- 28 Mart 2013
- 31
- 13
- 88
ıyı geceler hanımlar.. Bıraz uzun olacak Hakkı'nızı helal edın. Gecen hafta Cumartesı oğlumun dogum gunu vardı ve pastasını kendım yapmak ısterım yaptım geceden ama sabah Bı aksılık çıktı kremsantı lazımdı. Esım ıse 11de gıdıyor. Daha ıse gıtmesıne 1 saat vardı. Kremsantı almasını ıstedım. Ve tabıkı herzamankı gıbı gıtmek ıstemedı gıtmedıde. Kızdım bende oda bana kızdı derken tartışmaya başladık. Bı copu bıle atmaktan açız Bı ınsan ne yazıkkı.. Neyse 1 haftadır Hıc konuşmadık tek kelıme bıle etmedık. Dün aksam babama anlattım olanları. Bu arada ben yurtdışında yasıyorum 2 yıllık evlıyım ve 2 yıldır Hıc bısey soylemedım aıleme. Ama artık doldum tastım.. Bugün konusmus babamla .. Babam bana mesaj attı bırbırınızden ozurdıleyın dıye.. Neyse konusalımmı dedı esım tamam dedım. Aynen söyle başladı lafa bırıne bırssry anlatırken aramızda yalan yanlış seyler anlatıp durma Allah bılıyor yalancı. Ben Tabı cok sasırdım ozurdılemesını beklıyordum. Çünkü tartıştığımızda bana kufurler ettı Ben kı nefret ederım küfürden. Neyse yıne tartışmaya başladık az önce dovmeye kalktı benı.. Ben artık ne yapacağımı sasırdım okadar sacma sapan şeylerle tartışır oldukkı anlatamam ve cok yıprandım.. Napıcam ınanın bılmıyorum. Cok yalnız caresız hıssedıyorum kendımı