- 6 Ocak 2016
- 91
- 51
- 88
- 37
- Konu Sahibi anneyimben88
Merhaba kızlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum bi karar vermem lazım şehir merkezinde oturuyorum çalışıyorum bi kızım var kreşe gidiyor ikinciye hamileyim. Eşimin ailesi bir saatlik uzaklıktaki bir ilçede oturuyor ve eşim oraya taşınmamızı istiyor benim kendi ailemde bana yakın oturuyor merkezde. Aslında gitmek bana da mantıklı geliyor giderim kayınvalidem lere yakın bir ev tutarım diyorum şimdi iyiyiz fakat yarın bunun ilkokulu tatili Var malum çalışan anneyiz sürekli birine muhtacız kayınvalidemde sağolsun iyi biri bir sıkıntımız yok çok şükür. Burda beni düşündüren kendi annem ilk böyle bişey düşündüğümüzü söylediğimde çok tepki vermedi hayırlısı olsun kızım falan dedi fakat aradan zaman geçtikçe inşallah olmaz tayininiz evi beğenmiyor San burda başka bi eve çıkın falan demeye başladı gelecek için planlar çocuk olunca şöyle yaparız böyle yaparızlar falan biliyor gitmek istediğimizi ama kabullenemedi muhtemelen anne nede olsa o da yakınında olmamı istiyordur ama insanlar başka memleketlere göç ediyorlar ben alt tarafı bir saat uzaklıktaki yere gideceğim eşimde çok istiyor bende sıcak bakıyorum ama annemin bu tavırları yüzünden ne yapacağımı şaşırdım onuda kırmak istemiyorum üzülecek tabi ki biz gidince ama Ne bileyim çıkamadım işin içinden bir türlü ne yapmalıyım fikirlerinize ihtiyacım var