Bana akıl verın

Cakmamarliyn

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2010
1.657
2.451
358
Merhaba,

2senelik erkek arkadasımdan 5 haftalık hamileyim. Durumlarımızı kısaca özet geciyorum. Ben okudan mezun oldum ıs hayatındayım. O suan calısmıyor 4 ay sonra ispanyaya gıdıp orda calısacak.
Normal sartlardaki planlarınızda ispanyada oturma ıznı alınca evlenıp bnı oraya almaktı .
Ama durum boyle olunca onunde 2 secenek kalıyor. Ya hemen evlenmek ya kurtaj.erkek arkadasım 2 secenek içinde yanındayım diyor.
Suan evlenmeye kalksam maddı durumu ıyı maddı sııkıntı cekmeyız falat anneme ıs yok ama para var demem soz konusu değıl. Hamıleyım dememde ımkansız. Ancak evlendıkten sonra acıklarım.ayrıca 4-5 ay kadar burda yalnız kalacam yanımda olamayacak.

Aldıralım desek, ıcım vıcdanım hıc rahat degıl.

Sız olsanız neyapardınız?

Bence hemen evlen... sonraki gitsine rkek arkadasın İspanya'ya bi şekilde sen de gidersin hatta belki orda dogurursun daha güzel olur

evlenirdim.

sevgiliniz yanınızda olmasa, maddi olarak imkanınız olmasa vs kesinlikle aldırın derdim. ama şu durumda az da olsa imkanınız varsa evlenin. ama bi şekilde ya o kalsın ya siz gidin. yalnız kalmayın.

ayrıca şimdi niye korunmadıncılar, cinayet mi işleyeceksinciler vs doluşacak buraya. iyice kafan karışacak.

evlenirdim.

sevgiliniz yanınızda olmasa, maddi olarak imkanınız olmasa vs kesinlikle aldırın derdim. ama şu durumda az da olsa imkanınız varsa evlenin. ama bi şekilde ya o kalsın ya siz gidin. yalnız kalmayın.

ayrıca şimdi niye korunmadıncılar, cinayet mi işleyeceksinciler vs doluşacak buraya. iyice kafan karışacak.

bi kaza oldu ertesi gün hapı kullandım bu arada yeri gelmişken onuda belirteyim. hap işe yaramadı.

İki yetiskin insansiniz cocuk size engel olmaz evlenseniz de evlenmeseniz de
Bence planlariniza cocuk hic yokmus gibi devam edin, nikahi da ispanyada yaparsiniz ne guzel

Merhaba,

2senelik erkek arkadasımdan 5 haftalık hamileyim. Durumlarımızı kısaca özet geciyorum. Ben okudan mezun oldum ıs hayatındayım. O suan calısmıyor 4 ay sonra ispanyaya gıdıp orda calısacak.
Normal sartlardaki planlarınızda ispanyada oturma ıznı alınca evlenıp bnı oraya almaktı .
Ama durum boyle olunca onunde 2 secenek kalıyor. Ya hemen evlenmek ya kurtaj.erkek arkadasım 2 secenek içinde yanındayım diyor.
Suan evlenmeye kalksam maddı durumu ıyı maddı sııkıntı cekmeyız falat anneme ıs yok ama para var demem soz konusu değıl. Hamıleyım dememde ımkansız. Ancak evlendıkten sonra acıklarım.ayrıca 4-5 ay kadar burda yalnız kalacam yanımda olamayacak.

bence sona attığınız seçeneği başa alırdım
Çocuğumu dünyaya getirirdim bir zahmet vicdanınız sızlasın
Karnınızdaki bir can
Herhalde bir cana kıymak annenize iş yok ama para var demekten daha önemlidir

Madem şuan imkansız olduğunu düşünüyordunuz ozaman bebek olmaması içinde net önlemlerinizi alsaydınız.
MESELA hap kullanma gibi....Kolaylıklar.....

Evlenmek daha iyi bir çözüm bence Kürtajdansa. Maddi durum iyi, sevgili desteği de var. 1 ay içinde evlenirsen karnında daha çıkmamış olur

bebek hapa ragmen gelmiş vardır bunda da bi hayır evlen tabiki :KK66:
Anne misiniz siz bilmiyorum ama ben değilim. Siz cok vicdanlı bakmıssınız ben hamile olduğunu oğrendiğimden beri o annelk hissidre gelmedi bana. Extra bi duygum yok. Hamle bayanların. Yazılarını okuyorum askla bağlılar oğrendkler günden berı, bana olmadı ole bşy ıyı bı anne olamamaktanda korkuyorum.

Diğer üyelerle aynı fikirdeyim. Evlenme imkanınız varmış. Evlenin tabii ki. Çocuğu aldırmak size ömür boyu vicdan azabı olarak geri dönebilir.

Haplar maalesef her zaman ise yaramiyor bence buna ragmen olduysa vardir bi sebebi. Ben evlenirdim nasilsa hayatinizi bi sekil bi zaman kuracaksiniz

Merhaba,

hemen evlen sakın aldırma.

Back
X