Bana ayrılın dediğiniz beni kullanan o adam şimdi aynı işyerinden diğer kızla görüşüyor. Kendimi çok tuhaf hissediyorum ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
E seninde yeni sevgilin var.
Sanki sen, ayrılınca hayata küstün.
İşyerindeki sevgilinle aranda geçenleri anlattığın, köylün olan beyle, sevgili oldun, seviştin falan. Onunla evlilik hayalî bile kuruyorsun.

O da istediğiyle görüşür. Yalnız evin dışında da birseyler yapabiliyormuş kendisi, orasını es geçemeyeceğim

Burda yazılanları görünce merak edip diğer konularına da gittim, psikolog değilim ama uzun yıllardır önemli derecede ilgim var kendi rahatsızlıklarımdan dolayı, sende bariz bi şekilde bağımlı kişilik bozukluğu var gibi duruyor eğer düzenli terapiye gidip psikolojik destek alıp düzelmezsen senden hiçbir şey olmaz hayatın da asla düzelmez kimseyle mutlu da olamazsın. İnsanlar seni kullanır kullanır gider. Sen onu bunu her şeyi boşver çok çok iyi bir klinik psikolog bul ve tedaviye başla. Yermek için demiyorum çok ciddiyim normal değilsin sen.

Seni sevse bu kadar kolay ayrılmazdı, bırakmazdı seni, kurtulduğuna sevin bence,
Bu adam bulunmaz hint kumaşımı da önüne gelen kullandırıyor kendini

ne deyen desin sen adam olmadigini bildigin icin attin diger midesizde kapmis bosveer kurtulmussun iste sana yaptiklarini unutma ne hali varasada görsün

Sen de şuan başkasıyla görüşmüyor musun ?

Senin için Yıldız Tilbe'den "Doymadim,doymadım kazık yemeye doymadım" isimli parcayi calmalarini istiyorum..

Önceki yaşadıklarınızı bilmiyorum ama ilişkide bu denli verici olmanın kaçınılmaz sonu ayrılınca onun için bunu bunu yaptımdır.Yapmayacaksınız bir erkeğe para vermek zaten hiç yapılmaması gereken birşey.Kimin ne düşündüğünü boşverin ne isterlerse düşünsünler.O da bitmiş bir ilişkinin ardından dilediğiyle ilişkiye başlar bu kısımda bir sorun görmüyorum ama sanki sizin asıl üzüntünüz verdiğiniz emek gibi geldi bana.Siz bu ilişkiden ders çıkarın yolunuza devam edin derim ben. Her ilişkide aynı şekilde davranırsanız ,aynı sonuçları yaşayacaksınız çünkü.

Ayrildiktan sonra bu kiz ile eski iliskiniz hakkinda iyi kotu bi paylasimda bulundunuz mu ? Hani soyle yapti ne herifmis arkadas bu yuzden ayrildim gibi ?

Seni sevse bu kadar kolay ayrılmazdı, bırakmazdı seni, kurtulduğuna sevin bence,
Bu adam bulunmaz hint kumaşımı da önüne gelen kullandırıyor kendini
Dimi yaa şu kullanma-kullanılma söylemleri çok canımı sıkıyor. Kadinlar eşya mi sanki kullanılacak, ben de ne zaman birinden ayrılsam ve arkadaşlarıma anlatsam seni kullanmıştır oluyor ismi. Yav bu erkekleri neden bu kadar yuceltiyorlar hiç anlamıyorum, asıl ben seni kullandım

Devam ediyoruz da ben salaklığıma üzülüyorum

kızda benim arkadaşım yani nasıl yaklaşıyor ona anlamıyorum
Çay kahve içmek sevgili diyalogumu, arkadaşlar kahve içemez,sinemaya gidemez mi?
Eski sevgiliyi kıskanmak yeni sevgilinin hoşuna gider mi?
Önünüze baksanız daha mutlu olursunuz

Ben kullanıldım inşallah kendini kullandırmayan onu kullanan biri gelir
Kullandırmasaydın, şimdi niye dövünüyorsun.
Kendi rızan ve iradenle kendini kullandırdın.
Çok garip bir insansın. Kendin sevgili yapıyorsun. Ayrıldığın adam sevgili yapınca krize giriyorsun. Ne yapacak, senin yasını mı tutacak?

Yedir içir seviş kısmına gülmedim. Enerjim yok zorunlu vallahi. Üzgünüm yazamicam sana.

Kullanmanın da kullanılmanın da cinsiyeti yok ki. Kadınlar da erkekleri maddi yada manevi kullanabiliyor. Ama burda konu zorunlu. Zorunlu malesef düzgün biriyle seviyeli bir ilişki yaşayamıyor. Yanlış seçimlerle maddi de kullanılıyor cinsel olarak da.

Bu durumda düşünmen gerekenler tam liste:
-Verilmiş sadakam varmış ki erkenden kurtuldum
-Bana iyi bir ders oldu bundan sonra onun gibi erkeklerden uzak duracağım
-Beni hiç sevmemiş biri için üzülemem
-Kız bana azıcık ayıp etti ama asıl ayıbı adam etti Allah ıslah etsin onu
-Değmez bu adam için yapılanlar hemen bir cilt bakımı yapıp güzelliğimi koruyayım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…