• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana akıl verseniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Onlarla görüşmemek yada son derece mesafeli olmak en iyisidir. Ancak bu uzak durma durumu eşinizi üzecek ve diper tarafta eşinizin başının etini yiyip sorun yaratmaları olasılığı varsa, mesafeli olup, çok güçlü durup ne derlerse ne yaparlarsa asla muhatap olmayıp cevap bile vermeyip, gerekirse (konuyu bilmediğimden) hiç bir tepki vermeyip yarattıkları kavgada kendilerini yalnız bırakıp, eşinizin ve sizin ve evliliğinizin tadını çıkarmaya odaklanmak en iyisi olur. Yani lafları sözleri bitmiyorsa zor da olsa umursamamayı başarmak takmamak en iyisi. Ben kendi ailemden çok yakınımdan dolayı ciddi soeunlar yaşadım. Sürekli bir laf bir kavga sebebi. Yalanlarını dahş ortaya çıkarsanız inkar eden x kişisi derken baktım böyle gitmeyecek ne derse desin gülümseyip geçtim cevao vermedim, Muhatap olmadım. Hatta en son yime dueduk yere bir hakaret işittim. Sana cevap vermek istemiyorum dedim. Ve son olaylarda halaret edip oturan olunca baktı kendi kişiliği iyice ortaya çıkıyor herkes görüyor sustu sonunda. Umarım anlatabilmişimdir. Güçlü olup hayatınızın tadını çıkarın ve sizi mutlu gördükçe gerisi kendi kendine kudurur durur. Huzur diliyorum size ve herkese
Aslında laf da edemiyolar bana görümcem mesela karışmaması gereken şeylere karışıyodu en son sana ne ya annen söylesin bunu bana sen niye karışıyon dedim bu seferde tutuştular bana yalvarıyolar eşime söylemeyim diye

İlaç verileceğini nereden biliyor eşiniz, ne hakla doktora gitmesi gerektiğini düşünen birine hayır gitme biz hallederiz diyebilir, tıbbi uzmanlığı mı var? Ben kızım için çok faydasını gördüm psikoloğun. İlaç falan da kullanmadık. Ben de her şeye ilaç kullanılması taraftarı değilim çocuklarımı rota virüs dışında antibiyotiksiz büyüttüm. Ama doktor derse ki senin hastalığın bu tedavisi de bu alırım ilacı.
Bazen ne yaşadığını en yakınındakine bile anlatamıyor insan, psikologlar bunun için var.
Çünkü daha önce de gittim daha önce de ilaç verdi bu konu olmadan önce sürekli uyuyodum konuşmak istemiyodum kimseyle

Hanımlar bir sakin olsak da tartışmasak mı acaba?

Aslında eğer sadece kayınvalidem olsaydı evet sevmezdim ama eşimden önce de çok değer verdiğim sürekli görüştüğüm birileriydi ve aşırı samimiydik bi anne kız gibi ta ki ben oğluyla konuşmaya başlayana kadar eşimi de savunmuyorum ama içimi acıtan şey benim çocuğum öldü görümcem gitti çocuğuna benim çocuğumun ismini koydu yani bu sadece benim içimi acıtan bi olay değil eşimde çok üzüldü ağladı hiç beni düşünmüyolar mı ben o çocuğa nasıl bakıcam diye

Bence toptan silin bei para etmez, berbat ,insanlar.. Yani anlayamıyorum, akrabanın beşikte ölen bebeğine vereceği başka işimden başka isim yok mu çocuğuna koyacak? Bir de acaip bir kafa, ölmüş bir bebeğin ismini insan çocuğuna neden verir?:KK51:Aile boyu hasta ve garip bu insanlar. Size gelince tekrar başınız sağ olsun. İçiniz soğumayacaksa da açın telefonu görümceye başka isim yok muydu çok mu beğendin nedir diyin. KV zaten beş para etmez ona tüketeceğiniz nefese yazık.

Bence toptan silin bei para etmez, berbat ,insanlar.. Yani anlayamıyorum, akrabanın beşikte ölen bebeğine vereceği başka işimden başka isim yok mu çocuğuna koyacak? Bir de acaip bir kafa, ölmüş bir bebeğin ismini insan çocuğuna neden verir?:KK51:Aile boyu hasta ve garip bu insanlar. Size gelince tekrar başınız sağ olsun. İçiniz soğumayacaksa da açın telefonu görümceye başka isim yok muydu çok mu beğendin nedir diyin. KV zaten beş para etmez ona tüketeceğiniz nefese yazık.
Görümcemle konuşma taraftarı değilim yani muhattap dahi olucak bi insan değil en yakın arkadaşımdı eşimden önce başka görümceme sordum neden koydu diye çok düşündü ona karar verdi dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X