- 4 Nisan 2008
- 3.710
- 4.258
- 698
- Konu Sahibi perimasali8
at gibi artık iltifat oldu canım boşa alınganlık etmişsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet sanalda hava atmak için açtım
konum kapatılsın istiyorum hata yaptım buraya içimi açmakta...
imza: 1.66şaka yaptım canım benim yahava atmak için mi açtın kıskanalım diye mi dedim, alındıysan kusura bakma
![]()
sapık mısın deseydiniz olurmuş. Allah aşkına işi gücü bırakıp sizin poponuzu incelediği için işten ayrılmış olmasın
![]()
Tanistirayim iltifat, peri masalihmm ben mi alınganlık yaptım acaba![]()
canım alakası yok.benim moralim zaten bozuk 1 haftadır.ayrıca yüz ifadesi hiç iltifat ettiğini göstermiyordu.neden burdan duymak isteyeyim ki![]()
şu anda beni tek anlayan sen oldun ben öyle hissettim en azından.ya kıskanıyor ya gerçekten çok iriyim.çünkü ara ara der bana.ne kadar irisin sen yaa der.Bence haklısın hiç hoş değil o kız seni kiskaniyor
Biride kilo aldım diye Tosun gibi olmuşsun dedi !
banada bodur tavuk her daim piliç diyen olmuştugerçekten insanları tanıdıkça yalnızlığı seviyorum.
akşam üzeri arkadaşlarla toplandık bayan arkadaşlarla.şaka yollu kilodan boydan konuşuyoruz.bayan arkadaş bana " senin boyun kilon gayet güzel" dedi.ben de "tabi güzelim" dedim şaka yollu.başka bir bayan arkadaş da "evet at gibisin" dedi bana.boyun standart üstü 178.bu arada.ben de salak salak kaldım öyle "hmm evet öyleyim "dedim geçiştirdim ama içime oturdu.hazırcevap olamıyorum işte kıramıyorum insanlrı ama onlar beni kırıyor.keşke biraz daha özgüvenli olup uygun bir cevap verebilseydimne diyebilirdim mesela orda o anda ki
![]()
Istemsizce guldum...Iltifat o yaat suratlı deseydi kötüydü
![]()