sen hep depresifmişsin o güçlü durmaya çalışmış. şimdi sıra onda. onunda inişleri çıkışları olacaktır mutlaka. sen üstüne alınma ve yanında olduğunu belli et yeter. inşallah en kısa zamanda hayırlı çocuklarınız olur ..
Oda depresyona girmiş olabilir. Hep kadınlara olacak değil ya. Erkekler çözüm odaklı Yaşamaz. Düz mantık. On parmakla on marifet leri yoktur. Sakız çiğneyen yuruyemezler. Yani baş edemediği bir sorunu olabilir. Çocuk ondan dolayi olmuyorsa eksik hissediyordur. Yatakta ona cesaret ver. Iyi olduğunu sözlerinle de destekle. Söylemekten cekiniyordur yada gerçekten bir sorun yoktur. Yaşam sevincini kaybetmiştir. Dedem 20 yıl neredeyse yataktan hiç kalkmadi. Hastayım dedi yattı takı ölene kadar. Adamın aslında sağlık sorunu çok yoktu. Ilaclari reddetti. Sonra tüm hormonları çalışmadı. Yemekleri ogutemedi ve sonunda gitti. Şimdi diyorum ki adamın yaşam sevinci kaybolmuş. Yani yaşamak istememis. Onu yaşama bağlayın. Bilmesenizde derdini destek olun.
Sosyal hayatın aktif olması depresyonu kesinlikle engellemiyor. Hatta depresyonu gölgeleyip fark edilmesini zorlaştırabiliyor. Böyle bir durum varsa işiniz zor.Çok aktif sosyal bir hayatı var, pek öyle depresyona girecek türden değildi. Bir anda böyle soğumalar olunca ister istemez anlam veremedim bir şey arıyorum. Ama belkide gerçekten sadece depresyondur haklısınız. Destek olmaya çalışıyorum ama çok soğuk olduğu için bir şey yapamıyorum :/
Soğuk davranan adama yapacak çok şey var. Ama burada anlatamıyorum.Çok aktif sosyal bir hayatı var, pek öyle depresyona girecek türden değildi. Bir anda böyle soğumalar olunca ister istemez anlam veremedim bir şey arıyorum. Ama belkide gerçekten sadece depresyondur haklısınız. Destek olmaya çalışıyorum ama çok soğuk olduğu için bir şey yapamıyorum :/
nasıl anlaşılır peki bilgin varmı acaba :/Sosyal hayatın aktif olması depresyonu kesinlikle engellemiyor. Hatta depresyonu gölgeleyip fark edilmesini zorlaştırabiliyor. Böyle bir durum varsa işiniz zor.
ay neymiş özelde anlat ozaman :)Soğuk davranan adama yapacak çok şey var. Ama burada anlatamıyorum.
Uzman varsa daha sağlıklı bilgi verebilir aslında ama ben kendi gözlemlerimi söyleyeyim. Aşırı yorgunluk, her şeye karşı ilgisizlik, boş vermişlik, uyku bozukluğu, odaklanamama, hayata karşı motivasyonunu kaybetme, iştahsızlık ya da aşırı yemek yeme, cinsel isteksizlik, ani öfke nöbetleri, hızlı duygu değişiklikleri ...nasıl anlaşılır peki bilgin varmı acaba :/
Çok uykum geldi. Yarın başlarım anlatmaya dinç kafayla.ay neymiş özelde anlat ozaman :)
depresif halinden çıkıp senin onu canlandırma zamanın artıkyanındayım mesajı vermeye çalışıyorum ama bir yandan da içim içimi kemiriyo.
İnşallah ya :/ ben böyle depresif o böyle kendini salarsa çocuk nasıl olucak hiç bir fikrim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?