- 1 Aralık 2020
- 970
- En iyi cevaplar
- 1
- 195
- 33
Aslında laf da edemiyolar bana görümcem mesela karışmaması gereken şeylere karışıyodu en son sana ne ya annen söylesin bunu bana sen niye karışıyon dedim bu seferde tutuştular bana yalvarıyolar eşime söylemeyim diyeOnlarla görüşmemek yada son derece mesafeli olmak en iyisidir. Ancak bu uzak durma durumu eşinizi üzecek ve diper tarafta eşinizin başının etini yiyip sorun yaratmaları olasılığı varsa, mesafeli olup, çok güçlü durup ne derlerse ne yaparlarsa asla muhatap olmayıp cevap bile vermeyip, gerekirse (konuyu bilmediğimden) hiç bir tepki vermeyip yarattıkları kavgada kendilerini yalnız bırakıp, eşinizin ve sizin ve evliliğinizin tadını çıkarmaya odaklanmak en iyisi olur. Yani lafları sözleri bitmiyorsa zor da olsa umursamamayı başarmak takmamak en iyisi. Ben kendi ailemden çok yakınımdan dolayı ciddi soeunlar yaşadım. Sürekli bir laf bir kavga sebebi. Yalanlarını dahş ortaya çıkarsanız inkar eden x kişisi derken baktım böyle gitmeyecek ne derse desin gülümseyip geçtim cevao vermedim, Muhatap olmadım. Hatta en son yime dueduk yere bir hakaret işittim. Sana cevap vermek istemiyorum dedim. Ve son olaylarda halaret edip oturan olunca baktı kendi kişiliği iyice ortaya çıkıyor herkes görüyor sustu sonunda. Umarım anlatabilmişimdir. Güçlü olup hayatınızın tadını çıkarın ve sizi mutlu gördükçe gerisi kendi kendine kudurur durur. Huzur diliyorum size ve herkese