- 25 Temmuz 2019
- 9.310
- 16.214
- 198
- 35
Kızlar Eşimle kavga ettim annemin evine geldim asla gelip almam boşayacam seni dedi eşyalarını göndericem dedi Üstünden nerdeyse 25 gün geçti ses seda yok birde Whtasapp dan deli gibi beni takip ediyor.. Gülerken Gezerken eğlenirken fotoğraf video atıyorum arkasından hemen şu yazıyı paylaşıyor : Yere göğe sığdıramadığım insanların ufacık olduğunuda gördüm, kimse vazgecilmez değil ve zaman herşeyi değiştirebilirmiş gerçekten. Ailesini çekirdek ailemizin üzerine merkez yapan kendisi Aİlesi yüzünden kavgaya meyil veren kendisi birde saçma sapan davranıyor ne yapmaya calısıyor anlamadım...
Not Çok sıkıldım bu durumdan Bir an önce sonuçlansın istiyorum
Eğlenceli video derken youtubeden indirdiğim burc ile ilgi videolar.. öyle bir yere gidip dans falan etmek değil yanlış anlaşıldım herhalde 2 tane tebessüm fotograf attım avm den o kadar yani... çılgınca eğlenmek bir yerlere gidip saçma sapan hareketler değil...
Not Çok sıkıldım bu durumdan Bir an önce sonuçlansın istiyorum

Eğlenceli video derken youtubeden indirdiğim burc ile ilgi videolar.. öyle bir yere gidip dans falan etmek değil yanlış anlaşıldım herhalde 2 tane tebessüm fotograf attım avm den o kadar yani... çılgınca eğlenmek bir yerlere gidip saçma sapan hareketler değil...
Son düzenleme: