Bana akıl verir misiniz çok ihtiyacım var

emelzs

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2021
49
17
3
38
Ben 33 yaşında bir bayanım bugüne kadar asla annemi kırmadım o istemedi diye evlenmedim çalıştım neyim var neyim yok ona verdim hiç bir zamanda göze gözükmedi birini sevdim istemeye geldiler ne yaptılarsa vermedi gittik evlendik bebeğim var şimdi diyor ya yanımda kalırsın yada beni öldürtmek için elinden geleni ardına koymuyor bende anne olucam ve şimdi anlıyorum anneme ömrümü vermekle çok hata yapmışım şunu sormak istiyorum evlenmek yada yuva kurmak istemek ayıp mı suçmu sen gidersen kim bana bu kadar iyi bakacak 40 yaşına kadar bekle diyor ben nerede hata yaptım acaba

Anneniz kendisine bakamiyacak durumdami

54 yaşında daha çok sağlıklı
Oyleyse neden bukadar vijdan yapiyorsunuz.. masaallah sagliklida.. evlenmek yuva kirmak anne olmak sizinde hakkiniz... Annelerimiz tabiki kutsal her zaman her daim yanlarinda olacaz ... Ama evlatlarinda bir hayati var... Uzulmeyin anneniz icin gereken her seyi yapin... Bazen sitem ediyorlar napalim anneler bas taci.. takilmamak lazim..

Bazı anneler vicdansız oluyor teşekkür ederim
Oyleyse neden bukadar vijdan yapiyorsunuz.. masaallah sagliklida.. evlenmek yuva kirmak anne olmak sizinde hakkiniz... Annelerimiz tabiki kutsal her zaman her daim yanlarinda olacaz ... Ama evlatlarinda bir hayati var... Uzulmeyin anneniz icin gereken her seyi yapin... Bazen sitem ediyorlar napalim anneler bas taci.. takilmamak lazim..
Bazı anneler gerçekten çok vicdansız oluyor evlenmek istediğim için babamı kardeşimi bana düşman eden anne haklısın çok teşekkür ederim

Back
X