bana beddua etti

Ohalardan oha begendim su an :oha::oha:
O konuyu okudum Turkcem bozuldu yeminle
Burada millete ahlak dersi veriyordu arkadas. Boyle bir hatayi nasil yapar peki? Ban kalktiginda kendisinden aciklama bekliyor olacagiz madem.
Bir hata yapmış Değilim o konudaki kadın neden böyle birşey söyledi bilmiyorum. Iftira tabi ki hem onun kocasıyla sanalda konuşan bir kadını burada nasıl tespit edebilir

Tabii ki iftira olabilir,ama o üye bu üyeye seni buldum,profil bilgilerini değiştirsen ne olur falan dedi,e o sırada gerçekten bu üye bilgileri değiştirdi. Çok fazla tesadüf,bilemedim .
Ben hiçbir zaman bilgilerimi değiştirmedim uydurmayın lütfen benim bilgilerim buraya üye olduğundan beri aynı bekarken üye olmuştum profilinde de bekar yazıyordu hala da bekar yazıyor değiştirmedim

Bir hata yapmış Değilim o konudaki kadın neden böyle birşey söyledi bilmiyorum. Iftira tabi ki hem onun kocasıyla sanalda konuşan bir kadını burada nasıl tespit edebilir
Bilemeyecegim de madem iftiraya ugradiniz (neden siz tabii o ayri konu) hesabini sormayacak misiniz? Dava edebilirsiniz kisiyi

Bilemeyecegim de madem iftiraya ugradiniz (neden siz tabii o ayri konu) hesabini sormayacak misiniz? Dava edebilirsiniz kisiyi
Onunla uğraşacak vaktim yok siz kendi başınıza gelirse siz dava edersiniz . Neden ben kısmı da o kadına sormak Lazım ona mesaj atıp sorun bana değil

Back
X