- 4 Nisan 2020
- 55
- 12
- 3
- 30
- Konu Sahibi Patiiseven
-
Ne?! Öldürür müymüş? Burayı muz cumhuriyeti sanıyor heralde. Kesin ol net ol birşey yapmaya kalkarsa polisi jandarmayı ara. Boşan iş bul kendi ayakların üzerinde dur diyeceğim tek şey bu.ben zaten boşanmak istiyorum hatta avukatı herseyş ben karsılıcam ayrılalm yeter ki dıyorum boşansa bile peşimde olurmus öldürürmüs e arkamda kimse olmadıgının da farkında bilmıyorum
Bunlar suç, tehdit ediliyorsunuz canınızla, farkında mısınız?ben zaten boşanmak istiyorum hatta avukatı herseyş ben karsılıcam ayrılalm yeter ki dıyorum boşansa bile peşimde olurmus öldürürmüs e arkamda kimse olmadıgının da farkında bilmıyorum
Zaten ailesi sahip çıkmadığı için yükleniyor bence pislikKadın sığınma evleri Bu yüzden var aile böyle yaparsa el oğlu neler neler yapar
Öyle tabi allah bildiği gibi yapsınZaten ailesi sahip çıkmadığı için yükleniyor bence pislik
Onun ölmesini mi bekleyeceksiniz o zaman, kendinizinkini geçtim artık da...Ben hayatımı kurarım zaten özgüvenim var ama bu cinayet olaylarını okuyoruz hergun kimler ne şekilde ölüyor ayrılıyor hayat kuruyor gene ölüyor benimkisi de hep ölünce ayrılırı dıyor
Kadın sıgınma evıne gidebilirsinbende onun için çıkar yol arıyorum umarım kurtulurum sağ saglim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?