Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ergenlere bu numaralar söküyordur tabii.Yani işte aslında mutlu da değil de verilmek istenen mesaj o bence burda, sen kaybettin mesajı, sen olmasan da varım,mutluyum mesajı, taktik güya ama çoğu insanda ters teper bu taktik, çoğu insanda demeyeyim de ergen olmayan, olgun her insanda ters teper..yani son derece çocukça bir tavır, kaş yapayım derken göz çıkartmak diyoruz biz buna![]()
Hmm dava açsa hemen kabul edip bosanacaksiniz yani? Önce sakin düşünmek lazım. Evlisiniz flört eden liseli iki ergen değil. Ötekine nispet yapmaya çalışmak ve çok çocuksu hareketler. Anne evine dönmek de çok ciddi bir karar. Bardak taşar, çok ciddi bir hata yapılır, can güvenliği yoktur vs ev öyle terk edilir. Basit hır gürler için hadi o zaman bosanalim denilmez. Laf ağızdan çıktığı gibi kalbi kırmaya başlar. Bir şekilde barışılır ama asla eskisi gibi olmaz. Eşiniz özür dilerse ancak eve donmelisiniz bu saatten sonra. İşler çok sarpa sarmış. 25 gün boyunca hiçbir aile büyüğü girmedi mi araya nasıl iş bu?Ben Açmam Uğraşmak istemiyorum kendisi açsın çok öfkeliyim.
Sizde pek normal davranmıyorsunuz Ne olursa olsun sonuçta ayrılacaksınız gülerken eğlenirken video resim atmanız normal değilKızlar Eşimle kavga ettim annemin evine geldim asla gelip almam boşayacam seni dedi eşyalarını göndericem dedi Üstünden nerdeyse 25 gün geçti ses seda yok birde Whtasapp dan deli gibi beni takip ediyor.. Gülerken Gezerken eğlenirken fotoğraf video atıyorum arkasından hemen şu yazıyı paylaşıyor : Yere göğe sığdıramadığım insanların ufacık olduğunuda gördüm, kimse vazgecilmez değil ve zaman herşeyi değiştirebilirmiş gerçekten. Ailesini çekirdek ailemizin üzerine merkez yapan kendisi Aİlesi yüzünden kavgaya meyil veren kendisi birde saçma sapan davranıyor ne yapmaya calısıyor anlamadım...
Not Çok sıkıldım bu durumdan Bir an önce sonuçlansın istiyorum![]()
eşinizi seviyor ve tekrar birlite olmak istiyorsanız gurur yapmayın , arayıp konuşun , yok artık bizden bir aile olmaz diyorsanız boşanın , çünki boşa uzayan zaman can sıkmaktan başka hiç bir işe yaramıyorKızlar Eşimle kavga ettim annemin evine geldim asla gelip almam boşayacam seni dedi eşyalarını göndericem dedi Üstünden nerdeyse 25 gün geçti ses seda yok birde Whtasapp dan deli gibi beni takip ediyor.. Gülerken Gezerken eğlenirken fotoğraf video atıyorum arkasından hemen şu yazıyı paylaşıyor : Yere göğe sığdıramadığım insanların ufacık olduğunuda gördüm, kimse vazgecilmez değil ve zaman herşeyi değiştirebilirmiş gerçekten. Ailesini çekirdek ailemizin üzerine merkez yapan kendisi Aİlesi yüzünden kavgaya meyil veren kendisi birde saçma sapan davranıyor ne yapmaya calısıyor anlamadım...
Not Çok sıkıldım bu durumdan Bir an önce sonuçlansın istiyorum![]()
Ailesinin yanına gittik. Adam birden değişti şaşkınım açıkcası ailesinin problemlerini eve taşır oldu. ailesi değer vermiyor kızgınlığını öfkesini benden çıkartıyor.. ben 9 yılda ilk defa evimi terk ettim 8 yıldır ailesi ile iyi olmaya calısıyorum terbiyesizlikleri diz boyu o üzülmesin diye sürekli birşey olmamış gibi davrandım..Kavga neden çıktı?
Eğlenceli video derken youtubeden indirdiğim burc ile ilgi videolar.. öyle bir yere gidip dans falan etmek değil yanlış anlaşıldım herhalde 2 tane tebessum fotograf attım avm den o kadar yani... çılgınca eğlenmek bir yerlere gidip saçma sapan hareketler değil...Ben eşime nispet yapmazdım zaten kötü ayrıldıysak bitsin istersin ama kapris falansa zaten karşı taraf için çok itici durur bu haller
Benim başıma gelmişti sevgili açısından diyorum o nispetlerden sonra çok soğumuştum tam tersi işime yaramıştı unutmak için
Bence de biraz sanki ergence olmus gibi ..Ben bunu bu şekil düşünmedim hiç.. Hata yaptım o zaman ?
Eğlenceli video derken youtubeden indirdiğim burc ile ilgi videolar.. öyle bir yere gidip dans falan etmek değil yanlış anlaşıldım herhalde 2 tane tebessum fotograf attım avm den o kadar yani... çılgınca eğlenmek bir yerlere gidip saçma sapan hareketler değil...Bence de biraz sanki ergence olmus gibi ..
Burçla ilgili videolar? Atıyorum yay kadını kimse için üzülmez hayatına devam eder onun için bitmiş bitmiştir gibi bir şey mi?Eğlenceli video derken youtubeden indirdiğim burc ile ilgi videolar.. öyle bir yere gidip dans falan etmek değil yanlış anlaşıldım herhalde 2 tane tebessum fotograf attım avm den o kadar yani... çılgınca eğlenmek bir yerlere gidip saçma sapan hareketler değil...
O zaman çok beklersinBen Açmam Uğraşmak istemiyorum kendisi açsın çok öfkeliyim.
Ağır taş yerinden oynamaz derler. Keşke çocukca paylaşımlar yapmak yerine gizemli olsaydınız eşiniz sizi merak etseydi. Acaba üzülüyor mu onu kırdım mı diye içinden geçirseydi.Bence de biraz sanki ergence olmus gibi ..