güzel söylemişsin....aynısını bende dedim....döktürmeden ye yarın işe gidicem hiç mi düşünmüyorsun diye...eşimin bana cevabı temizlerizz nolcaaak...
20 yıl kalsa orası öyle asla temizlemez
bu erkekler ne sanıyor kendilerini,bulunmadık Hint kumaşı mı ? Ben olsam o pasaklıyla konuşurdum.Ya temiz durur,yardım eder,ya da çeker giderdi...
Yaslariniz kac ozellikle kardesin yasi kac yorumumu ona gore yapicam
2 yıllık evliyim çalışan bi bayanım.
konuya gelince
eşimin anlayışsızlıkları işten yorgun argın geliyorum beni hiç düşünmesi yok.
2 haftadır erkek kardeşini getiriyor yatıya kalıyor eşimin ısrarları üzerine.
çok pis kendisi bi çekirdek yiyo papağan ondan daha derli toplu yer ortalağı çekirdek yapıyo
tuvalate giriyo pislik içinde bırakıp çıkıyo sanki 5 yaşındaki çocuk gibi
ben onun pisliğini temizlemek zorundamıyım eşime kardeşin burda kalmasın evi zaten çok yakın dedim
benim kardeşim istediği zaman burda kalır diyor. ve bundan tartıştık
tek bu konu değil zerre kadar ne yardımı ne anlayışı var ne yapabilirimm kıymetimi anlaması için???????
bu erkekler ne sanıyor kendilerini,bulunmadık Hint kumaşı mı ? Ben olsam o pasaklıyla konuşurdum.Ya temiz durur,yardım eder,ya da çeker giderdi...
heh işte bende bu söylediklerini düşünmesini istiyorum ama malesef arkadaşım.şansım yok ya yemin ederim
Kac yasinda kayınbiraderiniz?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben olsam dırekt soylerım kardesın tuoletı temız bırakmıyor dıkkatsız dawranıyor sen temızle ben tıksınıyorum derdım valla.ne ayıp sey yaa dusuncesızler
kadını bir hizmetçi olarak görüyorlar herhalde köle sanıyorlar onları, ewlendim rahatladım karım değil mi yapsın diyorlar işte....
ayy çok sinir oldum yaaaa
çok doğru söylüyosun ama öyle rahat olmuyo işte evlimisin bilmiyorum ama rahat olunmuyo inanki.
Evli değilim ben bekarım ama çok titizimdir ve takıntılıyımdır çok mükemmel olması lazım temizlik yaptığımda . Çalıştığım yerde sabahları bi güzel masalarımı silerim yerleri viledalarım burda bi çalışan var hiç takmaz yere eline ne geçiosa atar benimde huyum temiz olcak güzel olcak falan hem aslan yattığı yerden belli olur derler ya öyle kendi masamı hergün silerim onunknide silerim aaa bi baktım nasıl olsa ben siliom diye iyice pisletio dedim kendi kendine hiç takma detayı bırak pis kalsınn şimdi kendi msalarımı temiz tutarım onunkisi tozdan smit kırıntısından geçilmez hee dedimm şöyleee ne güzel böyle bnde snir olmuom hiç olmazsa
2 yıllık evliyim çalışan bi bayanım.
konuya gelince
eşimin anlayışsızlıkları işten yorgun argın geliyorum beni hiç düşünmesi yok.
2 haftadır erkek kardeşini getiriyor yatıya kalıyor eşimin ısrarları üzerine.
çok pis kendisi bi çekirdek yiyo papağan ondan daha derli toplu yer ortalağı çekirdek yapıyo
tuvalate giriyo pislik içinde bırakıp çıkıyo sanki 5 yaşındaki çocuk gibi
ben onun pisliğini temizlemek zorundamıyım eşime kardeşin burda kalmasın evi zaten çok yakın dedim
benim kardeşim istediği zaman burda kalır diyor. ve bundan tartıştık
tek bu konu değil zerre kadar ne yardımı ne anlayışı var ne yapabilirimm kıymetimi anlaması için???????
Merhabalar;
Eşinin kardeşinden dolayı rahatsız olacağını sanmıyorum ne yazıkki.
İlk evlendiğim zamanlar da eşimin abisi annesi ile tartışıp bize yerleşmişti.4-5 ay kadar.Bu arada biz o gelmeden önce bir uçak bileti almıştık.indirimden.Biz gittik geldik kendisi evde tabiki.Akşam gelince çay felan içiyoruz nasıl buldun evi bak dedi.Bende ''olması gerektiği gibi'' demiştim ama eşim ve kendisi çok bozulmuştu.Ne yapayım yani 1 senelik evlinin evinde uzun süre misafir olunur mu canım.
Demem o ki eşin seni koruyacaksa laftan anlamıyorsa iğneleneyi ver.
haklısın inşallah kendin gibi temiz titiz biri çıkar karşına yoksa senin işinde zor bilesin =)
kesinlikle katılıyorum..diyorum ki eşime ben öğlene kadar yatmıyorum işe gidiyorum taş taşımıyorum ama iş hayatı sonuçta yoruluyorum anlamıyormusun diyorum hiiiiçççç.....bi pazar sabahı kahvaltı hazırlamasını geçtim benden önce kalkar bi çay koymaz
Kayinvaliden, kayinpederin nasil insanlar? Onlara soylesen onlar uyarsa cocuklarini. Ama esinin duzelmesi lazim ne demek ustume yuruyor. Sen cocuk yapma sakin guvenilecek gibi durmuyor esin. Kolayliklar ve sabir diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?