bana akıl verın nolur cok zor durumdayım :((

ya arkadasım sen kendınden once suana hıcbıseyın farkında olmasada en fazla 3 sonra o evde yasananları algılayacak bır cocuk var onu dusun oncelıkle.madem bu adam alkol bagımlısı neden cocuk sahıbı oldunuz,alkol kullanan adamın spermlerının kalıtesı vs yanı dogacak cocugun saglıgını bıle dusunmedınızmı.bu cocuk buyudugunde aksamları evde teror estıren,dayak yıyen anne ve sonrasında da cocuk.ya sınırımden ne yazacagımı bılemedım sımdı.senın caresızlıgınıde anlıyorum ama ne yap et kızın buyumeden bır cozum bul.esının aılesı bılmıyormu bu durumu yardım alabılecegın esının kırmayacagı kımse yokmu.yanı gunduz normal bırı dıyorsun o zamanlarda konus kızının artık buyudugunu ve babasını bu halde gordugunde ne hıssedecwegını falan anlat.ne bıleyım bır sekılde ıkna et.

bugün 5 yarın 10 olacak o alkol kesmeyecek çunku onu tatlım adam içince canavar dıyorsun çek videoya göster o içki içerken sen her gece yazık 3,5 atıyorsundur ev aileleri çağır çağırda görsünler yaptıklarını ailen kalsın 2 hafta nasılsa içmeden duramayacak yazık değilmi sana bizim komşu 30 senedir çekıyor geceleri dayak ne olur böyle cahillik yapmayın sevgı bır yere kadar azaltarak içmemeye alıştır madem 5 içiyor 4 - 3 diye 1 e indirt sonra içememeye alıştırt yıkken senı dınlıyorsa bunu yapabılır herhalde ama üzülen bir adam da hala gıdıp her akşam alırmı ya? derdi ne sıkıntısı ne? üzülüyor numarası yapıyor herhalde

canım benim allah yardımcın olsun benim eşimde alkol alıyo bazen melek gibi bazende küfürler hakaretler anlatamam psikoloğa götürmeyi ikna et sözünü dinliyosa şayet

yaptığı şeyleri hatırlamaması için çok çok içmiş olması gerekir bence ama hassassa alkole karşı bilemiyorum, çünkü genelde cesareti artıran, mantıklı düşünmeyi ve hareket etmeyi engelleyen birşey alkol. Seni eleştirmek amacıyla demiyorum ama ben eşime sigarayı bırakmadan çocuk yapmak istemiyorum dedim, çocuk yapma kararı verdiğimizde elimden geldiğince cabalicam suanda bile evde içmesi nerdeyse mümkün değil, yeri gelince tartışıyor sinirleniyor ama beni ilgilendirmez benle kötü olsun bu konuda ama hepimizin sağlığı söz konusu, doğmamış çocuğumu bile düşünüyorum. Ama sen çocuk sahibi olduktan sonra bunu anlamışsın bu beni çok üzdü yani olabilir hepimiz cahillikler yapıyoruz şu hayatta ama nolursunuz kendini geliştirememiş, zaaflarına dur diyemeyen, yaptıklarımı hatırlamıyorum diyerek su üstüne çıkabilen, sorumluluk alamayacak insanlardan çocuk yapmayın, evlendiniz olabilir ama bari çocugunuza çektirmeyin o günahları yarın sizden hesap soracaklar yaşayamadıkları çocuklukları ve gençlikleri için unutmayın. Siz de eşiniz düzelene kadar ikinci çocuğu yapmayın derim düzelmesi için dua edin, Allah a inancı sağlamsa bırakacaktır değilse sanmıyorum bırakamaz, en önemlisi kendisine; Allah ın yarattığı bedene zarar veriyor olması, hayırlı işler yapabileceği saatlerini boşa geçiriyor olması, bir de böyle anlatmayı deneyin. İnsanın içinde Allah korkusu varsa yanlışlardan sakınır uzaklaşır, yoksa bu zaaf giderek artar ve sonucu bazı arkadaşların dediği gibi hem mental (zihinsel) hem de bedensel hastalıklara yol açar.

Son düzenleme:
bir günde iki farkli karakter
nasil dayanabilyiorsunuz
üstelik siddet
sevgi falan kalmaz ki
o evde huzurda olmaz
siz birsey yapamazsiniz
tedavi olmasi lazim ama eminim yanasmaz bile

Bakalım bebeğine de sadece? Akşamları kötü davranmaya başlayınca çok çok memnun olabilecek misin

canım ısdeyerek yapmıyo qunduzken hersey normal ama aksam olduqunda alkol baqımlısı ıste hemen bıra almaya qıdıyo saat 7 den sonra napdını bılmıyo alkol olmasa cok memmunum nasıl bırakdırabılırım :(( ben esımı sevıyorum ama alkol olmasa offffff :((

İsteyerek yapmıyo ama isteyerek içmesini biliyo ama. Madem gündüzleri her dediğinizi yapıyo o zaman gündüz konuşun sizde.

Gündüzleri köpeğim (sizin tabiriniz) olur dediğiniz adamı içmeden önce neden tedaviye ikna edemiyorsunuz?

5 Birayla gözü hiçbi'şey görmeyecek kadar sarhoş olabilen bi'alkolik mi?:53: Rakı deseniz tamam diyeceğim de bir alkolik için bira kola gibi bi'şey. O adam resmen zevkine içiyor, dediğiniz gibi alkolik olsaydı bünyesi 5 birada error veremezdi.

Ne yaşadığınızı bilemem kızmayın ama bencil olduğunuzu düşünüyorum. Eşiniz her gece size el kaldıracak kadar gözü dönüyor ve siz bebek sahibi oluyorsunuz, korunmuyorsunuz. O bebek sağlıklı bir aile ortamında büyümeli ki sağlıklı bir birey olsun bu toplumda...

Gündüz isterse sizi sırtında taşıyıp, aşkından ayaklarınızın altına paspas olsun siz vurduğunda olsun canım gündüzde öpmüştü diyebiliyor musunuz.

Tamam seviyorsunuz da o küçücük bebek sesten, yüzünüzden bile anlıyor atmosferi...

Bi'de aklıma takılan siz bu adamla konuşuyorsunuz gündüz bin pişman, sizi anlıyor vs. ee bu adam o içkiyi ayık kafayla almaya gitmiyor mu? Ne düşünüyor ozaman, size vurduğunu, kötü davrandığını da söylemişsiniz. Kaçtım demişsiniz, bi'de bebek adam ne yapsam bana mahkum nasılsa diyor. Biraz rest çekin bence zira dedesi zamanında alkol almasa geberecek hastalığına yakalanmış bir torun olarak bu alkolikliğin a'sı bile değil. Ne derdi varsa ona içiyor.

esımle 2 senedır evlıyım esımden cok cok memmunum ama buyuk bır sorun var esım alkol baqımlısı her aksam 5 taneden assaqa bıra ıcmez halıyle sarhos oluyo aksamları hergun ve bana cekdırmedıqı ezıyet kalmıyo ara ara kalkıp vuruyo yanı resmen ınsanı esır edıyo alkolluyken ısdedıklerını sıkıysa yapma ne dedıqını bılmıyo ama sabah olunca aksam bana bunları bunları yapdın dedıqımde suratıma bakamıyo benı cok sevıyo ve severek evlendık bana zarar vermek ıcın yapmıyo bılıyorum gunduzken ne dersem ne ıstersem yapıyo kaba olcak ama qunduz (köpeqım) aksam olunca dusman artık denqem bozuldu napcamı bılemıyorum nolur bı akıl verın :((

canımcımmm işin gerçekten çok zorr..eşininn tedavi görmesi şart yani..böyle ömür geçmezzz ki..bak bebeğinde varmışş onun psikolojisini de düşün derimmm..

Biz burdan nasıl yardımcı olabiliriz ki

Eşinizin tedavi görmesi lazım ama herşeyden önce gerçekten bırakmak istemesi şart

bu konuda ikna etmek size düşüyor, 2 sene çok bile dayanmışsınız..

İçtiğinde size zarar verdiğini söylediğiniz halde 'size çok değer veren'
eşiniz içmeye hadi onu da geçtim, bu denli içmeye devam ediyorsa
'değer verme' kısmını sorgularım ben... Madem bağımlı, alkol alması
gerekiyor ve tedaviye yanaşmıyor, aldığı miktarı azaltıp bilincini açık
tutabilir pek ala... Sizin dediğiniz gibi siz çok düşünen bir adam profili
göremedim ben anlattıklarınızda. Ve bakın tüm teorimi de alkol almaması
değil az alması üzerine kurdum. Yani tamamen eşinizin gözüyle baktım.
Yoksa küçücük bebeğinin hatırına ne yapıp ne edip bırakması gerekir.

şiddet gördüğünüz halde, iyi biri onu seviyorum diyebilmeniz ilginç...
siz kocanızın ayık halini seviyosunuz... bunu ona söyleyin.. ya alkol, ya ben deyin.. bi yerde resti çekin yahu... sizi ve bebeğinizi seviosa, sizden değil, onu tamamen başka bi adama dönüştüren alkolden vazgeçecektir...bebeğiniz doğunca o da çok kötü etkilenir... tedavi görmesi için ikna etmeye çalışın..

Aynı sorun bendede vardı artık iliskimiz bitme noktasında idi alkolu bırak derdim tamam derdi ama herseferinde bu tekrar ederdi brazen saklı icerdi ama caresi var alkolu ya tam birakacak yada dozunda icecek bunun icin bir ilac buldum daha once ilac kullandı adı antabus daha dogrusu kullanıyo sanıyodum kullanmazmıs Halbuki o ilacı icince alkol almak tehlikeli diye icmez Beni kandirirmis ama arastıra atastıra bir baska ilac buldum ilac alkolu bıraktırmasa dahi abartmasına Engel oluyor ickiden zevk aldirmiyor.Onun sayesinde evliligim kurtuldu canım icmiyomu simdi dersen iciyo AMA bazen ve zevk almıyor fazla icmiyor.Artık Ben ic desem bile canım istemiyor demeye basladı darısı basına.Ilacin adına gelince Adı Naltrexone fakat ulkemizde yok muadili vardı ethylex onunda uretimi durmus amatemin bile tavsiye ettigi bir ilac halbuki ayrıca bircok hastalıga kansere ms slkleroza ulseratif kolite filan bile iyi geliyor.yan etkisi hic yok bulabilirsen alkolu bırakacagını en azından dozunu. Kacırmayacagını garanti ederim.Ilac sirketleri para kazanamayacagı icin ilacı engelliyorlar

Back
X