Bana aşık olmuş

Elbasantava

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2018
269
127
23
35
İnternetten uzun süredir dertleştiğim bileyler paylaştığım bi arkadaşım vardı
O bana kendi sıkıntışarını anlatırdı ben de kendimkileri akıl verirdik birbirimize
Adam 42 yaşında boşanmış çocuğu var on yaşında
Kanser atlatmış iki kere
Ben de işte 29
Ailesel işsel aşksal sorunlarım var anlatırdık birbirimize
Sonra dedik hadi numaralarımızı verelim
Benle konuşup sesimi duyup resmimi görünce o aylardır arkadaşım olan adam bana aşık olmuş
Görüşmemiz yanlış olur ben uzak durmalıyım senden biraz dedi frene basmalıyım dedi
Şok oldum
Şimdi benim de aklıma saçma sapan düşünceler geliyor sonra da çok kızıyorum kendime
Bir nevi eşşeğin aklına zorla karpuz kabuğu sokmak gibi oldu onunkisi
Sanırım ben de uzak durmalıyım di mi
Sıkıntılı gibi durum :/ sonra üzülme ihtimali var ikimizin de

Ben de iş de 29 der iken ?
Ay gören de 69 sanacak.
69 yasindaki komsum bile boyle cumleler kurmaz neyse. Gayet de çıtırsın şekerim.

Adamcagiz 2 kez kanseri atlatmis.
Ustune bosanmis. Seni dert ortagi görmüş.
Tahmin ediyorum ki hoş bir bayansiniz. O da hayatin tokatini yemis yalniz bir adam. Sizden hoslanmasi gayet dogal olamaz mi ?
Duygusal olarak da bosluktaymis.

Eger siz kendisine karsi birsey hissetmiyorsaniz mesafe koyun ya da iletisimi tamamen kesin.

Kendinizi ya da onu suçlamayın. Dertleştiniz rahatladiniz gecti gitti. Insaniz yahu bazen etrafimizda konusmaya dertlesmeye deger tek bir kisi olmuyor.

Yani sizin ona onunda size aşık olmanızı, evlenip barklanmanızıda anlarım ama?Ben bu adamlara internet üzerinden babanızın oğluymuş gibi güvenmenizi inanmanızı anlamam🤔Erkek milleti yalan makinası gibidir valla inanmak için iki üç kere düşünün derim herşeyden önce..

Ben de iş de 29 der iken ?
Ay gören de 69 sanacak.
69 yasindaki komsum bile boyle cumleler kurmaz neyse. Gayet de çıtırsın şekerim.

Adamcagiz 2 kez kanseri atlatmis.
Ustune bosanmis. Seni dert ortagi görmüş.
Tahmin ediyorum ki hoş bir bayansiniz. O da hayatin tokatini yemis yalniz bir adam. Sizden hoslanmasi gayet dogal olamaz mi ?
Duygusal olarak da bosluktaymis.

Eger siz kendisine karsi birsey hissetmiyorsaniz mesafe koyun ya da iletisimi tamamen kesin.

Kendinizi ya da onu suçlamayın. Dertleştiniz rahatladiniz gecti gitti. Insaniz yahu bazen etrafimizda konusmaya dertlesmeye deger tek bir kisi olmuyor.
69 güzel bi sayı.

Aklınıza negatif şeyler sokmak istemem kesinlikle; belki de çok güzel bir ilişkiniz de olabilir ama öncelikle adamın evli olup olmadığı konusunda emin olun (çooook iyi saklanabiliyor). Bir de internetten tanıştığınız biri ile buluşmaya gittiğinizde kamuya açık mekan seçin ve bir yakınınıza da mutlaka haber verin.

Bence oradan kaçarak uzaklaşın. Sosyal medyadan adam çıkmaz. Sapık dolu, sosyal medya ve gündelik hayattan uzaklaşma bence sapık potansiyeli olanları da çoşturdu. Lütfen bir daha arayıp yazmayın diyin. Size aniden aşık olduğu vs yok, klasik adam sizle yazışmaları olunca şansını denemek istemiş, numaranızı alıp resim isteme gibi aşamaları da başarıyla geçmiş. Sonrası bilindik hikaye gibi geldi. Erkeklerin 60 yaşında bile olsalar, kendilerinden genç bir kadın olduğunda normal bile konuşma şansları olunca onda bir fantezi arıyorlar. Böyle bir düşüncesi olmayan adamın sosyal medyada ne işi var?. Kendinizi avutmayın.

Çok mu yalnızsınız? Sanaldaki ne olduğu belirsiz adama güvenip dert anlatıp üstüne birde resim gönderecek kadar boşlukta mısınız? 29 yaş az değil. Çevrenizde illaki dertleşecek, güvendiğiniz birileri olmalı. Niye resim yolladınızki hem
Adam belki takıntılı sapık herifin teki. Ailenize kızınız bana resmini yolladı dese açıklamanız nasıl olacak

Back
X