bana akıl verir misinz hemen

tubaturem06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2014
1.566
1.072
168
31
Merhaba arkadaşlar benim bir yıllık bir ilişkim var. Size sormak istediğm bi kaç sorum var
1)Sevglm facebookda erkek tanıdıklarım olduğunu gördü. Ben sevmiyorum uygun bulmuyorm face twitter kullanan kızları dedi. Kıskanç bi insan. ama annem diyo ki ilerde bu senin için daha sinir bozuc kıskancliklar yapmaz mi ve yaparsa bu durum seni sinirlendirebilir diyo. ben cok sevmem aslinda sanal alemi kk dışında sorum şu sizce sevgilisinin facebook a üye olmasıni istemeyen bi erkek çok mu takıntılıdr?

2) yine bu konuyla ilgili olacak böyle bir durumda o istemiyo diye face yi gercekten kullanmayi bırakmalı mıyım yoksa böyle yapmak ipleri onun eline mi vermek olur? Bu konuda önemli kurallarınız nelerdir ? Yani.ne yaparsam ipleri onun eline vermiş oluyormm ? Sonra evlenince tepeme çıkmasini istemiyorum. Bunun için öneriler var mi bana lütfen acil cevap veriin

Bence bu cocugu bırak çünlü kendi yetersizliklerini senin üstünde gidermeye calısan afedersin ahmagın teki.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kendisi kullanmiyor mu?ayrica daha 1yillik bi iliski babanin soyadindasin daha ortada bisey yokken bukadar karismak hic mantikli degil.sevgilide olsaniz evlide olsaniz her iki tarafin kendine ait sosyal hayati arkadslari vs vardir ..bence kapatmayin..

Bence bu cocugu bırak çünlü kendi yetersizliklerini senin üstünde gidermeye calısan afedersin ahmagın teki.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yetersizlikten kastınız ne ki ?
Ben bırakmak için demiyorm ama şimdi siz öyle deyince şunu da merak ettim :18: bu onu bırakacak kadar kötü bir olay mı ki

Benim erkek arkadaşım ayda yılda bi'aktifleştirir şuan mesela 1-2 aydır kapalı benim hep açık hesabım.
Biz de hiç sen de kapa muhabbeti olmadı olamaz da...

Facebook kullanan kızların nesini sevmiyomuş? Senin birine asılacağını mı düşünüyomuş

ona sosyal paylaşım sitelerinde kötü bişey yapmadıgını anlat güvenmezse ikna olmazsada tavrından ödün verme yok artık yani ne varmış facebookta

Benden değil kiz :)
Başkalarının benle iletisime gecmesini istemiyo fakülteden birinin şu sıralar benle ilgilendiğini biliyo da onun korkusu da var
bide fotoğraf falan şey olunca daha bi kıskandı

ipleri eline vermek olmuyor Cnm benim esimde tıpkı senin sevgilin gibi düşünüyor ve ben eşimi dinliyorum.ayrıca ikiniz birbirinizin isteklerini yerine getirirseniz çok mutlu olursunuz.birde biz sevgiliykende eşim izin vermedi kullanmadım bende şu an çok mytlu bir evliliğim var esimde çok anlayışlı biri

Sakın sana bu sekilde müdahale etmesine izin verme..ve sirf o bunu istiyor diye faceinide kapatma yaada arkadaslarini silme..ilerde cok daha fazla sini isticektir emin ol..ayrica annelerin görüşüne her zaman cok ustun bir iinancim var..inan bana ne deseler çıkıyor. .kendinden taviz verme canim

Bilemiyorum ki y a bn sözünü dinliyorum şu siralar bu konuda açmıyorm hiç ama annem öyle yüz vermiş oluyosun deyince korktum neticede ben istemem iyle öyle ipleri eline vermek oluyorsa

teşekkür ederim cevabın için allah daha da mutlu etsin insaaaaaaalllaaahhhh

1- hayır bana göre facebooku faydalı görmeyen bir erkek çok takıntılı değil.. aksine mantıklıdır...

