bana akıl verirmisiniz.

drderin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2011
949
100
123
İstanbul
2 yıllık evliyim çalışan bi bayanım.
konuya gelince

eşimin anlayışsızlıkları işten yorgun argın geliyorum beni hiç düşünmesi yok.

2 haftadır erkek kardeşini getiriyor yatıya kalıyor eşimin ısrarları üzerine.
çok pis kendisi bi çekirdek yiyo papağan ondan daha derli toplu yer ortalağı çekirdek yapıyo
tuvalate giriyo pislik içinde bırakıp çıkıyo sanki 5 yaşındaki çocuk gibi
ben onun pisliğini temizlemek zorundamıyım eşime kardeşin burda kalmasın evi zaten çok yakın dedim
benim kardeşim istediği zaman burda kalır diyor. ve bundan tartıştık
tek bu konu değil zerre kadar ne yardımı ne anlayışı var ne yapabilirimm kıymetimi anlaması için???????

Zor bi durum gerçekten, bunla ilgili bıze anlattıgın gıbı esınle konusmayı denesen muhakkak konusmussundur ama

evı temızlemıyeceksın,p*kunun üstüne p*k koyacaksın..

mıdesı varsa kendısı rahatsız olur zaten..

konuşuyorum ama bizim konuşmalarımız tartışmaya dönüşüyor biraz fazla konuşsam üzerime yürüyor vuracakmış gibi.

Arkadasında dedıgı gıbı temızlık yapma yemek yapma ılgılenme kendıne baska hobby bul sensızlıgı ve senın aslında ne kadar buyuk bır faktor oldugunu gormesını sagla arkadasım

Kardeşin burda kalmasın biraz sinirlendiren bir cümle, kardeşin temizliğine vs dikkat etsin, midem almıyor diyebilirsiniz.

yemek yapmasam bana neler eder bi bileseniz...ne kadınlığım kalır ne birşey lafla döver resmen.
akşamları onunla oturmuyorum o gelince işlerimi bitirip yatıyorum.
boşanmayı çok düşündüm çünkü güvenipte çocuk bile yapmak istemiyorum.

Kardeşin burda kalmasın biraz sinirlendiren bir cümle, kardeşin temizliğine vs dikkat etsin, midem almıyor diyebilirsiniz.

ben kapıda kardeşini gördüm geldim içeri oturdum.üstümde pijama vardı değiştirmedim.(o utansın) annesinin tabakları bendeydi al bunları giderken götür dememe rağmen o gece kaldı.

ben kapıda kardeşini gördüm geldim içeri oturdum.üstümde pijama vardı değiştirmedim.(o utansın) annesinin tabakları bendeydi al bunları giderken götür dememe rağmen o gece kaldı.

Hayır evler bu kadar yakınken neden sizde kalıyor onu anlamıyorum, oyun fln mı oynuyolar?

yoo oturuyo öyle boş muhabbet.pazar gecesi kalıyo ertesi gün eşim onu işe bırakıyo
p.tesi akşamına bana kalan birsürü iş

Iyy biz evliyken kayınbirader de böyle gelir kalırdı. Hadi sehir dısından geliyo diye sesimi cıkarmazdım ama banyo tuvalet leş gibiydi. Sonra uyardım, bak sen benim kardeşimsin, kendi kardeşim de yapsa bu uyarıyı yapardım, ben senin yengenim, tuvaleti ve banyoyu temiz bırak abin de öyle yapıyori icim almıyor dedim.

Mutfakta bardağı makinaya koyun vs vs saolsun dinlerdi o da.

O zaman sende ne çekirdek kabuğunu temizleyeceksin ne de tuvaletii bırak öyle dursun eşin sorduğunda da temizlememin bir anlamı yok senin erkek kardeşim burayı temzlesem batırıo şurayı temzlesem batırıo ne gerek var burda kaldığı sürece böyle pis pis takılırız bnde işten yorgun geliorum kmse kusura kalmasın çok pis bluosan yediğini ettiğini temizlemesini öğret hayatım diyerek gülerek geçç relax ol snde o gelince

güzel söylemişsin....aynısını bende dedim....döktürmeden ye yarın işe gidicem hiç mi düşünmüyorsun diye...eşimin bana cevabı temizlerizz nolcaaak...
20 yıl kalsa orası öyle asla temizlemez

çok doğru söylüyosun ama öyle rahat olmuyo işte evlimisin bilmiyorum ama rahat olunmuyo inanki.

Ayyy zor wallaa kocan anlamıyorsa sen onun kardeşine diyeceksin o zaman "bu ewde hepimiz yaşıyoruz ve ben senin arkanı temizlemek zorunda değilim, pisliği sewmem dolayısyla dikkat edersen sewinirim" diyeceksin....

Aaaaa ne bu be böyle sen çalışan bi kadınsın anlayış göstermek zorunda....

haaa yine mi anlamıyorlar o zaman pis bırakacaksın kocan da " bu ewi neden temizlemiyorsun" derse sen de "bu ewde 3 kişi yaşıyoruz ne kadar temzi tutsam da arkasından kardeşin hallediyor nasılsa bende çalışıorum hepsine yetişemiyorum söyle kardeşine bi el atsın zahmet olmazsa" diyeceksin...

ben kardeşine de kocasına da söylemekten çekinmezdim..... ezdirme kendini o ewe sadecepara getiren o değil senin daha fazla emeğin war o da "karım çalışıyor" deyip haddini bilecek!!!!

ben biraz kıymetimi bilmesini istiyorum biraz fazla konuşsam vurmaya kalkıyo.napıcam ben bilmiyorum
anneme dedimki ayrılcam ben bundan olmuyo yapamıyorum.anlayışsız bikere anlaşamıyoruz onun ki bana ter benim ki ona ters geliyo.
kovucam babasının evine gitsin oaralara bi sığamasın anlasın kıymetimi

heh işte bende bu söylediklerini düşünmesini istiyorum ama malesef arkadaşım.şansım yok ya yemin ederim

bu erkekler ne sanıyor kendilerini,bulunmadık Hint kumaşı mı ? Ben olsam o pasaklıyla konuşurdum.Ya temiz durur,yardım eder,ya da çeker giderdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…