• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana "at gibisin" dedi.

ay bende isterdim at gibi kadın olayım böyle boylu poslu alımlı çalımlı:) kız sen yanlış anladın zaar iltifat etmiş kadın

At gibisin kelimesi baaaya güzel bir iltifattır. Gösterişli boylu poslu insanlara denir. Siz çok yanlış anlamışsınız :KK14:

Esim bana surekli at gibisin der sirnastigi zaman bu guzel bi iltifat neden alindin ki bu kadar :-\

Benim bildiğim de iyi bi şey. Erkeklerin deyimiyle "at gibi karı" :KK59: erkekler söyleyince bu bile itici :KK45:

nasıl yani ben bunca zaman hakaretlere tebessüm mü etmişim :KK53:
tamam kulağa pek hoş gelmiyor ama iltifat o, hele de kız kıza iken söylenmiş alınacak bir durum yok. ben kendim erkeklerin yanında dile gelmesinden hoşlanmam onun dışında sakıncası yok

gerçekten insanları tanıdıkça yalnızlığı seviyorum.
akşam üzeri arkadaşlarla toplandık bayan arkadaşlarla.şaka yollu kilodan boydan konuşuyoruz.bayan arkadaş bana " senin boyun kilon gayet güzel" dedi.ben de "tabi güzelim" dedim şaka yollu.başka bir bayan arkadaş da "evet at gibisin" dedi bana.boyun standart üstü 178.bu arada.ben de salak salak kaldım öyle "hmm evet öyleyim "dedim geçiştirdim ama içime oturdu.hazırcevap olamıyorum işte kıramıyorum insanlrı ama onlar beni kırıyor.keşke biraz daha özgüvenli olup uygun bir cevap verebilseydim :KK43: ne diyebilirdim mesela orda o anda ki :KK43:

At gibisin kötü bir sey değilki ama nişanlımda beni öyle sever "öff at gibi hatunum var hay maşallah" der hep :KK70:

Uzun boylu güzel vucutlu hatunlara denir bu söz, rahatsız olunacak bir şey yok canım relax ol biraz:KK54:

akşam üzeri arkadaşlarla toplandık bayan arkadaşlarla.şaka yollu kilodan boydan konuşuyoruz.bayan arkadaş bana " senin boyun kilon gayet güzel" dedi.ben de "tabi güzelim" dedim şaka yollu.başka bir bayan arkadaş da "evet at gibisin" dedi bana.boyun standart üstü 178.bu arada.ben de salak salak kaldım öyle "hmm evet öyleyim "dedim geçiştirdim ama içime oturdu.hazırcevap olamıyorum işte kıramıyorum insanlrı ama onlar beni kırıyor.keşke biraz daha özgüvenli olup uygun bir cevap verebilseydim :KK43: ne diyebilirdim mesela orda o anda ki :KK43:
Ben olsam arkamda çok gezinme çifte falan atarım canım malum senden uzunum der gülerdim şakayla karışık :-) :-) :-)

Günümüzde bu sözler kişiyi şimartma beğenme içerikli bir nevi iltifat oluyor taş gibisin at gibisin bence onaylamaktan başka yapmanız gereken nezaketen bir teşekkürüde eklemek bu söze karşılık farzdı bence :KK75:

Sakami yapiyosun sen ya:)
Kadin sana iltifat etmis.
Yanlizliktan vurup alinganliktan cikmissin:)

İltifat o iltifat.
Banada kendi benden genç bekar kilosu olan bir iş arkadaşım
Senin popon sarkık dedi yaa :) :)

Halbuki hiçççç alakası yok.
Sonra da 2 gün sonra işten ayrıldı.
Bi cevap bulup veremedim,içimde ukte kaldı :)
Ama hala aklıma geldikçe sinir oluyorum.

ben olsam popomu mu dikizliyorsun sen? derdim

Benimde boyum 178 banada samimi olduğum insanlar iltifat olarak söylüyor. At kötü bir hayvan mı?

Bu iltifat bence. Benim boyum 1.70, iri yapili biriyim o kadar cok duydum ki bu lafi. Cok alinacak birsey degil.

İlk cümlenizi okudum ve n'oluyoruz dedim. Ama canım iltifat o herkesinde bildiği gibi, sen nasıl oldu da duymamışsın :)

At gibi iltifat degil mi? Fizigi cok hos, cekici kizlara at gibisin derler, ben oyle biliyorum. Ne guzel cekici birisiniz iste. Birgun bir arkadasimla yolda yururken "ne guzel kizlar var at gibi" demisti, yanimizdan cok cekici bir kiz gecmisti de arkasindan giybet yaptik. "Ben nasilim sence ya ben de oyle miyim" gibi bir sey soylemistim. Beni şöyle bastan asagi süzüp "kuş gibisin sen de" demisti de yüzüm dusmustu. Bozuldugumu belli etmedim tabii. Yani siz dusunun artik iltifat mi hakaret mi size soylenen :KK53:

Back
X