bana akıl verirmisiniz.

Bence siz biraz fevri davranıyorsunuz evi yakınsa sürekli gelip kalması hoş değil ama siz de çok ters davranmışsınız eşiniz inatlaşıyor sanırım. Benim eşim kardeşlerime böyle davransa çok bozulurdum. Temizlik konusunda haklısınız erkeklerin geneli böyle tatlı bir dille uyarmayı deneyin.

anası öyle alıştırmış çünkü dağıtırlar kaldırın demez suyu bile analarından isterler kadın ona bile itiraz etmez..
böyle işte
ya zaten bu erkek anaları yapıyo hepsını cok buyuk cogunlugu oyle bı yetiştiriyorlar kı krallar sankı kadına saygısız anlayıssız hızmetcı gıbı goren erkeklerın hepsının ana kaynagı yetiştiren annede iş yok benımde oglum olucak ınsallah çok farklı yetiştirmeyı planlıyorum:)

okuyunca bile sinir oluyor insan yaaa bu ne kardeş sevigisiymiş böylee....

kayınvalidene söylesen diyecektim ama kadın kendisi alıştırmış zaten eşim yanımda olmuyorsa bende laf vurur dururum valla.evlenince karının işi zor bu dağınıklılıkla çok kavga edersiniz de.evde de böyle misin de.birde kesinlikle toplama çokkkk zor biliyorum aklın orda kalıyor ama tut kendini dağınık kalsın.pasaklı dağınık insanlara hiç tahammülüm yok ıyyyykkk

Eşine 'kardeşin gelmesin' dersen sinirlenir. Erkekler bazı şeyleri kızdıklarında inadına da yapıyorlar . Çocuğu direk sen uyar . Belki utanır sen söyleyince :26:

allah bağışlasın inankii bende öyle düşünüyorum. gerektiğinde işe eli yatkın olacak.kuzenlerimin kocaları ütü bile yapıyo ev işlerinde yardım ediyolar. bu yemek yediği tabağı kaldırmaktan aciz.

tuvaleti kendi temizlemiş nasıl yaptı bilmiyorum ama..ben o haliyle dokunmazdım zaten

ne kadar terbiyesizlik yaaa hadi çekirdek kabuğu filan ama tuvaletteki pisliği bırakması hem size hem de kendisine saygısı olmadığı gösterir insan utanır yaa yengem benim pisliğimi görecek diye utanır....

Eşine 'kardeşin gelmesin' dersen sinirlenir. Erkekler bazı şeyleri kızdıklarında inadına da yapıyorlar . Çocuğu direk sen uyar . Belki utanır sen söyleyince :26:

kardeşin buramı kalacak dedim ben..evet dedi..evi yakın zaten dibimizde oturuyolar kalmasına gerek yok dedim. istediği zaman kalır diye cvp geldi.okşaya okşayada söylesem cvp bu olacak biliyorum.

Yapacak bir şey var elbette ama zorlanırsın yontana kadar. Bazılarının içinden gelir bazıları da böyle olur.
Bazılarının eşi çalışmasa bile yardım eder. Bazıları kadın evde boğuşur o tv karşısında şekerleme yapar.
Sen de toplama madem o yardım etmediği sürece, görsün bakalım nasıl oluyor pislik içinde yaşamak.

ne kadar terbiyesizlik yaaa hadi çekirdek kabuğu filan ama tuvaletteki pisliği bırakması hem size hem de kendisine saygısı olmadığı gösterir insan utanır yaa yengem benim pisliğimi görecek diye utanır....

kendi evindede öyle yapıyor bende diyorum ki kayınvaldem temiz kadın ama bu tuvalaet neden bu kadar pislik içinde ? utanması gerekir normal şartlarda normal bir insanın...

hepsi cahil inceldiği yerden kopsun diyorum artık

benim 26 eşimle yaşıtım
kardeşi 24 25 fln

Buna ne yorum yapilir ki kazik kadar adam senin yuzunden bosanacam de suratina bakalim ne olacak ortalik karisirsa zaten bosanmayi dusunuyon tuz biber olur gibime geliyor...ama alttan al dersem kendine sorun psikolojin bozulmak uzere ne denir ki Allah sabir versin

çok doğruları yazmışsın kardeşim tşk.pazar günüden beri bulaşık yıkamak haricinde hiç iş yapmıyorum.

benim göremediğim değere üzülüyorum ben başka birşey yok
kendi annem eşime çorap alır eşofman alır doğum gününde gömlek aldı..ulan itin hatrı yoksa sahibinin var derler hiç mi düşünmüyosun benim üstüme vurmak için yürürken...ben bunları kaldıramıyorum.

eğer bu pazar veya haftaya pazar hiç farketmez gene kalmaya gelsin eşimi yatakodasına çekicem sorucam burda kalacakmı derse ters cvp alırsam
o burda kalmayacak kalırsa ben hayatında yokum evide boşaltıcam kalırsın istediğin kadar kardeşinle dicem

çok doğruları yazmışsın kardeşim tşk.pazar günüden beri bulaşık yıkamak haricinde hiç iş yapmıyorum.

Biraz sen alıştırmışsın sanırım. Nasıl başlarsan öyle alışır gerçekten. Kaç yıllık evlisin bilmiyorum ama pes etme. Ya yola gelecek ya gelecek başka seçenek bırakma. Ama hır gür de yapma tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…