Bana aşık mı yoksa benden sadece hoşlanıyor mu?

Monalisa44

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2019
25
16
8
Şöyle Nisan gibi bir beye skype adresimi vermiştim. Başta ilgi hissetmedim. İletişimi kestim ama engellemedim. Çok nadir giriyordum skypeye. Her girişimde mesajlarını görüyordum. Aylarca sürdü. Bir kaç gün önce tekrar mesajını gördüm. Ona fırsat vermek istedim. Dün konuştuk. Normalde uzak bir ilde yaşıyor ama izine ayrılıp yakınını görmeye Kilise gelmiş. ben Antepteyim. bana yarın buluşalım dedi. bugün buluştuk. dolmuşla buraya geldi taksiyle döndü. yani biraz para harcadı taksiye. kendi ikamet ettiği ile dönünce sık sık uçakla yanıma gelecek. Bunları gözden geçirince aşık olmuş diyorum, ama telefonda cinsel konulardan bahsedince hoşlantı gibi duruyor. Siz ne dersiniz?

bir erkek kısa sürede sizinle cinsellik konusuna giriyorsa kesinlikle başka bir amaç için kullanılıyorsunuzdur ve hoşlantı yoktur.
bu sapık heriflerle tüm duygularınızı öldürüyorsunuz. hiç bulaşmayın hele hele internetten tanışmaya.

1 kere gorustugun adam cinsellik muhabbetine giriyor....hoşlantı mı aşk mı diyorsun...Allah aşkına eminim senin gibi bisürü vardır yazdığı, amaç hangisi ok verirse onlarla yatmak...

Burda bu kadar konu ve ornek var hala aşkı bu gibi sosyal medya maymunlarında bulacagını zannediyorsun

bir erkek kısa sürede sizinle cinsellik konusuna giriyorsa kesinlikle başka bir amaç için kullanılıyorsunuzdur ve hoşlantı yoktur.
bu sapık heriflerle tüm duygularınızı öldürüyorsunuz. hiç bulaşmayın hele hele internetten tanışmaya.
internettte tanışmadık.arkadaş aracılığıyla oldu adresimi vermiştim

internettte tanışmadık.arkadaş aracılığıyla oldu adresimi vermiştim
Bak adam dolmuşla gelmiş taksiyle dönmüş burdan pay biç
Sana ilgili yaklaşacak belki bu zaman alacak ama aklını çelip birlikte olacak (bkz.dolmuş)
Sonrasında ailevi sorunlarım var hem uzağız zor olur diyip ortadan kaybolacak (bkz.taksi)

Her ay uçakla yanına gelsin de o zaman düşünürsün bunları. Ben de derim sana her ay yanına uçakla gelecem diye,ama gelecek miyim hayır. Zamanla anlarsın,o değil de evler çok dağıldı ağır gribim kocam olacak uyuz bana aşık olsa kalkar bir ev toplar fakat o çay içmeyi tercih ediyor

Bak adam dolmuşla gelmiş taksiyle dönmüş burdan pay biç
Sana ilgili yaklaşacak belki bu zaman alacak ama aklını çelip birlikte olacak (bkz.dolmuş)
Sonrasında ailevi sorunlarım var hem uzağız zor olur diyip ortadan kaybolacak (bkz.taksi)
Vay anasına be,dolmustan taksiden neler cikarmissin 😃😃Belki adam dolmuşa atladı bir heves,kızı gördü atladı taksiye vinnnn.

Back
X