Bana ayrılın dediğiniz beni kullanan o adam şimdi aynı işyerinden diğer kızla görüşüyor. Kendimi çok tuhaf hissediyorum ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben artık senin fake olduğunu düşünüyorum

Bundan 1 sene sonra, o diger kiz da buraya "Ben ayrildim, bolume yeni gelen stajyerle takiliyor" diye konu acar buraya , Aha da buraya yaziyorum

Okurken içim sıkıldı. Bir de aynı is yerinde çalışıyorsunuz. Korkunç. Asla tahammül edemezdim. Sizin adınıza çok üzüldüm

tabiki yedirmeyecek parasini neden yedirsin enayimi??? jigolo tutar gibi maddi manevi her haltı kendi karşılayacak değildir heralde kız.
evlenirde bunlar ben sana diyim

Elalem ne derse desin size ne adı üstünde zarar gördüğünüz bir ilişki adam midesizin teki ki arkadaşınızla ve arkadaşınızda pek arkadasiniarkadasiniz değilmiş bence hayatınızdan çıkarıp umrunuzda değilmiş gibi davranın siz kafada kurdukça olan size olur

Zorunlu istiyor ki, hem daha ayrılmadan adamı, duştaki çocukla aldatayim, onunla bitirmeden, bununla başlamış olayım, hem de önceki belesci, kadın cinsinden kimseyle arkadas bile olmasın, çok pişman olsun, beni unutamasin, önüne bakamasin.

Pardon da, sen niye daha adamı bırakmadan, daha doğrusu, başka bir dal bulmadan, bu dalı bırakmadın? Sen adama kukumu opmuyorsun diye hesap sorarken (ki bu benim için bir travmadir skskkssk) diğeriyle fingirdiyordun ya.

Adam önüne bakıyor çünkü seni hiçbir zaman sevmedi. Sen yapıştın, sen zorladın hep. Bırak artık, düş.

sana ne zorunlu alan isteyen istediği ile görüşür. senin yasını mı tutacaktı adam. seni kullandı bariz ama belki kıza aşık oldu ya da hoşlanıyor.

Beni kendime getiren bu yorum için çok teşekkür ediyorum

Hiç üzülme Zorunlucum. Sende biriktirdiklerini o kızla yer artık.

uzun sürmez merak etme. kaç kadın sönmüş pipiye yarım saat suni tenefüs yapar ya hu!
yakında ayrılırlar üzülme

Kesinlikle harika bir liste. Unutup yoluna bakman mutlu olman ona en büyük karşılık

Son düzenleme:
Zorunlu alan ben erkek olsam seni istemezdim. Kendini hiç sevmiyorsun. Kendini sevmeyen bir kadın sevgilisini de sevmez. Seninki de sevgi değildi ihtiyacı. Körler sağırlar birbirini ağırladı.

Inşallah bir gün seni gerçekten kalbiyle seven biri çıkar karşına.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…