- 25 Mayıs 2015
- 947
- 595
- 303
- Konu Sahibi Postmodernik
-
Ya şöyle kardeşim ondan çok kıskanıyo beni özellikle bu günlerde baya oldu bu etrafımızda olması bi 5dk bizi yalnız bırak bizi demesine rağmen sözlümünOna karsi guvenmediklerini hissetmis.
Bu yalniz kalamama, kardesinizin pesinizden gelme durumu surekli olan bir sey mi..
Bir kerecik birseyse abartmasina sinirlerini bozmasina hic gerek yok bence.
Ama surekli olan bir durumsa hakli sinirlenmekte..
Yok anneme benim yarın işim var gelemem dedi çıktı zaten ben anneme aksine pişman olur yarın gelir üzülme sen dedim ama Ada'm inatçıAnneniz niye üzgün gelmem dediğini mi söylediniz? Siz böyle durumlarda problemleri iki tarafa da sezdirmemelisiniz. Ben gelmeyeyim siz halledin bizde böyle daha uygun dedi falan diyebilirdiniz. Yani yumuşatmak lazım bazı şeyleri yoksa işin içinden çıkamazsınız
Kardeşiniz kaç yaşında ?Ya şöyle kardeşim ondan çok kıskanıyo beni özellikle bu günlerde baya oldu bu etrafımızda olması bi 5dk bizi yalnız bırak bizi demesine rağmen sözlümün
20Kardeşiniz kaç yaşında ?
Kardeşiniz anlayış gösterecek bir olgunlukta
Sözlümle konuştum oda bana güvenmiyorlarsa o eve seni görmeye geliyorum zaten gelmem dedi ve alışverişe. Ben gelmem dedi o olmadan alınır mı kiKardeşiniz anlayış gösterecek bir olgunlukta
Bence sözlünüze bir şey demeyin bırakın gelmesin üstüne gitmeyin
Hemen kardeşinizle bu konuyu konuşun
Nişanlınız haklı kızmakta görümcen yada kayınbiraderin aynı şekilde sizi yalnız bırakmasa sizde kızardınız.Sözlümle bugün gezdik çok eğlendik eve gelince kardeşim hiç bizi yalnız bırakmadı nereye gitsek peşimizden geldi sözlümde baya bozuldu bu duruma annem yarın nişan için alışverişe gitcez damat bohçası için gel dedi ben gelmem dedi tavırlı bir şekilde işim var dedi gitti sordum neden bana güvenmiyorlar kardeşin hep peşimizde oluyo dedi yarın bohça için gel diyorum onlar bütün erkeklerde standart gelemem dedi ve bir daha cevap atmadı ne yapayım ben annemde çok üzgün bu arada balta annem çok gönülsüzdü sonradan ikna oldu söz işine
Ya 2 aydır şehir dışındaydı dün geldi bugün durum bunisanlin birazcik kizmakta hakli gibi geldi
Ama bunu kardeşim ve annem kabul etmiyor sözlüm çok çocukça davranmış onlara göreNişanlınız haklı kızmakta görümcen yada kayınbiraderin aynı şekilde sizi yalnız bırakmasa sizde kızardınız.
Söyledim anlamıyor tutturmuş ben izin vermem evde başbaşa durmanıza sen iyice değiştin demeye başladıKonunun basligi yanlis olmus. Sozlun bisey yapmamamis. Bir iliskide hele ciddi iliskilerde ailelerin guveni ve saygisi cok onemli. Onun kardesleri her dakika pesinizde olsa ne hissedersiniz. Kardesinde kucuk cocuk degil 20 yasinda adam olmus artik kendin guzellikle soyleyebilirsin ona
E ben bu adamla evlenicem diyeceksin o zaman? Sana da guvenmedigini gosteriyor bu laflari.Söyledim anlamıyor tutturmuş ben izin vermem evde başbaşa durmanıza sen iyice değiştin demeye başladı
Söyledim anlamıyor tutturmuş ben izin vermem evde başbaşa durmanıza sen iyice değiştin demeye başladı
Bende öyle düşünüyorum hatta sözü atmayı bile düşündüm neden bu kadar inat yapıyo diyekızmakta haklı olabilir ama bu huzur bozabileceği anlamına gelmez. şimdi sende birşeye kız ama kendi nişanına gitme olacak şey mi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?