• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana bağlanamamış

Tabiiki aramayın.
Tanışma süreci işte bunlar,sonucu olumsuz olunca neden hemen "erkeklerden nefret ediyorum,hepsi aynı" ya bağlanır olay.
Siz de ısınamayabilirdiniz,normal karşılanmasını beklerdiniz o zaman da.

Adam evlenmeye niyetlendi ama sonra yapamadı demekki,kolay değil eşi vefat etmiş,büyük travma.

Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın,sizi de onu da.

2’5 yıl olmuş madem hazır değilsin ne diye evlenmeye kalkıştın şuan çok üzgünüm arayıp konuşmak istiyorum ama cesaret edemiyorum
Bence biraz sabredin. Adam düzgün ve karakterli bir tip. 2,5 yıl bile olsa eşini kaybetmiş ve çok zor günler geçirmiş.zamana bırakın. Bana göre size geri gelecek. Ayrıca iyi kalpli bir insan olduğunuzu sezdim inşallah bu iş olursa o annesiz yavruyu sarıp sarmalarsınız sevginizle

Merhaba kızlar geçmiş konumdan hatırlarsanız eşi ölmüş bir adamla tanıştırıldım 2 ay görüşmemizin sonunda adam beni birgün boyunca hiç aramayıp gecesi yapamıyorum sana haksızlık edemem diye mesaj çekerek basit şekilde benimle ilişkisini bitirdi moral olarak yerlerdeyim ben kızınada bakacaktım kendime annelik kitapları almıştım bilinçleneyim diye kendimi hazırlarken adamın yaptığı şeyi kendime yediremedim çok üzüldüm WhatsApp tan da engellemiş arasam mı sizce mesajında olmuyor yapamıyorum gelgitli ruh hali içindeyim yazıyordu bende cevap olarak ona keşke daha önce söyleseydin ben seni sevdim diye birkaç birşey yazdım şimdi arasam mı kafamda birsürü soru var neden iki ay görüştü bana vaatlerde bulundu şöyle yaparız böyle yaparız diye yok şuan yanımda olsan ya ben bu erkeklerden artık nefret ediyorum duygularımla resmen oynadı benim
Başkasını bulmuş olabilir...

Merhaba kızlar geçmiş konumdan hatırlarsanız eşi ölmüş bir adamla tanıştırıldım 2 ay görüşmemizin sonunda adam beni birgün boyunca hiç aramayıp gecesi yapamıyorum sana haksızlık edemem diye mesaj çekerek basit şekilde benimle ilişkisini bitirdi moral olarak yerlerdeyim ben kızınada bakacaktım kendime annelik kitapları almıştım bilinçleneyim diye kendimi hazırlarken adamın yaptığı şeyi kendime yediremedim çok üzüldüm WhatsApp tan da engellemiş arasam mı sizce mesajında olmuyor yapamıyorum gelgitli ruh hali içindeyim yazıyordu bende cevap olarak ona keşke daha önce söyleseydin ben seni sevdim diye birkaç birşey yazdım şimdi arasam mı kafamda birsürü soru var neden iki ay görüştü bana vaatlerde bulundu şöyle yaparız böyle yaparız diye yok şuan yanımda olsan ya ben bu erkeklerden artık nefret ediyorum duygularımla resmen oynadı benim
2 ay gibi kısa sürede adamı nasıl tanıdınız da bağlandınız üstüne annelik kitapları aldınız?

Başkasını bulmuş olabilir...
Bende öyle düşünüyorum cumartesi nişana gitti o gün ve pazar gecesi bu mesajla karşılaştım başka biri var başka birşey düşünemiyorum bir hafta önce çok hoşlanan bir hafta sonra hoşlanmamış çok kırıldım neyse rabbim herşeyin hayırlısını versin hakkımda insanlara güven olmuyor maalesef

2 ay gibi kısa sürede adamı nasıl tanıdınız da bağlandınız üstüne annelik kitapları aldınız?
Adama bağlanmadım adam bağlanamadığını söyledi evet özel şeyler besledim ama bağlanma derecesinde değilim kırıldım üzüldüm birtakım hayaller kurdum bunda bu hislerim normal değilmi sizcede biri ile tanışıp evlilik yolunda konuşuyorum sonuçta

Bende öyle düşünüyorum cumartesi nişana gitti o gün ve pazar gecesi bu mesajla karşılaştım başka biri var başka birşey düşünemiyorum bir hafta önce çok hoşlanan bir hafta sonra hoşlanmamış çok kırıldım neyse rabbim herşeyin hayırlısını versin hakkımda insanlara güven olmuyor maalesef
Zaten yorum olarak, çocuklu biriyle evlenmemeni tavsiye etmiştik sanırım...Vardır bundada bir hayır...Üstüne düşme bence, değerin çok azalır, geri dönersede kabul etme canım. mutluluklar dilerim.

Adam aldatmamış bişey yapmamış nerde yanlış yapmış anlıyamadım ben. Hatası ne tam olarak ? Ayrılmak istediğini söyleyen adamı ne için arıcaksınız ki? Empati yapın bağlanamayan siz de olabilirdiniz.

Zaten tanıma aşamasındaymışsınız, bu süreçte aradığı kişinin siz olmadığını anlamıştır.
Bunu sorgulamanın bir gereği yok. İstemeyen taraf siz de olabilirdiniz.
Sakın arayıp kendinizi küçültmeyin, olmuyorsa olmuyordur.

Sakinnnnnnnnnn arama ! Seni engelleyen bir adami nasıl aramayi düşünebilirsin yahu? 2 aylık birşey altı ustu, 2 aya unutursun merak etme.

Aman iyiki de bağlanamamış...

Eksik kalsın... Çok büyük bir kayıp olmamalı sizin için bu...

Nasil bu kadar cok baglandiniz anlayamadim. Simdi arkasindan kosarsaniz degerinizde düser. Hic aramayin bence dönerse senindir, dönmezse hic bir zaman senin olmamistir zaten kib ;)

Önceki konunuzda size deger vermediğini biz farketmiştik zaten de siz ısrar ediyordunuz,muhtemelen bişeler hissettiğinizden çok objektif değerlendirme yapamıyorsunuz,emin olun zaten sizi mutlu edemezdi,Allah gönlünüze göre versin inş

Belkide size bir iyilik yapmıştır bilemezsiniz. Baskasinin cocuguna annelik yapmak cok zor olacaktir zaten. Adam isinamamistir yapabilirim sanmıştır ama olmamistir. En azından 2 sene geçirmemiş 2 ay surdurup saygi cercevesinde bitirmiş. Isinamadigi halde aman cocugma analik yapsın diiyp evlenip soguk davransa dahada uzulurdunuz. Akisina birakin Allah hayirlisini nasip etsin

Back
X