- 8 Ekim 2016
- 268
- 43
- 98
- Konu Sahibi Nikimibulamadim
Benim tup bebek yaptirmam gerekli bunun icin maddi durumumuz elverisli degil.2 yillik evliyim gebe kalabildigim icin devlet gebelik raporu vermezmis dusuk yasadim ve kromozomsal sorun cikti kesinlikle tup bebek gerekmis ilerde cocukla ilgili bir sknti olmasin ve 3.kez tekrarlayan dusuklerim olmasin diye biraz aciklamasini yaptim.sorunum su bunun icin esimin ailesinin maddi durumu oldukca elverisli kirada evleri bankada paralari var ikiside emekli.benim ailem tek maasla gecinin kisiler ailem borca girip her masrafi karsilamayi teklif ederken o taraf para veremeyiz ilerde bize lazim olur deyip kestirip atmis.ama lafa gelince olmamasina cok uzuluyorlardi.esimin bu durum karsinsinda verdigi hic bir tepki yok hic bir sey soylemiyor vermiyorlarsa haklilar kendilerine gore diyor ama sen hicmi degerim yok neden demiyorsun diyorum diyemm diyor.yani bu durum karsisinda hic bir sey yokmus gibi davraniyor onlara ben uzuntuden mahfoluyorum bu yaptiklarindan dolayi maddi durumlari varkn yapmsmalarina evlenirkn hep arkanizdayiz diyorlardi.hastane islerinde hep kayinvalde uzuldugunu hep dia ettigini soyluyordu cocuk icin olmuyo diye uzuluyorum diyordu para olunca yok ama ben esime ve ailesine karsi cok kirginim ne yapacagim dogru yolu nasil bulacagim bilmiyorum.