Onlari kirmak istemiyorum ama yas aldi gidiyor.herkese bir bahane buldular simdiye kadar.Yaşınız olmuş 33 agbilerinizle konuşup artık çocuk olmadıgınızı sizinde bi birey oldugunuzu hatırlatmanız gerekiyor sanırım.
Allah rahmet eylesin babanız erken vefat etmiş agbilerinizde kendilerini babanız yerinde görüyorlar tabi iyiliginizi istiyorlar ama kısmetinizin önünede geçmemeliler bence evlendikten sonrada üstünde durup atanırsınız inşallah.
Onları karşına alıp ciddi konuşmaktan başka çare yok gibi ?Onlari kirmak istemiyorum ama yas aldi gidiyor.herkese bir bahane buldular simdiye kadar.
Basimizda babam olmadigi icin herkes karisiyor.ben artik kendi hayatimi yasamak istiyorum.
Annem arkamda bana destek olacagini soyluyor.aslinda abimlere istedigimi soylesem evet derler ama gonulsuz derler.bende abi cok bir abim birazcik sinirli ve bugun esine soyledim abime durumu soylemesini ve azicik onu yumusatmasini ama razi olmadigini soylemis.cok yoruldum artik napicagim bilmiyorum.Onları karşına alıp ciddi konuşmaktan başka çare yok gibi ?
Anneniz ne düşünüyor ?
Onların gönlü olana kadar sizinde ömrünüzden gidiyor..Annem arkamda bana destek olacagini soyluyor.aslinda abimlere istedigimi soylesem evet derler ama gonulsuz derler.bende abi cok bir abim birazcik sinirli ve bugun esine soyledim abime durumu soylemesini ve azicik onu yumusatmasini ama razi olmadigini soylemis.cok yoruldum artik napicagim bilmiyorum.
Sorma... 34 yaşındayım, oğlum 2 aylık. İkinciyi de istiyorum ama hangi ara hamile kalayım? Yaş gelmiş geçiyor. Bir de 35 den sonra da riskli olur diye korkuyorum. Bunun 9 ay kendini taşıması, yırtınarak doğurması, sonra aldığın kiloları vermesi var. Yıldım yaYasiniz daha kucuk olsa hakli olabilirlerdi.atanma isinin olup olmayacagi da belli degil.uc sene sonra atandiniz diyelim mesela.o uc sene de evlilige alisir duzeninizi oturtursunuz.
Omrunuzden yillar gidiyor bir de gec anne olacaksiniz.ben su an 35 im iki yasinda kizim var genc bir anne degilim bazen gec kalmasydim keske diyorum cocuk icin.evleneceginiz adam nasil biri iyi mi gecim kolay mi olur onunla sizin kariyerinize calismaniza destek mi bunlar daha onemli sorular.sorun yoksa bunlarda yuvanizi kurun.
40'tan sonra biraz zor ama 40'a kadar rahat dogurursun. Kiloyu da birinciden edindigin tecrubelerle almazsin. Bitti gitti. :)Sorma... 34 yaşındayım, oğlum 2 aylık. İkinciyi de istiyorum ama hangi ara hamile kalayım? Yaş gelmiş geçiyor. Bir de 35 den sonra da riskli olur diye korkuyorum. Bunun 9 ay kendini taşıması, yırtınarak doğurması, sonra aldığın kiloları vermesi var. Yıldım yaçocuk yapmanın daha kolay yolu olmalıydı.
Abinler bir yerde haklı evlenirsen sanki bu atanma işini bırakacaksın gibi..Iyi geceler herkese.bu konuyu acabilmek icin üye oldum.
Cok uzatmadan konuya girmek istiyorum ki uzun olmasin konu.
Yasim 33
Bekarim
Babam yok ben 16 yasindayken trafik kazasinda kaybettik.annem ve abilerim var ailemi cok seviyorum ve bende cok emekleri var her aile gibi.bu arada tek kizim.annem babami kaybedince beni cok okutmaya gonullu olmadi liseyi bitirince universite icin sinav muhabbeti gecince sinirlenirdi bende okumadim ama sonradan ogretmenlik bolumunu okudum okuloncesi ogretmenligi.yani gecen sene mezun oldum.
Simdi asil konuya geleyim.
Benim 2 yildir gorustugum biri var aileminde bildigi cunku tanismak icin eve geldiler aile onayli gorustuk.simdi biz evlenelim istiyoruz ve onumuzdeki gunlerde gelip soz nisan olsun istiyoruz ama abilerim once atanmam gerektigini sonra kiminle evlenirsem onunla evlenebilecegimi soyluyorlar.
Cok koruyucu bir ailem var evet biliyorum onlar benim iyiligimi istiyor ama yasimda kucuk degil ki hani atanmayi bekleyip atanayim.simdi hersey o kadar zorlasti ki.matematik alt yapim hic yok sozelden birseyler yaparak kazandim.ama suan karsimdakier cok guclu.benim onlara yetisip kazanmam mucize gibi.yoruldum birde bu yasta hala sinav derdinden.
Abilerimin gozunde sanki cok kūcūkmūsūm gibi hala bana cocuk muamelesi yapiyorlar.
Evlenince bitermis hersey kazanamazmisim.atanip kiminle evlenirsem evlenirmisim.
Siz bana akil verin evlenmek mi abilerim dedigimi siz olsaniz ne yapardiniz?
Etrafimda herkes evli kimseyle gõrusmuyorum cunku utaniyorum artik ne atanabildim ne evlenebildim.kendimi hic birsey basaramamis bir insan gibi goruyorum.
Bana gercek dusuncelerinizi yazarsaniz cok sevinirim.bir abla bir kardes gibi.simdiden cok tesekkur ederim.
Bu arada telefondan giriyorum yanlislar olabilir ozur diliyorum.
Butun yorum yapan herkese cok tesekkur ederim sorunumuz halloldu.nasip olursa yarin aksam istemeye gelicekler.detaylari konusacagiz ailelerimizle birlikte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?