Bana akıl verin

Alisinhell

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2021
41
-12
6
22
Merhabalar. Yardımınıza ihtiyacım var. Çok bunaldım. Artık patlamanın eşiğindeyim. Sizce sessiz mi kalmalıyım, yoksa içimde ne varsa söylemeli miyim? Hangisi daha iyi olur?

peki bunu yapmalarının bir nedeni varmı
Annem yeni evlendi 2. Ye. Evlendiği adam kendini babam zannediyor. Bana karışabileceğini sanıyor ki yapıyor da. Ufak tefek şeyler olsa ses etmem ama bu yaptığı resmen baskı. Onun eline bakıyoruz hepimiz. Ne ben ses çıkarabiliyorum ne annem bir şey diyor. Çok bunaldım. Gidecek yerim yok. Akıl verin bana ne olur.

cnm benim yaşında küçük galiba pandemi bitene kadar biraz sessiz kal senin değil annenin konuşması gerekiyor eşi ile okuyorsan okulunu bitirip kendini kurtarmaya bak yoksada pandemi biter biter bitmez kendine bir iş bul kendi ayaklarının üzerinde durmaya çalış hiç olmazsa sabah gidersin akşam gelirsin fazla gorusmemis olursun ama lütfen biraz sabret güzelim kurtuluş olarak gorupte yanlış kararlar alma yapacağın teksey şuan için sabretmek rabbim yardımcın olsun

Çok bunaldım abla dayanamıyorum. Okumuyorum liseyi bitirdim bu sene 19 oluyorum inşallah. İş istesem iş yok. Herkes üstüme geliyor kaçıp gitmek istiyorum gidecek yerim yok. Ölmeyi istiyorum artık. Hiç çarem yok hiç.

babanla aran nasıl sana destek olmuyormu cnm benim belki kabullenemediginden sana ne söylese ters geliyordur ama şuan yapabileceğin tek şey beklemek iş bulman için biraz sabırlı olman daha çok gençsin seni anlıyorum ablacığım ama bu kadar karamsar olma ölmeyi düşünecek yaşta değilsin aklına bile getirme olurmu güzelim

Öz babam da çok çektirdi hem anneme hem bana her gün dövdü. Evden attı gece vakti görüşmüyorum onunla görüşemem güvenemem. Hiç çıkar yolum yok. Sabretmekten başka çarem de yok dediğiniz gibi. Çok teşekkür ederim cevabınız için. İyi geceler Allaha emanet olun.

Kadın sığınma evine gitmeyi düşünmez misin.
Oradan sana destek olurlar.
İş ve kalacak yer ayarlanır.kendi ayakların üzerinde kendine yetebilirsin.
Ama gerçekten gücün olması gerekiyor
Yoksa bende sabretmeni tavsiye ederim canım.hic üzülme,ileride çok mutlu ve huzurlu olacağın günler olacak inşallah.

Daha küçüksün. Şimdilik yapabileceğin bir şey yok. Meslek edinip kendi paranı kazanmaya bak. Evlenmeyi aklından bile geçirme çok erken.

ölmek kaçmak aklına geliyo ama mesela okuyup meslek sahibi olmak gelmiyo mu hiç

Merhabalar. Yardımınıza ihtiyacım var. Çok bunaldım. Artık patlamanın eşiğindeyim. Sizce sessiz mi kalmalıyım, yoksa içimde ne varsa söylemeli miyim? Hangisi daha iyi olur?

Ailem. Konu ise beni eve tıkıp hiçbir şeye izin vermemeleri. Her şeyi elimden almaları.

Canım tüm hepsini birleştirip konunu düzenlersen, bütün şeklinde okuyup daha iyi yardımcı olabilir. Yoksa böyle ilk konuya yazdığın mesaj çok belirsiz, yorumların hepsini takip etmek de çok güç olur, biraz detaylandırır mısın konunu

Abla kısaca tahammülüm kalmadı bu evde durmaya defolup gitmek istiyorum gidemiyorum. Okulu bitirdim çalışmak istiyorum iş yok eve tıkıldım kaldım. Bana akıl verin. Ne yapayım? Nasıl kurtulurum?

Beterin beteri var...genelde evden kalıp evlenir kızlar. Bunu bir kurtuluş olarak görürler ama daha çok çamura katarlar.ınan evlilik çözüm değil.üniversite sınavına hazırlanan. .üniv oku. .kendi paranı kazan..orada yaşamak istemez sen küçük bir ev kiralarsın. Azıcık aşım kaygısız başım...tek çözüm okuman ve iş sahibi olman. Sakin evliliği kaçış görme

Abla kısaca tahammülüm kalmadı bu evde durmaya defolup gitmek istiyorum gidemiyorum. Okulu bitirdim çalışmak istiyorum iş yok eve tıkıldım kaldım. Bana akıl verin. Ne yapayım? Nasıl kurtulurum?
Mutlaka üniversite sınavına hazırlan, evet bu koşullarda ders çalışmak senin için çok zor olmalı ama elinden geleni yapmalısın. Farklı bir şehire gider, dilediğin gibi yaşarsın. Ailem maddi destekte bulunmaz dersen hem kyk alır hem de part time çalışırsın. Bu şekilde okuyan çok arkadaşım vardı. İnan düşündüğün kadar zor değil. Yeter ki iste. Eğer eğitim konusunda birilerinin yönlendirmesine ihtiyaç duyuyorsan özelden yardımcı olurum

kaç yaşındasın,liseyi mi yoksa üniversiteyi mi bitirdin,hangi bölüm mezunusun canım? kardeşin var mı?

Evde kalma sürecini üniversite kazanmak için çalışıp avantaja çevirebilirsin. Yeni bir şehir yurt burs part time iş derken hayatına kendin dokunabilirsin.

Yaşın kaç? Her şeyi derken maaşını falan mı alıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…