bana akıl verin lütfen..

merve_0689

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2010
6
0
36
Ankara
dün akşam(saat21,30 civarı) erkek arkadaşımla telefonda konuşuyorduk konuşurken uyudu.ben de uyuduğunu anlayınca telefonu kapattım.arkasından da bana değer vermiyorsun değer verseydin uyumazdın diye msj attım.msjdan 5 dk sonra defalarca aradı açmadım.bugün de aradı bu kez açtım çok yorgundum ne desen haklısın dedi ama benim düşüncem hala değişmedi değer verse uyumazdı diye düşünüyorum.bu yüzden ayrılmayı düşünüyorum.hata mı yapıyorum çok mu abartıyorum sizce??CADIARZU

karşınızdaki kişi gayet mantıklı açıklama yapmış "çok yorgundum" üstelicek durum ne anlamadım yada ayrılmaya kadar gelincek sizde insansınız yorgun oldugunda sızıp kalmazmısınız demekki telde sizle uzanarak konuşuyodu bianda içi geçtiki sizi aramışta 5dk sonrea abartıyonuz bence

bilmiyorum ama çok taktım bu konuya.insan sevdiği biriyle konuşurken nasıl uyur kalır.onunla konuşurken benim gözüm dünyayı görmez..beni sevmediğini değer vermediğini düşünüyorum değer verse uyur muydu benim yerime patronu olsa yine uyurmuydu acaba.bu yüzden o kadar sorun yapıyorum.

bu yüzden ayrılmayı düşünüyorum.hata mı yapıyorum çok mu abartıyorum sizce??

canım kaç yaşındasın merak ettm gerçektenn

eğerki vucut ciddi derecede yorgunsaki saatte erkenmiş demekki gerçekten yorgun uyur canım patronda olsa babada olsa aşkıda olsa eşimde nişanlıyken sızardı gece sohbet ederken msjlaşırdık ben anlayışla karşılardım bendede olurdu bu beni sevmedigi anlamına gelmezki bianlık iç geçmesi bu yapcak bişi yok

insanlar çok sevdiği bir filmi izlerken,kitap okurken,yolculuk yaparken ve tel. de konuşurken uyuyabilir. bunda ne sakınca var.
zten ses tonundan yorgun olduğunu anlayıp sizin çok fazla tutmamanız gerekirdi.

Bana da olmuştu aynısından.
Ama şöyle bir fark var, ben çok yorgundum o bütün gün dinlenmişti.
Ben çok yorgunum uyuyalım mı demiştim. O da "aşkım çok az daha konuşalım nolur" demişti.
Devam ettik konuşmaya, sonra bi ara bi sessizlik oldu. Bi baktım uyumuş.:bbo:
Ben kızmakta çok haklıydım beni uyutmadığı halde uyuduğu için. Sonra burnundan getirdim tabi.delikafadulden
Ama böyle basit bişey yüzünden ayrılmayı düşünmedim tabiki.yerimseniben

Valla ben o cocugun yerınde olsaydım ılk mesajda senı defederdim.
Bir daha da yuzune bakmazdım.
Nasıl bencilliktir.
Daha bide ayrılayımmı dıyor.
Bence ayrıl cocugun hayatınıda mahfetme.

Valla ben o cocugun yerınde olsaydım ılk mesajda senı defederdim.
Bir daha da yuzune bakmazdım.
Nasıl bencilliktir.
Daha bide ayrılayımmı dıyor.
Bence ayrıl cocugun hayatınıda mahfetme.

Güzelim yaşın küçükse arkadaşın söylediklerine bende katılıyorum..
Hey Allahım ya..delikafadulden

bizde gece yatmadan once konusrken benimki resmen uyuklardi telefonda:)))simdi de saat 10 dedin mi kafasi duser:)))
anlayisli ol..herkes ayni olamaz..

biyolojik olarak da uykuya htiyacı varmış ve uykuya yenik düşmüş.

sen ben olsam değer verdiğim kişiyle konuşurken uyumazdım diyorsun?

ben de sana insan değer verdiği kişiyi sırf telefonda uyudu diye terk etmez diyorum.

:1shok:
Ayrıl kesinlikle, ne biçim iş bu yaa,
yorgunmuş da uyumuş da,
böyle terbiyesizlik görmedim :oklava:
Bugün uyuyan yarın kimbilir ne yapar :umursamaz:
Kesinlikle bitirmelisin bu ilişkiyi..

(Çocuk ilerde dua ederdi bize, bilseydi :hulya:)

çok abartıosun bence. burda ayrıl diyenlere bakıp da sakın pişman olacağın bir karar verme.insanlık hali yorgunluktan hangimiz tv başında sızmadık ki. yazık yorulmuştur içi geçmiştir bu abartılcak bişi değil.

Back
X