- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 53
- 29
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Devam ediyoruz da ben salaklığıma üzülüyorumE bilsin işyerindekiler senle ne alakası var ki bitmiş gitmiş.
Hem sen duşta foti atan çocukla konuşuyordun, konuşmakla da kalmamıştın o noldu?? Evlenir mi şimdi bu benle vs diyordun ex sevgili mi derdin oldu şimdi
kızda benim arkadaşım yani nasıl yaklaşıyor ona anlamıyorumŞöyle düşünün, sizin bir buçuk saatlik mesai artık kıza geçiyor.
Ay böyle deyince de üzülmedim değil kıza :d
Haklısınız ama ben uzağım ve iş arkadaşım değil en azındanSenin de şu an bir sevgilin var gününü gün ettiğin hatta cinsellik yaşadığın. Sen ondan farklı mısın ki?
Kız senin can ciğer arkadaşın değil zorunlu, iş yerine yeni başlamış az çok muhabbetin olan biri. Sanırım samimiyet konusundaki bakış açındaki sorun sadece erkeklerle sınırlı değil.Devam ediyoruz da ben salaklığıma üzülüyorum
kızda benim arkadaşım yani nasıl yaklaşıyor ona anlamıyorum
Kendi düşen ağlamaz :) hayır adamdan ayrıldın (!) da akıllandın mı sanki. Yine aynı rengin laciverti bi adama kendini kullandırtıyosun, yetmiyor hala bu adamın peşindesin.Bir sene yedir içir , seviş ama o gitsin işyerine gelen yeni kız ile her gün takılsın … bir senelik bu ilişkiyi artık bana zarar veriyor diye bıraktım . Oda sadece tamam dedi. Dedesi vefat etti gittim insanlığımdan baş sağlığı diledim. Keşke gitmeseydim. İşyerine yeni atanan bi kız vardı onunla aynı blokta çalışıyor. Neyse bu kız ile biz arkadaşız zaten bir kaç kere de sevgiliyken hep beraber görüştük. Biz ayrıldık ayrıldığımızın ertesi günü onunla kahve içmekten gelirken gördüm şimdi ise konsere beraber gitmeler öğlen yemeklerini yemeler … hazmedemiyorum… bu durumda ben ne düşünmem lazım . Bu işyerindeki herkes ilişkimizi biliyordu . Kim bilir neler diyorlardır ben ne düşünmem gerekiyor bilmiyorum . Onlar görüşüyorlardır . Benim gibi para yedirecek mi bakalım
Ben kullanıldım inşallah kendini kullandırmayan onu kullanan biri gelirCöpü disari cikartmissiniz. Tekrar gidip gidip ne yapiyor diye bakmayi birakin. Siz onun ne mal oldugunu biliyorsunuz. Sizi nasil kandirdiysa bunu da belki kandirir. Ama sizde bundan sonra daha akilli davranin.
Bu adam yine değer veriyor merak ediyorKendi düşen ağlamaz :) hayır adamdan ayrıldın (!) da akıllandın mı sanki. Yine aynı rengin laciverti bi adama kendini kullandırtıyosun, yetmiyor hala bu adamın peşindesin.Sen akıllanmazsın boşver
Eski sevgilin iş arkadaşın ama. Sevgili olurken bu günleri yani bir gün ayrılma ihtimalinizi hesap edip ona göre durumu kabullenmen gerekirdi. Şimdi ah vah etmenin anlamı yok yoluna bakacaksın. Belki evlenirler bile yakında, ileride gözünün önünde çoluklu çocuklu olurlar. Bu fikre kendini alıştır.Haklısınız ama ben uzağım ve iş arkadaşım değil en azından
Kimse sen kadar olamaz merak etme.Benim gibi para yedirecek mi bakalım
E sen durup bu öküzü mü bekledin? Hemen hayatına başka Bi öküz cinsini almadın mı? Zoruna giden tam olarak senin evine çöreklenmişken yeni kızı gezdirip tozdurması mı?Bir sene yedir içir , seviş ama o gitsin işyerine gelen yeni kız ile her gün takılsın … bir senelik bu ilişkiyi artık bana zarar veriyor diye bıraktım . Oda sadece tamam dedi. Dedesi vefat etti gittim insanlığımdan baş sağlığı diledim. Keşke gitmeseydim. İşyerine yeni atanan bi kız vardı onunla aynı blokta çalışıyor. Neyse bu kız ile biz arkadaşız zaten bir kaç kere de sevgiliyken hep beraber görüştük. Biz ayrıldık ayrıldığımızın ertesi günü onunla kahve içmekten gelirken gördüm şimdi ise konsere beraber gitmeler öğlen yemeklerini yemeler … hazmedemiyorum… bu durumda ben ne düşünmem lazım . Bu işyerindeki herkes ilişkimizi biliyordu . Kim bilir neler diyorlardır ben ne düşünmem gerekiyor bilmiyorum . Onlar görüşüyorlardır . Benim gibi para yedirecek mi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?