Bana akıl verin ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Patiiseven

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2020
55
12
3
30
Kızlar ben eşimle 7 aydır evliyim ama 2 yıldır beraberz aslında çok iyi anlaşıyoruz ama her tartışmada şiddet var ben susmuyorum diyeymiş susuyorum bsey demıyorum sonra yüz buluyor daha çok üste çıkmaya çalışıyor ona karşı en ufak bir yanlışım yok daha çok yanlışlarını kapatıyorum ama artık dayanamıyorum ve içten içe soğudum zaten ben yapı olarak en ufak birsey de insanlardan uzaklaşıyorum boşanalım dıyorum ölünce kurtulursun diyor Ailemin yanına gttm ailem istemedi geldim geri 3 gün sonra yine kavga yine şiddet anneme yazdım ölücem diye umrunda dahi olmadı Zaten ailem beni uzun süredir gözden çıkarmış durumda ve bunu eşimde biliyor ne yapıcam bilmıyorum ki ben aileme veya eşime karşı gerçekten çok çok iyiyim hep saçma şeylerden tartışma çıkıyor hep o haklı olmak istiyor insanlara karşı beni kötü biriymiş gbi gösteriyor çevremde 1 tane kimsem kalmadı sayesinde çok bunaldım bazen dıyorum öldüreym kendimi ama ona da cesaret edemiyorum günah diye çok dua edıyorum çok artık psikolojim bozuldu Büyü ile ayrılayım dıyorum ondan da çok korkuyorum bu dünya da cektim ahirette de mi çekiyim bunaldım çok

Anlaşıyoruz şöyle ev konusunda olan şeylerde yani 3 gün iyi 4 gün kötüyüz ve daha sonra yapmamış gbi davranıp gönlümü alıyor ama bu durumdan bunaldım iyice valla harp çıkar öyle olsa

Bazen öldüreyim kendimi mi diyorsunuz?? Ne için kim için ? Allah aşkına saçma sapan şeyler düşünmeyin dünyanın sonu değil eş kişisiyle anlaşamamak. Ayrıca yetişkin insanlar olarak ailelerimize de bağımlı değiliz ailenize gitmeyip kendinize bi hayat kurabilirsiniz bir ömür böyle geçmez geçmemeli.

ben zaten boşanmak istiyorum hatta avukatı herseyş ben karsılıcam ayrılalm yeter ki dıyorum boşansa bile peşimde olurmus öldürürmüs e arkamda kimse olmadıgının da farkında bilmıyorum

Cocuk yapmayin sakinnnnn.
Ben kendi uzerime dusunuyorum da boyle bir esim ve ailem olsa izimi kaybettiririm. Yok olurum, yurt disina giderim bir sekilde. Olunce kurtulursun diyor demek.. Allahindan bulsun cani pislik.

ben zaten boşanmak istiyorum hatta avukatı herseyş ben karsılıcam ayrılalm yeter ki dıyorum boşansa bile peşimde olurmus öldürürmüs e arkamda kimse olmadıgının da farkında bilmıyorum
Ne?! Öldürür müymüş? Burayı muz cumhuriyeti sanıyor heralde. Kesin ol net ol birşey yapmaya kalkarsa polisi jandarmayı ara. Boşan iş bul kendi ayakların üzerinde dur diyeceğim tek şey bu.

Bunlar suç, tehdit ediliyorsunuz canınızla, farkında mısınız?

Ben hayatımı kurarım zaten özgüvenim var ama bu cinayet olaylarını okuyoruz hergun kimler ne şekilde ölüyor ayrılıyor hayat kuruyor gene ölüyor benimkisi de hep ölünce ayrılırı dıyor

Evet farkındayım herseyi düşünüyorum cıkar yol arıyorum 25 yaşındayım fazlasıyla herseyi biliyorum benim gbi biri bu şekilde zaten adım atamıyor ben en çok buna üzülüyorum

Evet annemi aradım tuvalete kitleyip kendimi öldürcek beni dedim beni umursamadı evden çıkın sakinleşin dedi daha ne olsun

Ben hayatımı kurarım zaten özgüvenim var ama bu cinayet olaylarını okuyoruz hergun kimler ne şekilde ölüyor ayrılıyor hayat kuruyor gene ölüyor benimkisi de hep ölünce ayrılırı dıyor
Onun ölmesini mi bekleyeceksiniz o zaman, kendinizinkini geçtim artık da...
Bunlar kuru tehdit diyemiyorum ortalık malum.
Tek söyleyeceğim sizin için bir gün retweetler yapmayalım, fotoğrafınız görmeyelim, göz yaşı dökmeyelim.
O aşamaya gelmeden kurtarın kendinizi, lütfen!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…