bana bi akıl verin lütfen delircemm

Yengenle konuşmuşsun, o da değişcem demiş. Demek ki samimi bir şekilde konuşabiliyorsunuz. Peki ona niçin böyle olduğunu hiç sordun mu? Elbette ki en çok yeğenin için üzülüp endişelenirsin ama ben olsam yengem depresyonda mı acaba diye düşünüp neden böyle davrandığını ona sorardım. Onun için de endişelenirdim. Belki bu şekilde konuşsan, onun için de endişelendiğini belli ederek, o zaman içindekileri açar sana.

elbetteki konuştum fakat benim mesleğimden ötürü malesef benimle konuşurken kendini pek rahat hisesedimiyo galiba ben psikoterapistim ve her konuşmasın bir anlam çıkarıcağımı düşünüyoda acba bana kendini rahat açamıyo olabilimi bilmiyorum

ayrıca insanlar değişmez
yengen böyleyse ve yeğenine fazla düşkünsen
onunla tatlı dille konuş ( ciddi anlamda yeğeninin hakkında söyledıklerın doğru ise ) yeğeninle sen ilgilen
fazla tepki gösterırse eğer
zaten sana gerçekten karışmak düşmez
onun çocuğu sonuçta.

belki kadının sorunları vardır? kimse bilemez kimin ne sorunu olduğunu
olay sadece dışarıdan seyredip yargıya varmak değildir

Ne demek ilgilendirmez ilgilendirir canım ortada söz konusu yeğenim Abi'm canım kanım varsa bal gibide ilgilendirir.
Her koyun kendi bacağından asılır diye diye bu hallere gelmedik mi..
Koyunlar asıldı asıldı fakat kokuları rahatsız ediyor artık.

senin yeğenin
onun evladı

sen karışamazsın derse eğer
kim ne yapabilir??

hangisi daha yakın
yeğen mi, evlat mı?

Yazdıklarınızın hepsini okudum. Anladıgım kadarıyla sizin içiniz bi hayli dolmuş. Buraya da rahatlamak için yazmışsınız sanırım. Açıkcası hiç samimi gelmediniz. Bırakın insanların özel hayatlarıyla ugrasmayı. Ki aynı şehirde olsanız neyse de ayrı şehir ve bu kadar detay.. pess..

doğrudur ben yanlıs anlamısımdır
siz konuya öyle basladınız ki tekrar okudum ve bu yorumu öyle yazıyorum
sanki yengeniz abinizi aldatıyor,telini vermiyor falan filan
aa bak bide yengem cocuğu ac yatırıyor dediniz
asıl mesele yengenizin cep teli ve bilgisayarda bir işler cevirmesiydi de ekstradan şu da var cocuğa da pek iyi anne değil gibi iyice perçinlediniz yengenizin kötülüğünü

yengemin kötülüğünü peçinlemek gibi bir maksatım yok kaldıki burda yengemi hiç tanımayan birinin onun hakında ne düşündüğünü neden önemseyeyim evet benim böyle bir şüphem var malum sebeblerini saydım bu şüphemden bahsettim çünkü acaba hayatında başka biri olduğu için mi çocuğuna böyle davranıyor olabilir çünkü bazı durumla görülebilir böyle şeyler kadın eşini sevmez ama çocuğu için o evliliğe katlanıp aslında gitmek ister ama gidemez ve budurum ana bilinçaltında çocuğuna kötü davranma eğilim sunar çünkü içinde bulunduğu evliliği çocuğu için sürdürür ve bu durumdan da onu sorumlu tutar ve farkında olmadan yada içten içe pişmanlık yaşasada çocuğuna kötü davranır

senin yeğenin
onun evladı

kim ne yapabilir??

hangisi daha yakın
yeğen mi, evlat mı?

haklısın bendim canımsa onunda canının içi biliyorum ama işte varsa yeğeniniz anlarsınınz beni insanın içi gidiyo ki lütfen anlayın beni hiçbir art niyetim yok sadece iyi olsunlar hayatları düzene girsin çocuk düzgün şartlarda büyüsün istiyorum hepsi bu

yengemin kötülüğünü peçinlemek gibi bir maksatım yok kaldıki burda yengemi hiç tanımayan birinin onun hakında ne düşündüğünü neden önemseyeyim evet benim böyle bir şüphem var malum sebeblerini saydım bu şüphemden bahsettim çünkü acaba hayatında başka biri olduğu için mi çocuğuna böyle davranıyor olabilir çünkü bazı durumla görülebilir böyle şeyler kadın eşini sevmez ama çocuğu için o evliliğe katlanıp aslında gitmek ister ama gidemez ve budurum ana bilinçaltında çocuğuna kötü davranma eğilim sunar çünkü içinde bulunduğu evliliği çocuğu için sürdürür ve bu durumdan da onu sorumlu tutar ve farkında olmadan yada içten içe pişmanlık yaşasada çocuğuna kötü davranır

''evliliği çocuğu için sürdüren '' çocuğuna böyle davranamaz.
çocuğunu sevmeyen bırakıp gider.
hayatında biri varsa, evliliği kötü gidiyor ve sırf çocuğu için duruyorsa
bu evladını sevdiğini gösterır.

