icimde ki hislerden birini yazmissin. onlarin düsüncelerini de tanimis kadar tahmin etmissin. evet tek yollarsam istediklerini vermis olucam. ama benim lanet olasi bi huyum var. politikanin p sini yapamam. yani cok istiyorum da yapamiyorum. hani bisey varken yokmus gibi davranmak. bu isler kurnazlik isi aslin da. oda ben de yokyani esim dese ki sen gitmiyosan ben de gitmem bütün hersey sütliman olcak aslin da. onu da kessen demez..
ben de senin gibiyim canım politikanın p sini yapamam. yapmam. birşey varken asla yokmuş gibi davranamam. ama kimse bu yüzden bana madalya takmadı. hep de kaybettim.
kazandığım kimseye eyvallah etmemiş olmanın iç huzuru.
ama bunu da bedeli var tabi. şu an yaşadığın duyguları başkalarının seni olmadığın bir şekilde görmelerini ve bundan zevk almalarını seyrederek yaşayacak ve ömür boyu kendi kendine konuşacaksın. kimse de seni duymayacak.
neysen osundur tabi insan kendini değiştiremiyor ki başkasını nasıl değiştirsin. eşin de senin istediğin gibi olamaz ki.
büyüğün olarak, becerebilirsen yapmanı öneririm. karşındakinin hamlesine göre hamleni yapmalısın. bunu da gurur meselesi yapma. oyunun kuralı bu canım.