Bana akıl verir misiniz?

Yıllarca atanmak için kpss derdi çeken ben 32 yaşında yeter deyip evlendim. Gerçi aileniz de bir nevi haklı,ekonomik özgürlük kadın için önemli. Çocuk için de acele etmek gerek zira evlenir evlenmez hemen yapmayın. Ben olsam karşındakine güveniyorsam evlenirim. Oğlum 11 aylık seneye yine sınava gireceğim alışkanlık oldu :)

Yorum icin tesekkur ederim ama neden atama olmasin ki.tamam yasim 33 olabilir ama yasimi gostermiyorum hani oyle hantal bir tip degilim.ogrenmeyi kendimi gelistirmeyi seviyorum.tabi ki yasim geciyor farkindayim zaten ama bu zamana kadar kismet degilmis ki olmadi.ama kismet olur evlenirsem de atanmak icin caba gostericem birakmis degilim hani.

Karsimdakine guveniyorum caliskan sakin ilimli biri tabiki olumsuz ozellikleri de var benim oldugu gibi ama idare edebilirim gozuyle bakiyorum.ailemin kotugumu dusunmedigini biliyorum ama zaten bende sinavi egitimi birakmis degilim.nasip olursa bende elimden geleni yapip meslegimi yapmak istiyorum.
Ayrica yorum icin cok tesekkur ederim.mutlulugunuz daim olsun.

Önce yuvanızı kurun. İş gider, aile kalır. Ayrıca evlendikten sonra insan yavaş yavaş çöküyor. Kendimde de çevremde de bunu gördüm, 33 yaşında evlenmiş biri olarak konuşuyorum. Kadının çok yükü var çünkü, erkek gibi değil. Neyse, mutluluklar dilerim size.

Dogrudur inaniyorum.ailemin evinde rahatim cok bir sorumlulugum yok maddi manevi kimse bana birsey sormuyor.aslinda korkuyorum da evlilikten ama iste istiyorum da.bakalim Allah sonumuzu hayir etsin.tesekkur ederim tekrardan.

Karşındaki kişiden eminsen kesinlikle evlen neden bekleyesin ki cnm yaş 33-23 farketmez insan eğerki gerçekten evlenmek istediği kişiden eminse her an evlenebilir.Ben evlenmeden önce beş parasızken evlendikten iş adamı,iş kadını olan o kadar çok kişi gördüm ki aklın almaz.

Pardonda Tursunumu kurucaklar anlamadım ablacım :) 33 yaş ne demek cahıl değiliz tabi erken evlenmeye karşıyız ama sen kararlarını verecek yaştasın beni dinle önüne bakk onca insan atanamıyor :)

Atanmaya kaldiysa isiniz... Benim kardesim uniyi bitireli9-10 sene olucak halen atanamadi. Ha masteri da oldugu halde saka degil. Dayiniz, suan da basta bulunan partiden tanidiginiz yoksa atanmayi unutun.

Yasiniz 33 degil 23 olsaydi yuzde yüz abilerini dinle once atamani bekle derdim. Ama yaşın 33 ve artik evlenmek çocuk sahibi olmak için karar sana kalmis

Abi dinleme yaşınız geçmiş artık.Bu yaşa kadar çalışmışsınıZdır zaten.Atanmak nasip olmayacak belki bilinmez inşallah olur ama bu sefer çocuk olması güçleşebilir.2 taraftan kayıp olur.Sevgilinizde 33 ve yukarısıdır büyük ihtimalle daha da beklemek istemez bence.

Abileriniz dogru soyluyor. Evlenmeden once bit mesleginiz olsun. Evlenince hersey guzel olacak diye bir sey yok.

Kesinlikle abileriniz haklı! Onların haklılığını eğer atanmadan evlenirseniz anlayacaksın. Ekonomik güç ve özgürlük, kadının hem duygusal hem sosyal hayatında çok büyük bir faktör. Şimdi o çok aşık olduğunuz adam evlendikten sonra sizi pasifize de edebilir. Güçlü bir birey olabilmek için önce ekonomik özgürlük

Allah hakkında hayırlısını versin. Okumak atanmak vs. istiyorsan bunu evlendikten sonrada yaparsın. Yeter ki eşin karşı olmasın. Bide gerçekten hemen atanabilecek misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…