• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana akıl verseniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Admin9595

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2020
970
En iyi cevaplar
1
195
33
Evlilkle ilgili hiç bir sorunum yok ufak tefek şeyler dışında ama eşimin ailesini hayatımdan tamamamen silmek istiyom yani onları düşünmemek yaptıklarını düşünmemek ama yapamıyorum

Esin hayatında olduğu sürece onlarda olacak.
Onlar size bu kadar sey yasatmissa esinizin bir payi vardir zaten.
Aslında sadece bana değil aynı şeyi eşime de yaşattılar görüşmüyoruz zaten de beynimin içinde dönüp duruyo

Aslında sadece bana değil aynı şeyi eşime de yaşattılar görüşmüyoruz zaten de beynimin içinde dönüp duruyo
Ayy tamam esinede laf soyletmiyor :)

Sevmediğim kimseye kizmam, nefret etmem ben.
Bu yönden düşünebilirsin. Seviyorsan nefret etmeye, yapılanları düşünmeye devam et.

Sevmiyorsan, onlara nefret edecek kadar bile değer verme.

Ayy tamam esinede laf soyletmiyor :)

Sevmediğim kimseye kizmam, nefret etmem ben.
Bu yönden düşünebilirsin. Seviyorsan nefret etmeye, yapılanları düşünmeye devam et.

Sevmiyorsan, onlara nefret edecek kadar bile değer verme.
Aslında eğer sadece kayınvalidem olsaydı evet sevmezdim ama eşimden önce de çok değer verdiğim sürekli görüştüğüm birileriydi ve aşırı samimiydik bi anne kız gibi ta ki ben oğluyla konuşmaya başlayana kadar eşimi de savunmuyorum ama içimi acıtan şey benim çocuğum öldü görümcem gitti çocuğuna benim çocuğumun ismini koydu yani bu sadece benim içimi acıtan bi olay değil eşimde çok üzüldü ağladı hiç beni düşünmüyolar mı ben o çocuğa nasıl bakıcam diye

2 senede esine o kadar güvenme. Onceside vardir bilemem ama evlilik baska sonucta. Simdi seni tutar, sonra anne babasini... O yuzden esime de blablaaa yaptilar deme. Hem esin hem onlar unutur gider yanan sen olursun...
Ha bu arada 2 senede ailelerle kanli bicakli duruma gelen evlilige hemen cocuk dusunmeyin..

Aslında eğer sadece kayınvalidem olsaydı evet sevmezdim ama eşimden önce de çok değer verdiğim sürekli görüştüğüm birileriydi ve aşırı samimiydik bi anne kız gibi ta ki ben oğluyla konuşmaya başlayana kadar eşimi de savunmuyorum ama içimi acıtan şey benim çocuğum öldü görümcem gitti çocuğuna benim çocuğumun ismini koydu yani bu sadece benim içimi acıtan bi olay değil eşimde çok üzüldü ağladı hiç beni düşünmüyolar mı ben o çocuğa nasıl bakıcam diye
Ne kadarlikti çocuğun?

Daha yeni sayılır çoğumuz güllük gülistanlık değiliz eşimizin ailesi ile ...
Zamanla şu oluyor benim çekirdek ailem daha önemli benim pskolojim daha önemli
Sabaha kadar kafanızda donderin
Sonuç degismiyor
Herkes mışıl mışıl uyuyor suan mesela eşinizin ailesi özellikle :))
Eee ben napicam derseniz
Silip atamazsınız. Kendinizi ezdirmeyin bu saatten sonra onlar nasil davranıyorsa öyle davranın canınız aramak istemiyor mu aramayın açmayın mesafeyi koyabildihiniz kadar koyun . Eşiniz arasın sorsun anası babası ailesi sonuçta
Eşiniz hadi annemlere gidelim derse tmm Cnm diyin gidin hahaha hihihi bitti gitti

Daha yeni sayılır çoğumuz güllük gülistanlık değiliz eşimizin ailesi ile ...
Zamanla şu oluyor benim çekirdek ailem daha önemli benim pskolojim daha önemli
Sabaha kadar kafanızda donderin
Sonuç degismiyor
Herkes mışıl mışıl uyuyor suan mesela eşinizin ailesi özellikle :))
Eee ben napicam derseniz
Silip atamazsınız. Kendinizi ezdirmeyin bu saatten sonra onlar nasil davranıyorsa öyle davranın canınız aramak istemiyor mu aramayın açmayın mesafeyi koyabildihiniz kadar koyun . Eşiniz arasın sorsun anası babası ailesi sonuçta
Eşiniz hadi annemlere gidelim derse tmm Cnm diyin gidin hahaha hihihi bitti gitti
Biz zaten kesinlikle hiç bir şekilde konuşmuyoruz ama şöyle de bişey var o eşimin ailesi ben gidelim diyorum ama gitmiyo onlarda sanıyor ki ben gitmeyek diyom

Bizim ailedede öyle bi durum olmuştu Dedemin abisinin oğlu vefat etti, dedemde onu yaşatmak için torununa yani abime adını verdirdi.. Kimse birşey demedi . Ama sanırım bende istemezdim acıkcası yani sana sorulsa daha iyi olurdu..🙏🏻🙏🏻
Bu kolay birşey değil..
Ama dedikler gibi eşinle beraberken ailesiylede malesef kopamıyorsun, ama eşin seninleyse yanındaysa kimsey umursama, yapılanlara çok takılsaydık yaşayamazdık🙏🏻🙏🏻💜

Biz zaten kesinlikle hiç bir şekilde konuşmuyoruz ama şöyle de bişey var o eşimin ailesi ben gidelim diyorum ama gitmiyo onlarda sanıyor ki ben gitmeyek diyom
Ne sanarlarsa sansınlar canım ya
Mesela 3 gün gidersin 1 gün gitmezsiniz onda bile derler aa gelin engelliyor
Karşındakinin niyeti bozuksa el pençe ol gene bi kusur bulurlar

Basiniz sağ olsun. Ismi yasasin ne guzel iste.
Allah tekrar saglikli evlatlar nasip etsin.
İşte noldu biliyonuz mu ben çok zor hamilelik geçirdim yemin ederim kalkıp tuvalete tek gitmem bile yasaktı sürekli yatmak zorundaydım ve hiç bi iş yapamıyodum evimiz çok yakın bi kere gelip bakmadı evimin pamuk bağladığını bilirim yemin ederim çocuk öldü hastaneye geldi sonra geri eve döndü bi daha da hiç gelmedi yani benim ailem hep benim yanımdaydı ve ben çok isterdim yanımda durmalarını çünkü kimsem yoktu evladım gitmişti annem gil çalışıyordu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X