öyle bir anlatıyorsun ki
görende üvey evladı sanır.

Psikoterapist oldugunuzu söylemişsiniz. Bu da ilginç.. Sizin başkalarından yardım alamadan bu durumu çözmeniz lazım aslında. Çünkü hem insan psikolojisi okumussunuz hem de yengenizi en iyi tanıyan sizsiniz. Burdan ne kadar yardımcı olunabilir ki? Hem hep onlar kötü.. Bir konuda karar verilirken iki taraf da dinlenir biliyorsunuz.. Yende neden o durumda? Abi neden ilgisiz vs vs bir sürü soru var öncelikle cevaplanması gereken.. sonrasında infaz.

Sen abini aldattığını felanda düşünüyosun galiba.

çok kondurmak istemesem de malesef böyle bir şüphem var ama sadece şüphe belkide sadece internetten oturup sohbet ediyodur mesela kendisine burayı önerdim dedim gel boş ver okey oynayıp muhabbet etmeyi falan üye ol bak hem bir çok konuda fikir alış verişi yapabileceğin insanlar var dedim ama yok o sadece bir sitede sürekli bir yandan okey oynayıp bir yandan muhabbet ediyo ama ne yazıkkı bende oynıyım seninle lakabın ne denim söylemedi yanına gidince tak diye kapatıyo bilgisayarı ve telefonun tek bir arama için bile vermiyo bir kaç defa istedim hepsinde çok saçma bahaneler buldu
bilemiyorum tabii henüz emin değilim

haklısın bendim canımsa onunda canının içi biliyorum ama işte varsa yeğeniniz anlarsınınz beni insanın içi gidiyo ki lütfen anlayın beni hiçbir art niyetim yok sadece iyi olsunlar hayatları düzene girsin çocuk düzgün şartlarda büyüsün istiyorum hepsi bu

anlıyorum seni güzel şartlarda büyüsün istiyorsun
ama yengen ''sen karışma'' derse eğer
ne yapabilirsin?
sorun burda.

abine de söyledın farzet

o da ''sen karışma'' derse

yine ne yapabilirsin?

senin yeğenin
onun evladı

kim ne yapabilir??

hangisi daha yakın
yeğen mi, evlat mı?

Kuşkularımdan eminsem sanal alemde bir haltlar karıştırıyorsa çok rahat karışırım ve yanlışlarını söyleyerek doğru yola gelmesini yeğenimle ilgilenmesini ilgilenmezse herşeyi dökerek yeğenimi alırım yanıma .o yolun yolcusundan fayda değil zarar gelir yavruya . Her doğuran da anne olamıyor maalesef.

çok kondurmak istemesem de malesef böyle bir şüphem var ama sadece şüphe belkide sadece internetten oturup sohbet ediyodur mesela kendisine burayı önerdim dedim gel boş ver okey oynayıp muhabbet etmeyi falan üye ol bak hem bir çok konuda fikir alış verişi yapabileceğin insanlar var dedim ama yok o sadece bir sitede sürekli bir yandan okey oynayıp bir yandan muhabbet ediyo ama ne yazıkkı bende oynıyım seninle lakabın ne denim söylemedi yanına gidince tak diye kapatıyo bilgisayarı ve telefonun tek bir arama için bile vermiyo bir kaç defa istedim hepsinde çok saçma bahaneler buldu
bilemiyorum tabii henüz emin değilim

sana gıcıklık olsun dıye yapıyor olabilir mi?:26:

uyuyor numarası yaptım çünkü müdahele etmek istemedim olabilir dedim kalkar şimdi dedim zaten üç gün hiç müdahele etmedim başka bir arkadaşa verdiğim cevapta yazmıştım ama sonra baktım olmuyo ben evini temizledim dip bucak ona yeni şeyler aldım olurya insanın evinde yeni tabakları perdeleri falan olunca hani mutlu dedim gel yeniledik bir çok şeyini ben çocuğa baktım dedim git alış veriş yap kuaföre gittik konuştum onunla günlerce ve tamam dedi haklısın değişcem dedi dedim kocan konusu senin bilceğin iş ama evinle ve çocuğunla ilgilen söz verdi tamam dedi ki ben bu konuşmayı geçen kış yaptım ve bu sefer gittiğimde gördüm ki her şey aynı hatta daha beter

orda müdahale etmek istemedim diyorsun ama aynı şehirde olsak yeğenime ben yemek hazırlar ona bakarım diyorsun,
pusuya yatmış gibisin açık yakalamak için,
amacın üzüm yemek mi, bağcıyı dövmek mi?

