• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana "at gibisin" dedi.

bizde boy şakası yaparız kimseye bodur demedim derken uzun olduğunuzu düşünmüştüm. ayrıca edepden gem vurmanız hoş olmamış bunuda belirteyim :KK70: içimde ttutamıyorum
hem uzun hem kompleksli olduğumumu düşündün?
teşekkür ederim belirttiğin için tatlı kıs.

Eskilerden uzun boylu ve iri olan Neriman Köksal için öyle derlermiş.
Ben olsam alınmam aksine hoşuma giderdi ;)

konu ben bakmayalı hayli ilerlemiş..
kızlar ALLAH aşkına 30 küsür yaşında insanım.ben de bu topraklarda yaşadım elbette iltifat yerine kullanıldığını biliyorum "at gibi" lafının ama üslup da önemli söyleyiş tarzı da önemli.
yüzüme bile bakmadan "hııı evet at gibisin" diyorsa ben bunda iyi niyet aramam kimse kusura bakmasın..
ayrıca kısa bayanlar uzun bayanlara "aayyy en kadar uzunsunnn yanında komplekse giriyorsum az ötede durrr" deyince (bunu çoğu kez yaşadım) sıkıntı yok ama bir uzun bayan "ayyy ne kadar kısasın az ötede durrr kendimi yanında çok uzun hissettim" dese veya bana "at gibisin" diyen birine ben gidip" hııı tavuk gibisin" desem hakkaretin dibi oluyor...ama onlar kendilerini övmek için" bodur tavuk her dem taze" dese yine sıkıntı yok..
bazı bayanlar da buraya kendini övmek için mi yazdın demiş.buraya kendimi övmeek için yazmamıştım ilk başta ama evet kendimi biraz öveyim:
1.78 boyundayım 63 kiloyum.gayet orantılı hoş bir vucudum var fizik kilo orantısı çok şükür süper..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:çoğu zaman viktorya secret mankenlerinden farkım olmadığını duyuyorum...evet bu kadar övgü yeter.
dış dünyada bu kadar övgü aldıktan sonragelip de sanalda kendimi tatmin etmem merak etmeyin.
2 haftadır sıkıntılarım var ve okız da sürekli ne kadar irisin ne kadar irisin diyip duruyordu.ve iyi niyetle demediği o kadar belliydi ki surat ifadesinden.ha kendini sorarsanız evet o bir "bodur tavuk"
keşke ben de ona "sen de bodur tavuk gibissin ne güzel her dem tazesin" deseydim keşke.

Biride çıkıp demiyor ki şu anatolya ya bak at gibi hatun diye :KK70::KK70:
Alınganlık yapmışın canım iyi mana da söylemiş arkadaşın

Back
X