bana akıl verın nolur cok zor durumdayım :((

karameleq

MeLeqim ßediRim
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2012
220
0
26
İstanbul
esımle 2 senedır evlıyım esımden cok cok memmunum ama buyuk bır sorun var esım alkol baqımlısı her aksam 5 taneden assaqa bıra ıcmez halıyle sarhos oluyo aksamları hergun ve bana cekdırmedıqı ezıyet kalmıyo ara ara kalkıp vuruyo yanı resmen ınsanı esır edıyo alkolluyken ısdedıklerını sıkıysa yapma ne dedıqını bılmıyo ama sabah olunca aksam bana bunları bunları yapdın dedıqımde suratıma bakamıyo benı cok sevıyo ve severek evlendık bana zarar vermek ıcın yapmıyo bılıyorum gunduzken ne dersem ne ıstersem yapıyo kaba olcak ama qunduz (köpeqım) aksam olunca dusman artık denqem bozuldu napcamı bılemıyorum nolur bı akıl verın :((

esımle 2 senedır evlıyım esımden cok cok memmunum ama buyuk bır sorun var esım alkol baqımlısı her aksam 5 taneden assaqa bıra ıcmez halıyle sarhos oluyo aksamları hergun ve bana cekdırmedıqı ezıyet kalmıyo ara ara kalkıp vuruyo yanı resmen ınsanı esır edıyo alkolluyken ısdedıklerını sıkıysa yapma ne dedıqını bılmıyo ama sabah olunca aksam bana bunları bunları yapdın dedıqımde suratıma bakamıyo benı cok sevıyo ve severek evlendık bana zarar vermek ıcın yapmıyo bılıyorum gunduzken ne dersem ne ıstersem yapıyo kaba olcak ama qunduz (köpeqım) aksam olunca dusman artık denqem bozuldu napcamı bılemıyorum nolur bı akıl verın :((

bu nasıl bi memnuniyet anlamadım :53:

Üstelik hamilesiniz.. Yaşadığınız çok üzücü.
Gündüz hiç rest çektiğiniz oldu mu ? Akşam bu şekilde geldiğinde, ertesi sabah ''bu akşam olursa beni sabah kalktığında bulamazsın'' şeklinde v.s

Cevabı ne oluyor size ?

eşinin tedaviye ihtiyacı var .alkoluyken sana vuruyormuş bide .neyinden memnunsun bu adamın .seni seviyorsa bıraksın alkolu ne bu canım böle

canım ısdeyerek yapmıyo qunduzken hersey normal ama aksam olduqunda alkol baqımlısı ıste hemen bıra almaya qıdıyo saat 7 den sonra napdını bılmıyo alkol olmasa cok memmunum nasıl bırakdırabılırım :(( ben esımı sevıyorum ama alkol olmasa offffff :((

canım ısdeyerek yapmıyo qunduzken hersey normal ama aksam olduqunda alkol baqımlısı ıste hemen bıra almaya qıdıyo saat 7 den sonra napdını bılmıyo alkol olmasa cok memmunum nasıl bırakdırabılırım :(( ben esımı sevıyorum ama alkol olmasa offffff :((

Eşiniz alkol bağımlısı ve kesinlikle destek alması lazım..
Sizin tek başınıza birşey yapabileceğinizi sanmıyorum..

bence tedavi olması gerekiyo alkole bağımlı olan insan alkolü kolay kolay bırakamaz Allah yardımcın olsun

sizin söylemenizle bırakacak olsaydı şimdiye bırakırdı değilmi
o zaman gündüz sarhoş değilken alkol tedavisi için hastaneye gitmeye ikna etmekten başka çareniz yok
yoksa severekte evlenmiş olsanız,hamilede olsanız bu işin sonu pek iyi görünmedi gözüme...

bu nasıl memnuniyet arkadaşım?

sanki iki farklı eşin var gibi..gündüz ayık olan ve gece sarhoş olan...

hamilesin üstelik..ne diyeceğimi şaşırdım..

bir an önce Amatem'e falan yatmalı,tedavi olmalı..bu ciddi bir sorun..