Kuşkularımdan eminsem sanal alemde bir haltlar karıştırıyorsa çok rahat karışırım ve yanlışlarını söyleyerek doğru yola gelmesini yeğenimle ilgilenmesini ilgilenmezse herşeyi dökerek yeğenimi alırım yanıma .o yolun yolcusundan fayda değil zarar gelir yavruya . Her doğuran da anne olamıyor maalesef.

kuşkularından emin olsan bile anne istemedikten sonra kolay kolay alamazsın o çocuğu

ne sıfatla alıyorsun ki
o çocuğu annesınden?

bir kadına yakıştıramıyorum ''o yolun yolcusu'' lafını.

Son düzenleme:

koca ve baba nerde peki bu durumda

demek ki o da yeterince babalık yapmıyor

babalık sadece haftasonu dışarı çıkartıp yemeğe götürmek mi

kör değil sağır değil açsın biraz gözünü de bi etrafına kızına baksın ne yapıyor bu çocuk diye

demek ki abisi de mükemmel baba değil

Psikoterapist oldugunuzu söylemişsiniz. Bu da ilginç.. Sizin başkalarından yardım alamadan bu durumu çözmeniz lazım aslında. Çünkü hem insan psikolojisi okumussunuz hem de yengenizi en iyi tanıyan sizsiniz. Burdan ne kadar yardımcı olunabilir ki? Hem hep onlar kötü.. Bir konuda karar verilirken iki taraf da dinlenir biliyorsunuz.. Yende neden o durumda? Abi neden ilgisiz vs vs bir sürü soru var öncelikle cevaplanması gereken.. sonrasında infaz.

evet mesleğim bu ama hangi alanda olursa olsun bu cerrahide de böyle hiç bir doktor duygusal davranabileceği için yakınlarının tedavisinde yer almaz benim zaten buraya yazmaktaki amacım bu ben objektif olamıyorum acaba sizler olsaydınız ne yapardınız diye sordum
ayrıcada infaz etmek ne hadime olurmu böyle birşey tabiki her olayın iki tarafı vardır tabiki ben bir kadın olarak abimin eksikliklerini görüp yengemi anlamaya çalışıyorum ama benim henüz bir çocuğum yok ve bence ne tip bir sorun yaşarsa yaşasın annedir ve çocuğunun sorumluluğunu taşımak durumundadır diye düşünüyorum
bilemiyorum tabii yanlışmıyım

orda müdahale etmek istemedim diyorsun ama aynı şehirde olsak yeğenime ben yemek hazırlar ona bakarım diyorsun,
pusuya yatmış gibisin açık yakalamak için,
amacın üzüm yemek mi, bağcıyı dövmek mi?

tamam sanırım sizde algıda seçiçilik var ben ne söylersem söyliyim siz altından başka anlamlar çıkarıcaksınız o yüzden sizden rica edicem madem anlamıyorusunuz benide yormayın emi

elbetteki konuştum fakat benim mesleğimden ötürü malesef benimle konuşurken kendini pek rahat hisesedimiyo galiba ben psikoterapistim ve her konuşmasın bir anlam çıkarıcağımı düşünüyoda acba bana kendini rahat açamıyo olabilimi bilmiyorum

Psikoterapist olduğuna göre, sen üç aşağı beş yukarı anlarsın durumunu. Eğer benim düşündüğüm gibi depresyondaysa. Dediğin gibi belki mesleğinden, belki görümcesin diye sana tam açılmayabilir de. Eğer bir derdi varsa ve o yüzden öyle davranıyorsa, yardım edilebilir diye düşündüm. Çünkü yeğenin kadar yengenin durumuna da üzüldüm. Gerçi üzülcek bir şey yoktur belki yapısı öyledir, karı koca çok üstünde durmuyorlardır. Bildiğin tembeldir falan. Olabilir neden olmasın? Ayrıca, sen o evde neler olduğunu, geçmişte neler yaşandığını tam olarak bilemezsin. Abinin bile sana söylemeyeceği şeyler vardır.

Kuşkularımdan eminsem bir şans verir abime söylemem. Baktım olmuyor herşey ortaya çıkar ve bu evlilikde biter.
Hakimde anneye değil babaya velayeti verir zaten.

Back
X