- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.455
- 198
Kesinlikle kötülük.Cahil değiller salt kötüler..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle kötülük.Cahil değiller salt kötüler..
Onların ne düşündüğünden size ne?Biz zaten kesinlikle hiç bir şekilde konuşmuyoruz ama şöyle de bişey var o eşimin ailesi ben gidelim diyorum ama gitmiyo onlarda sanıyor ki ben gitmeyek diyom
Benim burda anlatıklarımla sınırlı bildikleriniz ve altını çiziyorum ilaç kullanmamı istemediği için göndermiyor normalde izin tabiki de almıyorum ayrıca sürekli söylüyo karışmayın bize yeter diye o istiyor ki beraber halledelim ilaçlarla değilBu mu çok anlayışlı hep sizin yanınızda olan eş? Kolunuz bacağınız kırılsa doktora gitmek için izin mi isteyeceksiniz kocanızdan? İzin vermiyorum dese evde acıdan bayılacak mısınız? Ne vicdansız adam bu, kadın ölü doğum yapmış tedaviye ihtiyacı var ama beyimiz uygun görmüyor doktoru tedaviyi.
Neler neler yaşarken eşiniz de oturup seyirci mi oluyordu? Kendinizi ruh sağlığınızı korumanız için yazıyorum. Eşiniz susup oturmayacak, ailesine yeter susun karışmayın bize diyecek ve mezar taşı niye yaptırıyorsunuz diyenin ağzına lafını tıkayacak.
Bakın herşeyi unutup lafını bile açmayan koca yarın size ya yeter amma uzatıyorsun bıktım devamlı dır dır diyebilir. Ailesiyle böyle ilişkisi olan erkeğin daha sonra rest çekebildiğine ben şahit olmadım ama.
Bebeğinize üzüldüm, ben görümceniz olsam asla koymazdım ismini. Ömür boyu acaba koymasa mıydım diye pişmanlık duyardım heralde. Böyle cahil aileyle böyle karısını ezdiren erkekle çocuk işini erteleyin derim.
Aynı şeyileri ben eşimle de konuştum ona da söyledim o yüzden görüşmüyorumPeki bundan esinin haberi var mi ?
Bugun ailemi silen yarin beni siler demez mi bu adam ?
"Senin aileni tamamen silmek istiyorum,keske yok olsalar" dese,ne tepki verirdin.
Bana sunu yaptilar,bunu yaptilar desen,akil veririzde silmek istiyorum deyince bi anlamsiz oluyor.
Nasil duzeliri sorsan amenna ama bu biraz tuhaf bence.
Amin inşAllah yaşadıklarımı başkaları yaşamasın diye sürekli dua ediyomBeddua etmeyeceğim beddua etmeyeceğim beddua etmeyeceğim.. çok ağır şeyler yaşamışsınız konu sahibi başınız sağ olsun Rabbim cennetinde buluştursun sizi
Zaten öyle yaptım yani yapacak bişey ypk dedim hep hani alttan almaya çalıştım o zamanda bir sürü şey yaptılar ama bunu aşamıyorumBebek işi olmasaydı görmezDen gelin derdim. Ama yapılan vicdansizlik.
Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah size.
Aslında umrumda değil ne söyledikleri ama anneme söylüyolar annemde üzülüyorOnların ne düşündüğünden size ne?
Siz bu insanlardan uzak olmak istiyorken neden eşinize gidelim diyorsunuz? İyi gelin veya daha genel söleyeyim: cici kız olmak zorunda mısınız? Hanımefendi aslında tek sorun var, sizin başkalarını ultra umursamanız ve içten içe herkesle iyi olmak isteğiniz.Onaylanmadığınızı bilmek sizi huzurduz ediyor. Ve kişilerden bağımsız söylüyorum, bu mümkün bile değil.
Siz kendinizle ilgili bunu çözdüğünüzde onlarla ilgili kafanızda sorun kalmayacak.
Başınız sağolsun.