Allah korusun bilincini kaybeden insan herşeyi yapar.

Üstelik hamilesiniz.. Yaşadığınız çok üzücü.
Gündüz hiç rest çektiğiniz oldu mu ? Akşam bu şekilde geldiğinde, ertesi sabah ''bu akşam olursa beni sabah kalktığında bulamazsın'' şeklinde v.s

Cevabı ne oluyor size ?

ben kacarak evlendım aılemle qorusmuyorum qıdıcek bıyerım yok sahıpsızım anne babam ayrı ve 3,5 aylık kızım var daha cok kucuk :((

içmeyince aklı başında oluyormuş.o zaman ikna etmeye çalış.Allah korusun bebeğine zarar verebilir.ama tedavi ve irade şart.

ben kacarak evlendım aılemle qorusmuyorum qıdıcek bıyerım yok sahıpsızım anne babam ayrı ve 3,5 aylık kızım var daha cok kucuk :((

eşinle sakin sakin konuş sen içtiğin zaman çok kötü oluyosun bana kötü davranıyosun ben senin artık içki içmeni istemiyorum filan de bırakamıyorum yapamıyorum derse mutlaka tedavi olması gerekir

2 senelik evlisiniz çocuğunuz var ama düzelme için adım atmadıysa gündüz isterse kul köle olsun anlamı kalmaz ki

sarhoşken vuruyor demişsiniz tek başınıza çözemezsiniz gündüz kendinde olduğu bi zaman konuşun ikna etmeye çalışın

yarın öbür gün çocuğunuz büyüyecek şahit mi olsun bu olanlara aynı şekilde ona da davranırsa

bu memnuniyetinizin hiç bi anlamı kalmaz

Sarhoştum hatırlamıyorum demek saçmalık...Dövecek,sövecek sonra hatırlamıyorum! oh ne ala!!!! o zaman içmeyecek!!

Benim bildiğim alkol bağımlılığı böyle bir şey değil, eşinin başka sorunu olabilir ama her şekilde yardım alması, tedavi olması şart!

Her gece o kadar alkolle yakında karaciğer falan da kalmaz... :ssz:

ya tedavi olsun yoksa boşa gitsin çocukta yokken bi tanıdığımız aynı senın gbi 15 sene oldu hala çekiyor

alkol bağımlısı olduğunu biliyomuydun evlenirken ??
ayrıca alkol bağımlısı değil bnce eşin sadece içki içmeyi seviyo bırakmak ta işine gelmiyo
bağımlı olan 5 birayla karısını dövcek kadar sarhoş olmaz !! bünye meselesi bnyesi içkiye çok dayanıklı değil... bırakması daha kolay olur ama içmeden duramıorum içmeden ayağına yatıyo bnce ...

bırak içmesin izin verme bağımlı bile olsa içmeyince napar sana saldırır ee zaten içincede yapıo :34: braz mantıklı ol cnm koy tavrını

canım bir de bebeğin varmş..hadi kendinden korkmuyorsun onun can güvenliği de yokki..

seviyorsun orasını anladık,eşin normalde çok iyi biri de olabilir bu da tamam ama içtiğinde anormalleşiyor adam.ve sen 2 senedir bununla yaşıyorsun..dayak atıyor ve hatırlamıyorum diyor..bu nasıl iş böyle? canına yazık senin ya..kıyamam sana..

kendini düşünmüyorsan nolur çocuğunu düşün ve eşini tedaviye ikna et..lütfen!

onu gerçekten seviyorsan yap bunu..

sana vurması üzücü,sarhoş oldugunda evi terket illaki gidecek bi yer bulursun sana vurmasına izin verme.ayıkken köpeğim diyosunya,ayılınca gelir nede olsa.belki senın ne denli ciddi oldugunu görürde tedaviye falan başlar.allah yardımcın olsun.

Son düzenleme:
Back
X