili olmadığınız için bşi diyememiştir arkadaşına, mecbur kalmıştır çağırmaya.. Gelme dese , çocuk bu sefer " noluyo neden başbaşa buluşacaksınız " diye sorular sorardı hoşlandığın çocuga.. O da seninle ilgilendiğinin daha etrafta duyulmasını istemiyor olabilir. Tabi bu iyi birşey de kötü birşey de Everything is possible diyip sözümü bitiriyorum

evet canım ya tepkimi belli etcem zaten hoşlanıyorum diye tepeme bincek hali yok.herkese size verdiği değer kadar değer verin.demek bana bu kadar değer veriyomuş..ben de yavaş yavaşa unutmaya çalışırım

evet canım ya tepkimi belli etcem zaten hoşlanıyorum diye tepeme bincek hali yok.herkese size verdiği değer kadar değer verin.demek bana bu kadar değer veriyomuş..ben de yavaş yavaşa unutmaya çalışırım

cnm bu tür durumlarda tepkinide belli edince işi oluruna bırak bir şeyi almak için çabalamak lazım bazı insanlar bunu bilmiyor belkı senıkıde bölece öğrenir öğrenmezsede kendısı kaybeder dımı ama:)

tweety nin yorumuna bayıldım :)
Bir gün pozitif olucam

Canım sen git git valla ne olacaksa olsun .Belki çekindi de arkadaşını çağırdı
Hemen trip atma bak Nil ablamız ne demiş '' gülümse erkekler pozitif kızları sever:) ''

Ne olduuuu bulustunmu nasil gecti

hayır..ve ben buluşmak için onca hazırlık yaptım dünden ben ona mesaj atmasam buluşmuycağımızdan haberim bile olmıcaktı ..ben de şöyle dedim bu öğlen ''başka arkadaşım haber bekliyo benden buluşcak mıyız ona göre plan yapcam'' dedim..odun da dedi ki ''buluşamıcaz tatlım ''demiş...ve o sıfatsız napmış biliyomusunuz..arkadaşlarıyla pes oynamaya gitmiş..facede gördüm.

Sen buna yol ver gitsin resmen oynuyor seninle pis

aaaaaaaaaaaahhhhhhhh sinir olduum.bu pesten nefret ediyorum benimki de oynuyor misafirlerle,sohbet muhabbet hak getire...bir de tatlım diyor.gelemeyeçek sebep pesmiymiş yani.müsadenle öküüüüüüz demek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…