bana akıl verin lütfen..

Yaş kaç çok merak ettim? Ya da şaka bu başlık, başka bir açıklaması olamaz sanırım yerimseniben

tamam belki ayrılık sebebi olmaz ama uykusu varsa izin istesin aşkım çok uykum var ben artık yatayım diye,kapatsın telefonu, ayıp en azından yani :kahve:

şaşırıyorum vallahi böyle seylere..
siz mı normalsiniiiz biz mı çok safiiiz?
telefonda uyudu kaldı ayrilicam..sevgi nerde?hani?iliski böyle cocuk oyuncağı mı olmalı?a dedi ayrıldım,uyudu ayrıldım,gözünün üstünde kası var ayrıldım..ayrıl barış ayrıl barış sonra iliskiler lackalasiyor iste..
enteresan yani çok enteresan..
bence ayrıl..sevmediğin biriyle niye birliktesin?ayrıl iste..bu sebepten ötürü ayrıl demiyorum,sevmediğin için ayrıl diyorum yanlış anlaşılmasın..

sevgiliyken belkide ufacık şeyler abartılabiliyor...ama ya evliyken ...evlilik çok fedakarlık istiyor ...kısacası bekara karı boşamak kolay bu gibi zamanlarda...bende bazen eşime erken yatıyor diye sitem ediyorum ama ona erken yatıyor diye yada film izlerken uyuyakaldı diye senden boşanacağım demiyorum...o yüzden konu sahibi arkadaş birazda aşırı naz yapıyor o da sevgili olduğu için ya evliyken bu ve buna benzer durum başına gelse ne yapar?????

arkadaşım aradaki yorumları okumadım direk senin yazdığına cevap olarak yazıyorum. Evet aşırı abartıyorsun,çocuk o kadar aramış üstelik özür dilemiş bence bu değer vermediği değil değer verdiğini gösterir.... Sonuçta insanlık hali yorgundur dalmıştır uykusuzdur birden uyku bastırmıştır bunlar çok normal... Sen onu seviyorsan doğal olan şeylere de alışkın olmalısın kendinde de olabilir aynısı insanız çünkü.... Bu kadar basit şeylere takılıp ne kendini nede erkek arkadaşını yıpratma boş yere derim... Tabi karar senin;)

Back
X