Bana akıl verir misiniz?

darlyda

Sevgiyumağı
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2017
2.097
1.538
133
Şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum herkese iyi geceler. Benim size danışmak istediğim ufak bi konu var. Bi iç çamaşır dükkanı açmak istiyorum ve korkularim var çünkü elimizde tüm maliyet kullanılacak neredeyse. Eşime mahcup olmak istemiyorum. Sizce tutar mı bu iş fikirlerinizi söyler misiniz? Teşekkürler şimdiden..

Tutar mı derken? Dükkanı açacağın semt neresi, hareketli mi, başka çamaşırcı var mı, kira ne kadar. Bunlar önemli.

Tutar mı derken? Dükkanı açacağın semt neresi, hareketli mi, başka çamaşırcı var mı, kira ne kadar. Bunlar önemli.
Cadde antalyada işlek bi yer. Kirası 600 ama bir yıllık ödeme yapılacak. Cadde boyu mağazalar falan var kıyafet vs. Yakınlarında iç çamasırcı yok ama 2 km kadar bi mesafede buyuk bir iç çamaşırcı var

bunun için kosgeb e başvurun kosgebde ilk bir hafta eğitim alıyorsunuz, projeniz onaylandıktan sonra yaptığınız masraflar karşılanıyor, girişimci kadınlara devlet desteği sağlanıyor. Sonuç olarak bunu tam olarak araştırın yanlışlarım olabilir ama böyle bir sistem var :)

Çok sağolun bilmiyordum bilgilendirdiğiniz için :)

Naptınız acaba kosgebe mi başvurdunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…