bana akıl verirmisiniz.

Kac yasinda kayınbiraderiniz?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

güzel söylemişsin....aynısını bende dedim....döktürmeden ye yarın işe gidicem hiç mi düşünmüyorsun diye...eşimin bana cevabı temizlerizz nolcaaak...
20 yıl kalsa orası öyle asla temizlemez

Ama eşin değil sen konuşacaksın ablasıymışsın gibi, eşine söylersen zoruna gider.

Yaslariniz kac ozellikle kardesin yasi kac yorumumu ona gore yapicam

bu erkekler ne sanıyor kendilerini,bulunmadık Hint kumaşı mı ? Ben olsam o pasaklıyla konuşurdum.Ya temiz durur,yardım eder,ya da çeker giderdi...

onada söylemiyorum değil yarım ağız hoşgeldin diyorum başkası olsa 5 dk durmaz kalmayı bırak.
ben gittim yattım eşim yorgan yastık veririmisin dedi yok yatak matak anneme gönderdim dedim.üstümüze örttüğümüz yorganı ve kendi yastığı aldı kardeşinin üstünü örttü böyle bi aptal işte

ayyy çok kötü, diyecek bir şey bulamıyorum yaşamayan anlayamaz durumunu

bu erkekler ne sanıyor kendilerini,bulunmadık Hint kumaşı mı ? Ben olsam o pasaklıyla konuşurdum.Ya temiz durur,yardım eder,ya da çeker giderdi...

heh işte bende bu söylediklerini düşünmesini istiyorum ama malesef arkadaşım.şansım yok ya yemin ederim

kadını bir hizmetçi olarak görüyorlar herhalde köle sanıyorlar onları, ewlendim rahatladım karım değil mi yapsın diyorlar işte....

ayy çok sinir oldum yaaaa

ben olsam dırekt soylerım kardesın tuoletı temız bırakmıyor dıkkatsız dawranıyor sen temızle ben tıksınıyorum derdım valla.ne ayıp sey yaa dusuncesızler

ben olsam dırekt soylerım kardesın tuoletı temız bırakmıyor dıkkatsız dawranıyor sen temızle ben tıksınıyorum derdım valla.ne ayıp sey yaa dusuncesızler

anası öyle alıştırmış çünkü dağıtırlar kaldırın demez suyu bile analarından isterler kadın ona bile itiraz etmez..
böyle işte

kadını bir hizmetçi olarak görüyorlar herhalde köle sanıyorlar onları, ewlendim rahatladım karım değil mi yapsın diyorlar işte....

ayy çok sinir oldum yaaaa

kesinlikle katılıyorum..diyorum ki eşime ben öğlene kadar yatmıyorum işe gidiyorum taş taşımıyorum ama iş hayatı sonuçta yoruluyorum anlamıyormusun diyorum hiiiiçççç.....bi pazar sabahı kahvaltı hazırlamasını geçtim benden önce kalkar bi çay koymaz

çok doğru söylüyosun ama öyle rahat olmuyo işte evlimisin bilmiyorum ama rahat olunmuyo inanki.

Evli değilim ben bekarım ama çok titizimdir ve takıntılıyımdır çok mükemmel olması lazım temizlik yaptığımda . Çalıştığım yerde sabahları bi güzel masalarımı silerim yerleri viledalarım burda bi çalışan var hiç takmaz yere eline ne geçiosa atar benimde huyum temiz olcak güzel olcak falan hem aslan yattığı yerden belli olur derler ya öyle kendi masamı hergün silerim onunknide silerim aaa bi baktım nasıl olsa ben siliom diye iyice pisletio dedim kendi kendine hiç takma detayı bırak pis kalsınn şimdi kendi msalarımı temiz tutarım onunkisi tozdan smit kırıntısından geçilmez hee dedimm şöyleee ne güzel böyle bnde snir olmuom hiç olmazsa

haklısın inşallah kendin gibi temiz titiz biri çıkar karşına yoksa senin işinde zor bilesin =)

Merhabalar;
Eşinin kardeşinden dolayı rahatsız olacağını sanmıyorum ne yazıkki.
İlk evlendiğim zamanlar da eşimin abisi annesi ile tartışıp bize yerleşmişti.4-5 ay kadar.Bu arada biz o gelmeden önce bir uçak bileti almıştık.indirimden.Biz gittik geldik kendisi evde tabiki.Akşam gelince çay felan içiyoruz nasıl buldun evi bak dedi.Bende ''olması gerektiği gibi'' demiştim ama eşim ve kendisi çok bozulmuştu.Ne yapayım yani 1 senelik evlinin evinde uzun süre misafir olunur mu canım.
Demem o ki eşin seni koruyacaksa laftan anlamıyorsa iğneleneyi ver.

kardeşinin bıraktığı pislikleri temizlemeyin eşinize kalsın tüm işler o zaman empati kuracaktır diye düşünüyorum.

Kayinvaliden, kayinpederin nasil insanlar? Onlara soylesen onlar uyarsa cocuklarini. Ama esinin duzelmesi lazim ne demek ustume yuruyor. Sen cocuk yapma sakin guvenilecek gibi durmuyor esin. Kolayliklar ve sabir diliyorum

pazar gününden beri doğru düzgün konuşmuyoruz ki.iğnelemeye iğnelerim o sıkıntı değil ama davranışlarımla gösteriyorum.

haklısın inşallah kendin gibi temiz titiz biri çıkar karşına yoksa senin işinde zor bilesin =)

temizim dior ama bilmiyorum ev halini ilerde görücem bakalımmm bi yardım etmesinnn çıkarım işten otururm evde gül gibi yemek yapıp temizlerimm. Ben hem çalışıp hem temzlk yemek yapıcam o göbeğini kaşıyıp yatıcak yok öyle şey herşey adaletli olsun kırarımm kafasını onunn

Ahhh ahhhh..............

sen ona de ki istersen çalışmayayım ewde durup sana kardeşine hizmet edeyim arkanızı toplayım de bakalım ne diyecek!!!

eğer çalışma mecburiyetin warsa işten çık diyemez ama eğer çalışmana gerek yoksa çalışma bana uyar diyecektir o zaman böyle bişey deme tabi....

Kayinvaliden, kayinpederin nasil insanlar? Onlara soylesen onlar uyarsa cocuklarini. Ama esinin duzelmesi lazim ne demek ustume yuruyor. Sen cocuk yapma sakin guvenilecek gibi durmuyor esin. Kolayliklar ve sabir diliyorum

kayınvaldeme söylemekmi...diyeceği laf alttan al huyuna git. (anlattım biliyorum çünkü) alttan alınca güzellikle söyleyince oğlu bir melek gibi oluyormuş
kayınpederime kaç kere söyledim düzelmiyo malesef.
çocuk yapmayı düşünmüyorum zaten hatta şuan çikolata kistlerim var dr hamile kalman gerekiyo diyo yinede yapmıyorum ilaç tedavisi görüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…