Bana akıl Versın lütfen

feyzamuss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
31
13
88
ıyı geceler hanımlar.. Bıraz uzun olacak Hakkı'nızı helal edın. Gecen hafta Cumartesı oğlumun dogum gunu vardı ve pastasını kendım yapmak ısterım yaptım geceden ama sabah Bı aksılık çıktı kremsantı lazımdı. Esım ıse 11de gıdıyor. Daha ıse gıtmesıne 1 saat vardı. Kremsantı almasını ıstedım. Ve tabıkı herzamankı gıbı gıtmek ıstemedı gıtmedıde. Kızdım bende oda bana kızdı derken tartışmaya başladık. Bı copu bıle atmaktan açız Bı ınsan ne yazıkkı.. Neyse 1 haftadır Hıc konuşmadık tek kelıme bıle etmedık. Dün aksam babama anlattım olanları. Bu arada ben yurtdışında yasıyorum 2 yıllık evlıyım ve 2 yıldır Hıc bısey soylemedım aıleme. Ama artık doldum tastım.. Bugün konusmus babamla .. Babam bana mesaj attı bırbırınızden ozurdıleyın dıye.. Neyse konusalımmı dedı esım tamam dedım. Aynen söyle başladı lafa bırıne bırssry anlatırken aramızda yalan yanlış seyler anlatıp durma Allah bılıyor yalancı. Ben Tabı cok sasırdım ozurdılemesını beklıyordum. Çünkü tartıştığımızda bana kufurler ettı Ben kı nefret ederım küfürden. Neyse yıne tartışmaya başladık az önce dovmeye kalktı benı.. Ben artık ne yapacağımı sasırdım okadar sacma sapan şeylerle tartışır oldukkı anlatamam ve cok yıprandım.. Napıcam ınanın bılmıyorum. Cok yalnız caresız hıssedıyorum kendımı

Abo krem santi yuva dagitcak. .
Abartmis saygisiz adam ya hem suçlu hem aciz

oto çöpe kavga çıkarıyorsa var bu işin içerisinde bir iş

Keske babaniza anlatmak yerine esiniz ile konusup yaptiklarinin evliliginizi ne kadar yiparttigini ,boyle devam edemeyecegini, fedakarligin karsilikli surmesi gerektigini falan anlatsaydiniz...
ve bi tavsiye ; evlilikteki en etkili kural ,eslerden biri sinirliyken diger susmali ,biri ates ise digeri su olmali...ortam sakinlesince elbette soylemeniz gerekenleri soyleyin ama sinir aninda bi tik geride durmak olayin buyumesini engelliyor...
Kolayliklar diliyorum

Benim eşimde gitmez hiçbiyere bende her seferinde çocukla ilgilen 2 dk şu lazım bu lazım der gidip alırım bazen insafa gelir kendi gider. Eşininze bu konuda eyvallah etmeyin. Ayrıca Eşinizle aranızda Çoook büyük kavgalar yaşanmadığı sürece ailelere bişiy söylemeyin derim. Ufak tefek tartışmaları ailenize anlatmayın ki daha da çok büyümesin kavgalar.

Anneler ; Allah askina kiz cocuklarina ogrettiginiz gibi erkek cocuklarina da ev isi ,yardim etme ve sorumluluk almayi ogretin. Ogretin ki yarin obur gun gelininiz arkanizdan duaci olsun bedduaci degil !
Erkek kardeşim kendi işini kendi yapar çünkü annem onu öyle yetiştirdi. Ne yemek var der gider hazırlar yer yemek yoksada bulur buluşturur yer. Eşimin annesi hep önüne koyar bir suyunu bile kendi içmez anasından isterdi. bende eşime Kalk iç suyunu bak masada benim işim var diye diye bir nebzede olsun alıştırdım kendi kendine iş yapmayı. Çoookkk haklısın arkadaşım analar nasıl yetiştirirse erkekler öyle olur.

Babaniza anlatmaniz esinizin zoruna gitmis. Bu erkeklerin zoruna bisey kacarsa aninda zorbalasiyorlar. Uzaklasmak gerek.

Kimse sonuna kadar okumamis gibi geldi bana. Adam karisini dovmeye kalkmis! Bu kadar mi normallestirdik kadina karsi siddeti?

Ailen arkandaysa al cocugunu git, adami da bosa. Ailen arkanda degilse ve gelismis bir avrupa ulkesinde yasiyorsan da hemen destek al. Avrupada kanunlar buradaki gibi degil. Kadinlari koruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…