- 25 Mayıs 2013
- 377
- 40
- 118
- Konu Sahibi tubaturem06
-
Yarin öbür gün baskasina asilmak icinde acabilir... Biraz gözünü ac yavrum... Simdiden seni parmaginda oynatmaya calisiyor, yarin öbür gün söz hakkin bile olmaz...
Dün ve bugün "dayak yedim" diye iki ayri konu acildi.. erkekler hic birseye deymez canim.. sen onlara degil, onlar sana önce ayak uydursun..
ben sevgililere çok üzülüyorum yaa...
onlar hiçbir şeyi hak etmiyor...eee neden sevgili olunuyor ki o zaman?
bir facebooku bile feda edemiyor paylaşamıyorsak,
hayatı nasıl paylaşacağız ?
çok ilginç şeyler bunlar..
genelleme yapmak bana kalırsa bu konu için doğru değil...
konu sahibi facebookun onun için de önemsiz olduğunu söylüyor...
sırf yani sözünü dinlemiyor görünmek için, ip vermeyeyim demek için kendisine de bir anlam ifade etmeyen paylaşım sitesinde mi bulunacak..
bu mantıklı bir hareket mi?
bana pek öyle gelmedi..
Hayır kendisi asla kullanmiyor sadece bana çıkma teklifi etmk için açmıştı sonra kpatti o hesabi
Merhaba arkadaşlar benim bir yıllık bir ilişkim var. Size sormak istediğm bi kaç sorum var
1)Sevglm facebookda erkek tanıdıklarım olduğunu gördü. Ben sevmiyorum uygun bulmuyorm face twitter kullanan kızları dedi. Kıskanç bi insan. ama annem diyo ki ilerde bu senin için daha sinir bozuc kıskancliklar yapmaz mi ve yaparsa bu durum seni sinirlendirebilir diyo. ben cok sevmem aslinda sanal alemi kk dışındasorum şu sizce sevgilisinin facebook a üye olmasıni istemeyen bi erkek çok mu takıntılıdr?
2) yine bu konuyla ilgili olacak böyle bir durumda o istemiyo diye face yi gercekten kullanmayi bırakmalı mıyım yoksa böyle yapmak ipleri onun eline mi vermek olur? Bu konuda önemli kurallarınız nelerdir ? Yani.ne yaparsam ipleri onun eline vermiş oluyormm ? Sonra evlenince tepeme çıkmasini istemiyorum. Bunun için öneriler var mi bana lütfen acil cevap veriin
Merhaba arkadaşlar benim bir yıllık bir ilişkim var. Size sormak istediğm bi kaç sorum var
1)Sevglm facebookda erkek tanıdıklarım olduğunu gördü. Ben sevmiyorum uygun bulmuyorm face twitter kullanan kızları dedi. Kıskanç bi insan. ama annem diyo ki ilerde bu senin için daha sinir bozuc kıskancliklar yapmaz mi ve yaparsa bu durum seni sinirlendirebilir diyo. ben cok sevmem aslinda sanal alemi kk dışındasorum şu sizce sevgilisinin facebook a üye olmasıni istemeyen bi erkek çok mu takıntılıdr?
2) yine bu konuyla ilgili olacak böyle bir durumda o istemiyo diye face yi gercekten kullanmayi bırakmalı mıyım yoksa böyle yapmak ipleri onun eline mi vermek olur? Bu konuda önemli kurallarınız nelerdir ? Yani.ne yaparsam ipleri onun eline vermiş oluyormm ? Sonra evlenince tepeme çıkmasini istemiyorum. Bunun için öneriler var mi bana lütfen acil cevap veriin
Hayır kendisi asla kullanmiyor sadece bana çıkma teklifi etmk için açmıştı sonra kpatti o hesabi
Biraz fazla değilmi yazdıklarınız bu mantığa göre kocalarımız bizleri tavlayıp nasıl evlenme teklif ettiyse başkalarınıda tavlayıp evkenmemi teklif edcekler ben çok abes bulmadım isteğini sadece rica ediyosa tabi senin içinde face çok önemli değilse kapatabilirsin ben böyle düşünüyorum
1)Sevgilin takıntılı olmayabilir belki de yalnızca kadına balkış açısı ilkeldir.
2)O kırmızılı yer, sevgilinin facebook kullanan insanlara(kadınıyla erkeğiyle)değil de kadına kötü gözle bakıyor olması zihniyetini, hayata bakışını,kadın erkek ilişkilerine bakışını yansıtıyor olabilir. Yalnızca bir takıntı da olabilir.
