• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana "at gibisin" dedi.

gerçekten insanları tanıdıkça yalnızlığı seviyorum.
akşam üzeri arkadaşlarla toplandık bayan arkadaşlarla.şaka yollu kilodan boydan konuşuyoruz.bayan arkadaş bana " senin boyun kilon gayet güzel" dedi.ben de "tabi güzelim" dedim şaka yollu.başka bir bayan arkadaş da "evet at gibisin" dedi bana.boyun standart üstü 178.bu arada.ben de salak salak kaldım öyle "hmm evet öyleyim "dedim geçiştirdim ama içime oturdu.hazırcevap olamıyorum işte kıramıyorum insanlrı ama onlar beni kırıyor.keşke biraz daha özgüvenli olup uygun bir cevap verebilseydim :KK43: ne diyebilirdim mesela orda o anda ki :KK43:
Kendimi senin yerine koydum da ben cok bozulurdum benim boyum 174
Tabi canım fıstık gibiyim, endamım yeter söyle bir salınsam dısarda herkes bana bakar derdim :cool:

at gibi deyip bide maasallah ekluyolar nazar degmesin diye
demekki iyi bisey kotu olsa nazar niye degsin demi :)))

Kısrak gibi diye bir iltifat duymuştum da at gibi diye iltifatı ben de ilk kez duyuyorum.

Boşverin. Altın yere düşmekle değerini kaybetmez. Kötü niyetle bile söylemiş olsa, sizin değerinizi düşürmez. Biri size kötü bir şey dedi diye öyle olmazsınız. Ama yine de bundan sonraki iltifatlarını dikkatli dinleyin.

Ben de böyle bilirim.Kısrak gibi iltifattır,at gibi kötü manadadır.
İri yarı ama hatları özellikle yüzü ve gülüşü kaba saba olan kızlara söylenir.At gibi yerine "kazulet" kelimesi de kullanılır.
Artık iltifat olmuş anlaşılan ama benim dilim varmaz at gibi demeye.

E ne güzel işte, at zarif bir hayvandır bu arada asildir. Uzun boylu, taş gibi kadınlara öyle derler :)
Benim de boyum 1.77 sevgilim de at gibiyiz biz der güleriz falan :KK70: Kötü bir şey değil bu boyun çok güzel, kilon da iyiyse fıstık gibisin :)

yav hiç mi duymadın öyle erkek muhabbetini ,
at gibi karı şunu bi elime geçirsem var yaa şeklinde :D :D :D

Ben de böyle bilirim.Kısrak gibi iltifattır,at gibi kötü manadadır.
İri yarı ama hatları özellikle yüzü ve gülüşü kaba saba olan kızlara söylenir.At gibi yerine "kazulet" kelimesi de kullanılır.
Artık iltifat olmuş anlaşılan ama benim dilim varmaz at gibi demeye.

Ben bir de katana gibi duymuştum

Birgün yolda giderken kadının biri adres sorup tşk ederken dila hanım gibisin at gibi kızsın dedi, bende ilk garipsedim bi an sonra güldüm geçtim,takılmayın bakın iltifatmış herkes onaylamış:)

gerçekten insanları tanıdıkça yalnızlığı seviyorum.
akşam üzeri arkadaşlarla toplandık bayan arkadaşlarla.şaka yollu kilodan boydan konuşuyoruz.bayan arkadaş bana " senin boyun kilon gayet güzel" dedi.ben de "tabi güzelim" dedim şaka yollu.başka bir bayan arkadaş da "evet at gibisin" dedi bana.boyun standart üstü 178.bu arada.ben de salak salak kaldım öyle "hmm evet öyleyim "dedim geçiştirdim ama içime oturdu.hazırcevap olamıyorum işte kıramıyorum insanlrı ama onlar beni kırıyor.keşke biraz daha özgüvenli olup uygun bir cevap verebilseydim :KK43: ne diyebilirdim mesela orda o anda ki :KK43:
At gibisi iyi bir şey. Ben mi yanlış biliyorum. Yani gösterişli kadinlara deniyor benim bildiğimo_O

Eşek te ata benziyor,ya eşek gibisin deseydi,o zaman hakaret olurdu.:KK53:
Kilo problemin varsa ,kilondan memnun değilsen hakaret olarak algılamışsındır .

valla hiç at gibisin diyen olmadı daha ziyade armut tipisin dediler napalım artık bundan sonra çoluğa çocuğa karışırken elmaya dönme ihtimalim de var ayvayı yedik.

uzun ve iri vücutlu kadınlara öyle derler kötü anlamda değil ki bu

olanı söylemiş kadın ,bknz çağla şikel ona da hep at gibi kadın derler

Tay gibisinde derler at mi iyi tay mi daha iyi bilmiyom ama:KK53:

tay daha iyi genç malum..

is yerinde bir is arkadaşı-bayan- odaya giren vatandaş hakkında öyle birşey dedi. erkek olanda hakkaten yaaa dedi. yuhhh dedim... kadini incelemişler resmen.

o kadında uzun yapılıydi.

ama hoş benzetme gibi gelmiyor

Back
X