2- ipleriniz sadece facebook ile sınırlıysa evet ipleri eline vermek olur, fakat facebook gerçekten önemsiz bir ayrıntıysa iplik bir durum yok..

yani;
facebook sizin hayatınızda ne kadar yer tutuyor..? önce buna bir cevap bulun bence..

facebook ya da başka bir şeyi hayal edelim.. bu şey sizin için çok değerli.. fakat sevgiliniz bunu asla istemiyor.. ve siz de onun uğruna o değerli şeyden uzak kalıyorsunuz... belki de kişiliğinizden taviz veriyorsunuz... evet işte bu bir yerde ipleri karşı tarafa vermek oluyor...

ama sizin için basit gereksiz bir şeyse bu ona ip verdiğiniz anlamına gelmez..

benim fikrim bu yönde

Yetersizlikten kastınız ne ki ?
Ben bırakmak için demiyorm ama şimdi siz öyle deyince şunu da merak ettim :18: bu onu bırakacak kadar kötü bir olay mı ki

Yarin öbür gün baskasina asilmak icinde acabilir... Biraz gözünü ac yavrum... Simdiden seni parmaginda oynatmaya calisiyor, yarin öbür gün söz hakkin bile olmaz...
Dün ve bugün "dayak yedim" diye iki ayri konu acildi.. erkekler hic birseye deymez canim.. sen onlara degil, onlar sana önce ayak uydursun..

Son düzenleme:

Cevap icin cok cok cok tesekkur ederim .
facebook benim için inanılmaz gereksiz zaten
eger dediginiz gibiyse bi problem yokmuş sanki
annem enistemin aşırı kıskancliklarndan gözü korktuğundan böyle dedi bence :26:

teşekkür ederim Cnm ama yüz vermiş olmuyorsun dusun senin onda hoşuna gitmedigin bir şey var ve ondan bunu yapmamasını istedin peki o sana evet desemi yoksa hayır desemi mutlu olursun?birde facebook bana göre gereksiz bir ara kullandım.sevgilinle annwn tanisiyorlqr mı araları nasıl

Benden değil kiz :)
Başkalarının benle iletisime gecmesini istemiyo fakülteden birinin şu sıralar benle ilgilendiğini biliyo da onun korkusu da var
bide fotoğraf falan şey olunca daha bi kıskandı

Bana bi'haftada rahat 3 mesaj falan geliyo biz ciddiye bile almıyoruz hatta oturup dalga geçiyoruz. Çünkü beni biliyo.

Şimdi evli olsanız birbirinizi anlamaya çalışın madem öyle ikinizde kapatın falan derdim ama bi'yıllık sevgili adı üstünde öyle aman sorun çıkmasın diye küçük büyük kendinden taviz verince isteklerin arkası kesilmiyo.

Çok kasıyosanız ekleme ve mesaj özelliğini kapatın fotoğraflar da zaten ekli arkadaşlar görebiliyo.

Bir yıl boyunca bana açılmak için cana çaba gösteren ama aşırı utangaç olduğu için bu yolu tercih eden biri o. Üstelik bu konuda o kadar dikkatli ki başkasından numarami alma imkanı varken belki ben numaramin onda olmasindan hoşnut olmam diye korkup faceden ulaşmış bana. Her neyse :)
demem o ki ben ona güveniyorum etrafta kötü enerjilerle dolu ilişkilere bakıp ona öyle kötü muamele etmem. baskasi kötüyse onun suçu ne hem :)
cevap için teşekkür ederim :)

Kişi kendinden bilirmis isi. Kendisi kiz tavlamak icin kulandigi icin herkesi oyle saniyor galiba. Ipleri verir misin vermez misin bilmiyorum ama face takikan kizlari hatali gormesi en buyuk soru isareti. Bende kullaniyorum seninkinin gozunde kötü kadinm demekk ki. Hangi devirde yasiyorsunuz ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…