- 1 Aralık 2020
- 970
- En iyi cevaplar
- 1
- 195
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama eşimle ilgili bi sorunum yok o yanımda her zaman ben onların bana yaşattıklarına dayanamıyomEsini sil, hepsiyle alakan kesilir. Kafa rahat.
Aslında sadece bana değil aynı şeyi eşime de yaşattılar görüşmüyoruz zaten de beynimin içinde dönüp duruyoEsin hayatında olduğu sürece onlarda olacak.
Onlar size bu kadar sey yasatmissa esinizin bir payi vardir zaten.
Kaç senelik evlisinizEvlilkle ilgili hiç bir sorunum yok ufak tefek şeyler dışında ama eşimin ailesini hayatımdan tamammen silmek istiyom yani onları düşünmemek yaptıklarını düşünmemek ama yapamıyorum
Ayy tamam esinede laf soyletmiyor :)Aslında sadece bana değil aynı şeyi eşime de yaşattılar görüşmüyoruz zaten de beynimin içinde dönüp duruyo
2 seneKaç senelik evlisiniz
Aslında eğer sadece kayınvalidem olsaydı evet sevmezdim ama eşimden önce de çok değer verdiğim sürekli görüştüğüm birileriydi ve aşırı samimiydik bi anne kız gibi ta ki ben oğluyla konuşmaya başlayana kadar eşimi de savunmuyorum ama içimi acıtan şey benim çocuğum öldü görümcem gitti çocuğuna benim çocuğumun ismini koydu yani bu sadece benim içimi acıtan bi olay değil eşimde çok üzüldü ağladı hiç beni düşünmüyolar mı ben o çocuğa nasıl bakıcam diyeAyy tamam esinede laf soyletmiyor :)
Sevmediğim kimseye kizmam, nefret etmem ben.
Bu yönden düşünebilirsin. Seviyorsan nefret etmeye, yapılanları düşünmeye devam et.
Sevmiyorsan, onlara nefret edecek kadar bile değer verme.
2 senede esine o kadar güvenme. Onceside vardir bilemem ama evlilik baska sonucta. Simdi seni tutar, sonra anne babasini... O yuzden esime de blablaaa yaptilar deme. Hem esin hem onlar unutur gider yanan sen olursun...2 sene
Ne kadarlikti çocuğun?Aslında eğer sadece kayınvalidem olsaydı evet sevmezdim ama eşimden önce de çok değer verdiğim sürekli görüştüğüm birileriydi ve aşırı samimiydik bi anne kız gibi ta ki ben oğluyla konuşmaya başlayana kadar eşimi de savunmuyorum ama içimi acıtan şey benim çocuğum öldü görümcem gitti çocuğuna benim çocuğumun ismini koydu yani bu sadece benim içimi acıtan bi olay değil eşimde çok üzüldü ağladı hiç beni düşünmüyolar mı ben o çocuğa nasıl bakıcam diye
Daha yeni sayılır çoğumuz güllük gülistanlık değiliz eşimizin ailesi ile ...2 sene
5 buçuk aylık erken doğum oldu öldüNe kadarlikti çocuğun?
Biz zaten kesinlikle hiç bir şekilde konuşmuyoruz ama şöyle de bişey var o eşimin ailesi ben gidelim diyorum ama gitmiyo onlarda sanıyor ki ben gitmeyek diyomDaha yeni sayılır çoğumuz güllük gülistanlık değiliz eşimizin ailesi ile ...
Zamanla şu oluyor benim çekirdek ailem daha önemli benim pskolojim daha önemli
Sabaha kadar kafanızda donderin
Sonuç degismiyor
Herkes mışıl mışıl uyuyor suan mesela eşinizin ailesi özellikle :))
Eee ben napicam derseniz
Silip atamazsınız. Kendinizi ezdirmeyin bu saatten sonra onlar nasil davranıyorsa öyle davranın canınız aramak istemiyor mu aramayın açmayın mesafeyi koyabildihiniz kadar koyun . Eşiniz arasın sorsun anası babası ailesi sonuçta
Eşiniz hadi annemlere gidelim derse tmm Cnm diyin gidin hahaha hihihi bitti gitti
Basiniz sağ olsun. Ismi yasasin ne guzel iste.5 buçuk aylık erken doğum oldu öldü
Ne sanarlarsa sansınlar canım yaBiz zaten kesinlikle hiç bir şekilde konuşmuyoruz ama şöyle de bişey var o eşimin ailesi ben gidelim diyorum ama gitmiyo onlarda sanıyor ki ben gitmeyek diyom
İşte noldu biliyonuz mu ben çok zor hamilelik geçirdim yemin ederim kalkıp tuvalete tek gitmem bile yasaktı sürekli yatmak zorundaydım ve hiç bi iş yapamıyodum evimiz çok yakın bi kere gelip bakmadı evimin pamuk bağladığını bilirim yemin ederim çocuk öldü hastaneye geldi sonra geri eve döndü bi daha da hiç gelmedi yani benim ailem hep benim yanımdaydı ve ben çok isterdim yanımda durmalarını çünkü kimsem yoktu evladım gitmişti annem gil çalışıyorduBasiniz sağ olsun. Ismi yasasin ne guzel iste.
Allah tekrar saglikli evlatlar nasip etsin.
Geline sorulmaliydi evlat acısı cok başka bseyBasiniz sağ olsun. Ismi yasasin ne guzel iste.
Allah tekrar saglikli evlatlar nasip etsin.