İlaç verileceğini nereden biliyor eşiniz, ne hakla doktora gitmesi gerektiğini düşünen birine hayır gitme biz hallederiz diyebilir, tıbbi uzmanlığı mı var? Ben kızım için çok faydasını gördüm psikoloğun. İlaç falan da kullanmadık. Ben de her şeye ilaç kullanılması taraftarı değilim çocuklarımı rota virüs dışında antibiyotiksiz büyüttüm. Ama doktor derse ki senin hastalığın bu tedavisi de bu alırım ilacı.Benim burda anlatıklarımla sınırlı bildikleriniz ve altını çiziyorum ilaç kullanmamı istemediği için göndermiyor normalde izin tabiki de almıyorum ayrıca sürekli söylüyo karışmayın bize yeter diye o istiyor ki beraber halledelim ilaçlarla değil
Kıyamam size Allah içinize ferahlık versin. Onlarada hak ettiği ni.Zaten öyle yaptım yani yapacak bişey ypk dedim hep hani alttan almaya çalıştım o zamanda bir sürü şey yaptılar ama bunu aşamıyorum
Ama niyeEvlilkle ilgili hiç bir sorunum yok ufak tefek şeyler dışında ama eşimin ailesini hayatımdan tamammen silmek istiyom yani onları düşünmemek yaptıklarını düşünmemek ama yapamıyorum
Ne yapıyorlar ki mesela, evliliğe müdahale mi var , Türkiye'de yaşayıpta eş ailesi ile sorun yaşamayan yok galibaEvlilkle ilgili hiç bir sorunum yok ufak tefek şeyler dışında ama eşimin ailesini hayatımdan tamammen silmek istiyom yani onları düşünmemek yaptıklarını düşünmemek ama yapamıyorum
Bunun önünü sadece eşiniz kesebilir. Kesmiyorsa ciddi bi problem vardır. Eşinizin ailesinin yanında yer almamasını çok büyük ve yeterli görüyorsunuz. Ama burada size yapılan ciddi bir haksızlık ve daha da büyüğü acımasızlık var. Üstüne sadece sizin değil annenizin de canını sıkmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Artık buna susmamalıydı eşiniz. Sizin derdinizin en büyük sebebi bu aslında.Aslında umrumda değil ne söyledikleri ama anneme söylüyolar annemde üzülüyor
Onlarla görüşmemek yada son derece mesafeli olmak en iyisidir. Ancak bu uzak durma durumu eşinizi üzecek ve diper tarafta eşinizin başının etini yiyip sorun yaratmaları olasılığı varsa, mesafeli olup, çok güçlü durup ne derlerse ne yaparlarsa asla muhatap olmayıp cevap bile vermeyip, gerekirse (konuyu bilmediğimden) hiç bir tepki vermeyip yarattıkları kavgada kendilerini yalnız bırakıp, eşinizin ve sizin ve evliliğinizin tadını çıkarmaya odaklanmak en iyisi olur. Yani lafları sözleri bitmiyorsa zor da olsa umursamamayı başarmak takmamak en iyisi. Ben kendi ailemden çok yakınımdan dolayı ciddi soeunlar yaşadım. Sürekli bir laf bir kavga sebebi. Yalanlarını dahş ortaya çıkarsanız inkar eden x kişisi derken baktım böyle gitmeyecek ne derse desin gülümseyip geçtim cevao vermedim, Muhatap olmadım. Hatta en son yime dueduk yere bir hakaret işittim. Sana cevap vermek istemiyorum dedim. Ve son olaylarda halaret edip oturan olunca baktı kendi kişiliği iyice ortaya çıkıyor herkes görüyor sustu sonunda. Umarım anlatabilmişimdir. Güçlü olup hayatınızın tadını çıkarın ve sizi mutlu gördükçe gerisi kendi kendine kudurur durur. Huzur diliyorum size ve herkeseEvlilkle ilgili hiç bir sorunum yok ufak tefek şeyler dışında ama eşimin ailesini hayatımdan tamammen silmek istiyom yani onları düşünmemek yaptıklarını düşünmemek ama yapamıyorum
Zaten bitti de ama hala aklıma gelince kötü oluyorumDünyada hiç başka isim kalmamış gibi gidip ölen bebeğin isimini koymak hangi level saçmalık ve kötülük acaba.
O saatde benim için biterlerdi, eşimin fikri önemli olmazdı
Ya biz böyle her anneme söylediğinde gidiyoz eşim diyo ki annesi gile annesine değil bize söyleyin sorununuzu diyoz kayınbabam sinirleniyo biz çok memnunuz diye kaynanam ağlıyo hiç bişey demiyo salak gibilerBunun önünü sadece eşiniz kesebilir. Kesmiyorsa ciddi bi problem vardır. Eşinizin ailesinin yanında yer almamasını çok büyük ve yeterli görüyorsunuz. Ama burada size yapılan ciddi bir haksızlık ve daha da büyüğü acımasızlık var. Üstüne sadece sizin değil annenizin de canını sıkmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Artık buna susmamalıydı eşiniz. Sizin derdinizin en büyük sebebi bu aslında.