3)Ben öyle yapan kızları uygun bulmuyorum diyor, ilişkilerde erkeğin sesiniz fazla çıkması gerektiğine, erkek ne derse kadın onu yapmalıdır anlayışını mı savunuyor?Başka böyle hareketleri var mı?
4)Sevgilisinin facebook'a üye olmasını istemeyen bir erkek takıntılıdan ziyade güvensizdir, hem kendine hem sevgilisine. Facebook'u karı kız bulmak amacıyla üretilmiş bir şey gibi görüyordur,etrafında o amaçla kullanan insanlar vardır, belki kendi de geçmişte o amaçla kullanmıştır. Sizi kaybetme korkusu mu var? Bunu başka hareketlerle belli eder erkekler. Sizi kendinden aşağı mı görüyor? Bu kız bana nasıl baktı, çok güzel,akıllı ya benden iyisini buluyorsa gibi korkuları mı var? Ama sorun oluyorsa fotolarınızı herkese açmayın, ve de mütevazi fotoğraflar koyun koyacaksınız, yani böyle bikinili fotoğraflara falan hoş bakmıyordur belki de. Bir de yalnızca tanıdığınız ve güvendiğiniz erkeklerden gelen arkadaşlık tekliflerini kabul edin,güvenmediğiniz sizle flört eden falan varsa çıkarın arkadaşlıktan. Bunu da ona belirtin bak şunu şunu sildim diye.
5)Sizi kısıtlamasına,istemediğiniz şeyler yaptırmasına izin vermeyin derim ben,uzlaşmacı olmalı hem kadın hem erkek bu kadının erkeğin emrettiği her şeye boyun eğmesiyle olmaz(yanlış anlaşılmasın bunu sizin ilişkinize yönelik söylemedim,genel söyledim)
yok yanlış anlamadm yalnız benim için facebook gerçekten önemsiz . Ama yinede sırf o kapatmami istedi diye açmalı miyim ?
Siz de aç diyorsunuz ve düşünüyorum zaten benim de sevmediğim bisey bu o da yapma diyor. Ve ben de o an kapattım hesabi
sirf annem aklima ateşledi bi düşünceyi o yüzden soruyorum burda yoksa onun bunun hayatını görmek pek mühim gelmiyor. Şimdi bu yüzden tekrardan hesabi açıp bn kullanacagm mi diyeyim. Sevmediğim bisey olduğu halde sirf boyun egmis olmamak icin ?:44:
Aslında burada ki sıkıntı cok daha derinlerde. Sevgiliniz sizin bir birey oldugunuzu kabul edip sizin aklı basında ne yapması dogru ne yapması yanlış oldugunu ayırt edebilen kapasitede olduğunuzu anlaması lazım. Ona gore gereksiz gelebilir bi sıkıntı yok o zaman o kullanmasın. Ama size gereksiz gelmiyorsa karışmamalı. Ayrıca hayatınızın her döneminde etrafınızda erkekler olacak bunu engellemek mümkün degil.
Sebebini sorduğumda sadece senin o paylaşımlari gören erkeker olacak ve bunu ben kabullenemem diyor . Bilemiyorum cok farkli fikirler çıktı ortaya :):44::44:
Ya iki durum var birincisi esim yapmamı istemezse bişeyi yapmam zaten oek karışmaz bana benim neyi yapmanın dogru oldugunu idrak edeceğimi bilir olursa benim göredigim bişeyden dolayı yapmamı istemediği sey varsa da hic ısrarcı olmam kocamdan değerli mı ayol :) ikinci durum su ki vunun altında güvensizlik,sebepsiz kıskançlık,özgürlük kısıtlama varsa eger o zaman is degisir iste balım.
Sevgilin sonuna kadar haklı. Benim sevgilim bana face ni kapat dese bayila bayila kapatirim hatta bende onunkini kapattirirdim karismayan insan bana gore sevmeyen umursamayan insandir.bu arada sevgilim de yok facem deBence sevgilini dinle ip falan vermis olmazsin.Hep feminizmin oyunlari bunlar:)
Sebebini sorduğumda sadece senin o paylaşımlari gören erkeker olacak ve bunu ben kabullenemem diyor . Bilemiyorum cok farkli fikirler çıktı ortaya :):44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?